Anne olamıyorum için ağrıyor artık..

Pko bebege engel degil ben ileri derece pkoyum 7 ay da hamile kaldim oncesinde düşüğüm vardi ama esine bakıldı mı bir de samirim cok streslisin bu stresten pko olmasan da olmaz cocuk rahat kafaya gelir denenmis onanmıştır. Ama simdi sen anlamazsin beni gectim senin yolundan suna emin ol pko kesinlikle bebege engel degilll
Rabbim tez zamanda guldursun yüzünü

Gülmeyi unuttm artm sağında solunda herkes hamile herkesin bebgi vat doktormda dusemedim nasl bir tedavi uygulandı sze

Gülmeyi unuttm artm sağında solunda herkes hamile herkesin bebgi vat doktormda dusemedim nasl bir tedavi uygulandı sze
Klomen catlatma ignesi bu kadar esimi de keci boynuzu ozu ile besledim oldu Allahin izniyle cnm aglama sakin ama kafam oyle rahattı ki tedavi olsugumu bile unuttum o kadar takmadim oldu ama oncesinde her ay dislerimi kemiriyordum yumurta gelisiyodu ama gebelik olmuyodu hatta stresten bazen yumurta bile gwlismiodu stres hamileligin bas dusmani onu at uzerinden rahatla iki uc aya kendiliginden olur kocanda problem yoksa

NE GÜZEL ALLAHM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN KLOMEN ÇATLATMA İĞNESİNİ ÖZELDEMİ YAPTRDIN CNM NE KADAR TUTTU BİLGİ VERİRMİSİN

NE GÜZEL ALLAHM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN KLOMEN ÇATLATMA İĞNESİNİ ÖZELDEMİ YAPTRDIN CNM NE KADAR TUTTU BİLGİ VERİRMİSİN
klomen 5 lira ben ıkı kutu kullandım catlatma iğnesı de 70 lira 80 lira ılaçlar özele gıdıyordum ewet cnm rabbım ısteyen herkese versın tez zamanda

doktora falan bi ödeme yapmadınmı çok iyi neden burda dunya para ben anlamadım cnm

yıne çok iyi cnm 3000 tl-4000 tl diyolar 280-300 arası muayene ücreti

ben 2 ay klomen kullandım olmadı 5-6 ay ara verdim belki kendiliğinden olur dıye ama olmadı şimdi özele gtcem bana da ilk önce çatlatma iğnesimi vururlar yoksa aşılamamı acaba

önce bı ay klomen deneyın derım eğer yumurta gelısmezse baska ılaçlara gecersınız

2 ay kullandım zaten klomen ama olmadı
Canım üzülme sana iğneye geçer doktorun. Klomen bendede etki etmemişti.yumurta büyütücü iğne kulaniyorsun once.sonra Dr.dediği zamanda catlatma igneni vuruyosun.36 saat sonra ilişki. Genelde bu şekilde canım.

16 kasımda randevum var bakalım ne yapcak inş ozamana kadar kendiliğimden amile kalırım. senin neyin var cnm?

klomen le olmadıysa gonal f ıgneye gecer 75 lık en dusugu gunde bır kere kendın yaparsın onu bu ılaçların dozları arttıkça fıyatları artar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…