- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi pembepatiks
-
Aynen canım aşırı duygusallık kadınız nihayetinde anne olmak istiyoruz benimde eylülde 3 yıl olcak brnde herseye ağlıyorum dediğin gibi çiçek açar ona ağlarım balıklarımın yavruları olur ona ağlarım...ağlarımda ağlarım... Şuanda ağlıyorum... Siz daha hiç gitmedinizmi doktora yada gittiyseniz sorun ne bizimki sebepsiz 😢
cnm biz korunmayı bıraktık 2 ay geçti birde bende çok akıntı oluyordu doktora gittim 2 ay olmadı dedim doktor bana güldü bunun için mi geldin dedi iltihap var dedi sonra ben baya bi ilaç kullandım fitiller falan şimdi geçti ama bende ilk muayeneden sonra spekulum korkusu oluştu bi daha gidemedim geçen ay gidicektim eşim engelledi 1 ay daha bekleyelim dedi tamam dedim bende şu anda hiç bir sorunum yok gibi görünüyor adetlerim çok düzenlidir ama ben bu iltihap yüzünden tüplerimin tıkandığını düşünüyorum inş öyle bişey yoktur cnm ağlama dicem ama kelin ilacı olsa başına sürermiş Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize
anne olamamanın ne zor olduğunu çok iyi bilirim ...
her hamile ,bebek gördüğünde gözlerinin dolması ,yüreğinin sızlamasıdır anne olamamak...
sürekli ona dair hayaller kurarsın ama hiç bi zaman gerçekleşmez o hayaller...
her gece rüyanda bebeğin olmuş görürsün ama sabah uyandığında rüyada kalır herşey
her ay büyük bir umutla onun geleceğini beklersin ama o yine gelmez ve böyle böyle yıllar geçer zaman geçer hayallerin sadece hayal olarak kalır
allah kimseyi bu dertle sınamasın
8 yıllık evliyim ve 8 yıldır her ay onun geleceği hayaliyle yaşıyorum
parada çare olmuyo maalesef bazen 5 kez tüp bebek denedik ama yine de olmadı
inş daha fazla beklemeyiz...
rabbim benim ve tüm bekleyenlerin kucağını doldursun en kısa zamanda...amiin...
süpersin canım Rabbim gönlüne göre versin amin inşallah
Canım ya 2 ay 1 yıl hiç önemsemedik ki biz yani doktora falan çok gitmedik ben gittim myom var dedi önemli değilmiş eşimde 1 sene dolunca gitti sayı iyi hareket sorunu vardı vitamin verdi olur dedi ama malesef 😔senin olur daha yeni bırakmışsınız.şimdide eşimin varikoselden ameliyat olmadı gerekiyo bakslım artık hayırlısı hepimiz için ...
anne olamamanın ne zor olduğunu çok iyi bilirim ...
her hamile ,bebek gördüğünde gözlerinin dolması ,yüreğinin sızlamasıdır anne olamamak...
sürekli ona dair hayaller kurarsın ama hiç bi zaman gerçekleşmez o hayaller...
her gece rüyanda bebeğin olmuş görürsün ama sabah uyandığında rüyada kalır herşey
her ay büyük bir umutla onun geleceğini beklersin ama o yine gelmez ve böyle böyle yıllar geçer zaman geçer hayallerin sadece hayal olarak kalır
allah kimseyi bu dertle sınamasın
8 yıllık evliyim ve 8 yıldır her ay onun geleceği hayaliyle yaşıyorum
parada çare olmuyo maalesef bazen 5 kez tüp bebek denedik ama yine de olmadı
inş daha fazla beklemeyiz...
rabbim benim ve tüm bekleyenlerin kucağını doldursun en kısa zamanda...amiin...
