Bu dediginizide cok dusunuyorum.suan butun ilgi ve sevgi oglumuzda ama kardes geldiginde bolunecek ona ayirdigimiz zaman Ve hersey...dahami kotu olur acaba diye.ama kardes olursada belki onunla ilgilenirken konusur diyorumbence yapmayin.cocuk kusebilir.ilgisiz olabir.parka goturun..oyunlar oynayin.kitap okuyun.bu benim fikrim.malum cocuklar yeni geleni kiskanitlar.
Krese vermeyi istiyorum ama daha cisini soylemedigi ve bezledigim icin krese almazlar dedi herkez.cunki bez olayini istemiyolarmis.bazen bise istedigi zaman anlamiyomus gibi yapiyorumki daha net soylesin diye ama bu seferde sinirleniyo ciglik atiyoDüzenli oyun grubu ya da yarım gün kreş imkanınız var mı?Eğer ciddi bir sağlık sıkıntısı yoksa siz çocuğunuzu anladığınız için derdini anlatmaya gerek duymuyor olabilir. Benim oğlum kreşte başlamıştı net konuşmaya.
cocugunz hicmi konusmuyor.isteklerini nasil istiyo.arkadas cevresi olmali.cok fazla ilgide iyi degil diye biliyorum.bence yapmayin.daha cok icine kapanir.tabi yine sizin bileceginz bir sey.ama soyle biseyde var.benim birkac tanidiklarim var onlarda 2 yasindayken konusamiyodu.kendini ifade ediyo isteklerini tam duzgun konusamasa bile soyluyodu.acaba sizunkidemi oyle.genelde erkek cocuklari gec konusurlar.konustuklarindada susturamazsinzMrb 2 yasinda oglum var.pek konusmuyo diger konumdada yazmistim.onun konusmasi ve daha fazla sosyallesmesi icin sizce kardes yapmalimiyim faydasi olurmu konusmasina.ve diger sorum sizce 2 kardesarasi kac yas olmali
Emzik hic vermedim almadida zaten.erkek cocugu gec konusur cumlesine bende inaniyorum ama bazilari yok oyle bisey diyo.atkadas cevresindede ciglikla anlasmaya calisiyo.gec olsun güc olmasin diyorum artikcocugunz hicmi konusmuyor.isteklerini nasil istiyo.arkadas cevresi olmali.cok fazla ilgide iyi degil diye biliyorum.bence yapmayin.daha cok icine kapanir.tabi yine sizin bileceginz bir sey.ama soyle biseyde var.benim birkac tanidiklarim var onlarda 2 yasindayken konusamiyodu.kendini ifade ediyo isteklerini tam duzgun konusamasa bile soyluyodu.acaba sizunkidemi oyle.genelde erkek cocuklari gec konusurlar.konustuklarindada susturamazsinz:) emzik veriyomusunzz
bence en iyi yaş 3 yaş. aradeaki fark yani:) sünnet olan da bu. uzmanalrın görüşleri de bu yönde . yani siz yaklaış bi 3-5 ay sonra çalışmalara başlayın derim. ki konuşma meselnize diğer sırunuzda yazmaya çalıştım umarım işinize yararMrb 2 yasinda oglum var.pek konusmuyo diger konumdada yazmistim.onun konusmasi ve daha fazla sosyallesmesi icin sizce kardes yapmalimiyim faydasi olurmu konusmasina.ve diger sorum sizce 2 kardesarasi kac yas olmali
Isitme testi yaptirdiniz mı acaba ? Bir de sosyallesmesi ve daha cok konuşması için bir çocuk daha yapmayı düşünmek yerine kendiniz cocugunuzla konuşup daha çok oyun oynasaniz?Mrb 2 yasinda oglum var.pek konusmuyo diger konumdada yazmistim.onun konusmasi ve daha fazla sosyallesmesi icin sizce kardes yapmalimiyim faydasi olurmu konusmasina.ve diger sorum sizce 2 kardesarasi kac yas olmali
Mrb 2 yasinda oglum var.pek konusmuyo diger konumdada yazmistim.onun konusmasi ve daha fazla sosyallesmesi icin sizce kardes yapmalimiyim faydasi olurmu konusmasina.ve diger sorum sizce 2 kardesarasi kac yas olmali
cocugumla konusmadigimi daha cok oyun oynamadigimi nerden biliyosunuz...?kardesi olmasini istememin sebebi hic arkadasi yok oturdugumuz yerde.sadece yazin parka gidersek oyun oynuyo parktaki cocuklarla.baskada gordugu oynadigi kimse yok.kardesi olursa belki onunla ilgilenir.daha fazla konusur birazda sosyallesir diye istiyorum...Isitme testi yaptirdiniz mı acaba ? Bir de sosyallesmesi ve daha cok konuşması için bir çocuk daha yapmayı düşünmek yerine kendiniz cocugunuzla konuşup daha çok oyun oynasaniz?
