anne olamamak kimsesiz kalmak sankı:(

bende merak ediyorum kocamı nasıl harekete geçiririm.

Cnm yasadiklarini okurken agladim dayanamadim cok zor bizde 3 senelik evliyiz biz bu ay tedaviye basladik esimde hareketsizlik sorunu var Allahtan umut kesilmez ben bebek battaniyesi bile ordum rabbim simdi vermiyorsa bi bildigi vardir elbet tez zamanda hamileyim diye yazariz buraya ins.

canım ağlayarak okudum yazdıklarını içimde fırtınalar koptu inanki umutlarımız olmasa yaşamamızın bi anlamı yok inşallah tedavileriniz olumlu sonuç verir yavrunu kucağına alırsın

Arkadaşım Selam. beni belki hatırlarsın yukarıda mesajım var. Durumum inan ümitsizdi sana anlatmıştım. Bugün sonucumu aldım pozitif arkadaşım. Sana özellikle yazmak istedim. Umudunu kaybetme. Denemeye devam et. İnan imkansız diye birşey yok yeterki Allah istesin :) İnan buna.

sen için çok sevindim ..cvp geç oldu bildirmeleri altlamsim herhlde ..şimdi bebeğini zi kucağına almışsin dir ..Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin ..tüp bebek sonucu mu hamile kaldın

mer Baha kizlar..Hayırlı ile tüp bebeğe basladim.insallah bu defa olur..Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayi

mer Baha kizlar..Hayırlı ile tüp bebeğe basladim.insallah bu defa olur..Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayi
İnşallah olacak bu sefer moralini her zamn yüksek tut dua et rabbim hepimizin yüzünü güldürecek Bigün vakti Zaman'ını bekliyo bizede bu sınavı hayırlısıyla atlatmak düşüyo allah hepimizin yardımcısı olsun inşlh

Amın insallah..Rabbim hepimize nasip eder inşallah anne olmayi

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur. Rabbim mujdeli haber vermeyi nasip etsin
Sana önerim sakin olman sureci mumkun oldugunca stressiz gecirmen.bunun için gerekirse psikolojik yardımda alabilirsin.
Seni çok iyi anlıyorum bende 3.5 yıllık evliyim.agustos 2016 da ilk tüp bebek denememiz negatif oldu.
Bende 7 cm çikolata kisti var eşimde degerler düşük morfoloji 1 hasarda %32

Şuan kistim için tedavi oluyorum drum tüpe gecebilirsiniz dediği an tekrar yaptırcam
Allah bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsun dileyene çifter çifter mucizesini gondersin inşallah

Bu arada adın neydi canım sana hayırlı sonucunu alana kadar dua etmek istiyorum

Sağol canim..inşallah ..inşallah sizde hayırlı ile tüp bebeğe başlar güzel sonuç alırsınız ..adım cigdem..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmay olmayi..Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…