anne olamazsin dediler ikizlerim 3aylik oldular kizlarim var

lizilizi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
1
1
6
34
İstanbul
pramature owee yetmezligi vardi yani yimi yildir regl olmuyirdum yasim otuzalti ikizlerim var bunu once allahima sonra verda hanima borckuyum kibris ada hospital ve isinde gercekten profosyonel titiz ve guleryuzlu kizkardes gibi samimi ve icten bana anne olamazsin dediler verda tuncbilek sana sonsuz tesekkurler

pramature owee yetmezligi vardi yani yimi yildir regl olmuyirdum yasim otuzalti ikizlerim var bunu once allahima sonra verda hanima borckuyum kibris ada hospital ve isinde gercekten profosyonel titiz ve guleryuzlu kizkardes gibi samimi ve icten bana anne olamazsin dediler verda tuncbilek sana sonsuz tesekkurler

Allah sağlıklı uzun ömürler versin :)

Oh masalah subanallah doya doya tadini cikar :16: saglikla buyut insallah :nazar::nazar:

inanınkı karsı degılım ama
kendı yumurtalarınzıdanmı oldu

Back