Benimki surekli herseye her gordugune canliya cansiza herseye ANNE diyo.babaya sadece ba ablaya abba arabaya dut dut diyo baskada bisey demiyoslm cnm benimde 2 yaşında bi oglusum var Allah ömür versin öncelikle kuzularimiza benimde oğlum tam konuşamio ama ben onu anlıyorum anne baba dede abi abla mama süte us dio elma muza uz dio CIS dio ama hala bez bagliorim kusa cik cik kediye miyav miyav diyor köpekler e vov vov dio anne anne diyor işte bu kadar konuşuyor ha bide babası besiktas li dembaba Dior anlıyorum ben onu senin oğlun neler diyor ama dert etme şimdilik 2 cümle kurabilirlermis Dr a daha bugün sordum sorun yok dedi kardes konusunu bende düşünüyorum tam isabetli bir konu açmışsin aynı durumdayiz arkadış olsunlar die istiyorum yaş aralığı 3 ve 4 Muş kardes için daha da açmak iyi oluyormuş ama kısmet tabi konuşması için bol bol konuş onunla fazla tv izletme ve sosyallestir yaş gruplariyla
Benim
Benimki surekli herseye her gordugune canliya cansiza herseye ANNE diyo.babaya sadece ba ablaya abba arabaya dut dut diyo baskada bisey demiyosizin cevrenizde yas grubunda arkadaslari varmi cocugunuzun
Krese vermeyi istiyorum ama daha cisini soylemedigi ve bezledigim icin krese almazlar dedi herkez.cunki bez olayini istemiyolarmis.bazen bise istedigi zaman anlamiyomus gibi yapiyorumki daha net soylesin diye ama bu seferde sinirleniyo ciglik atiyo
cok dogru soyluyosunuz.biraz kafaya takiyorum konusmamasini elimde olmadan.insallah guzelcr konusur kisa suredeKreş için Çok erken cnm bende gönderdim etrafında baskısıyla 1 gün denemek için 2 saat sonra hemen gidip geri aldım oğlum çok sevdi kalmak için de ağladı ama sonuçta ben onun için çalışıyorum kendim de ona destek olurum did düşündüm bi sürü hastalıklara daveti ye ckaricaktim ve bez olayı var konuşamiyor daha bebek ya çok şey beklememek lazım dünya sadece 2 yil dir varlar kızma üstüne gitme bence bırak kendi haline seninle yaparsan o çocuk dahada sınırlı olur 2 yaş sendromu var zaten e çocuk konusamiyosa daha da Asabi olur bide ole duymamazliktan geliosa annesi oo way haline bazen ben oğlumu anlamasamda aa öylemi hadi anlat bugün naptın neler yaptın die sorarım o kendi kendine söyler ama anlıyorum dilinden çat pat sözlerinden mesela süt istediği zaman anne us USS USS dio bunu kimse anlamıyor ama çözdüm ben onu sizde konuşarak gözlem leyerek anlayın ki yazık o da yetersiz hissetmesin kendini
Cok do
cok dogru soyluyosunuz.biraz kafaya takiyorum konusmamasini elimde olmadan.insallah guzelcr konusur kisa surede