evet canım bende doğum yapanlardan cok dua ıstedım hatta gorumcemın arkadası doguma gıdıyo gorumcemde bana ıstemıs dua :)cnm benim bahsettiğim en son doktora gidişim yaklaşık 1 sene önceydi yazmayı unutmuşum birde herkes bizi korunuyor zannediyor eşimin ailesi attığımız adımdan haberdar olunca bu yüzdende gidemedim doktora duymasınlaar diye inş. gelir bebeklerimiz bu arada ben 10.000 tane ihlas suresi okumaya niyetlendim okuyanın her muradı gerçekleşirmiş inş. bol bol dua edelim birde doğum yapacak tanıdıklarınız varsa sancı çekerken size dua etmelerini isteyin o anda yapılan dualar kabul olurmuş benim en samimi arkadaşımın kardeşi doğum yaparken bana da etmiş ve bebeği olmayan herkes için inş. kabul olur
inş canım hiçbirimizi daha fazla bekletmesin rabbim
beklemek çook zorumutsuzluk çook zor
her şeye ağlar oldum dün markette alışveriş yapıyordum bi bayan 2 çocuğu var biri bebek arabasında kendi sürüyor diğeri 6 7 yaşlarında alışveriş arabasını annesi ona vermiş çocuk oda ne beğendiyse doldurmuş arabayı annesi bi gördü çocuğa demediğini bırakmadı rencide etti çocuğu çocuk anesi yüzünden ayağını bi yere çarptı ağlamaya başladı annenin umru değil hala kızıyo akşam seni babana söylicem diye bende dayanamadım gittim bi köşeye ağladım ağladım dayanamıyorum biz yokluğu ile sınanıyoruz olanlarda kıymet bilmiyor benim çocuğum olsun hiç ağlatmıcam diyorum parkta düşen çoccuklara ağlıyorum en sonda sabah menekşem çiçek açmış sen bile çiçek verdin benim hala bi çeçeğim yok diye ağaldım kendime engel olamıyorum benim gibi olanlar varmı dertleşelim istiyorum kimseye söyleyemiyorum derdimi eşimi ikna ettim önümüzdeki ay doktora gidicez artık neden olmadığını öğrenmek istiyorum çok mutsuzum hiçbir şeye konsantre olamıyorum
Ah canım ah aynen senin gibi hissediyorum 4 yıl oldu koskoca 4 yıl. Her ay mide bulantısı psikolojik olarak yok baş dönmesi... Çevrenin senin hala çocuğun yok mu ? diye densiz densiz sorması.. Eşinin çocuk sevmesi daha neler neler..Dediğin gibi olanlarında kıymetini bilmemesi hey Allahım sen büyüksün bana da yaşat anne olmayı diye yalvarmak Rabb'e sabırla, bazen ümit keserek.. Ben galiba hiç anne olamıyacam hiç koklıyamıyacam cennet kokulumu diye düşünmek ...
bugün öyle değişik duygular içindeyimki 2 gün önce doktora gittim kan testi negatif muayene etti bebek yok sabahtan beri kendimi çocuksuz bir hayat daha güzeldir bebekken ayrı okulu var ergenliği var offff bir sürü sorun diyerek kendimi kandırmaya çalışıyorum bir yandanda geç döllenme olur mu diye topik karıştırıyorum bu nasıl bir psikoloji çözemedim doğrusu:26:
Ah tatlım ah etraf patavatsız insanlarla dolu ne kadar takmıyalım desekte takıyoruz işte. Ben mesela kadınlar arasında toğlaşıp sohbet etmeler varya ona bile gitmek istemiyorum artık. Çocuk yok mu, niye yok hiç olmıyacak mı gibisinden soran dengesiz insanlar yüzünden..canım benimde 3 sene doluyo. yok bende yitirdim artık ümitlerimi. arkadaşımın birininde bebeği olmuyodu gitmiş tüp bebek yaptırmış .2 tanesi tutmuş o kadar sevindim ki onun adına benim böle sevinmeme karşın o ne dedi biliyor musun. artık senden de alalım güzel haberler dedi. benim ne kadar çabaladığımı üzüldüğümü bile bile bunu dedi şok oldum yıkıldım .dengesiz insanlardan karşısındakinin duygularını hiçe sayarak konuşanlardan nefret ediyorum. insanlardan nefret eder oldum o kadar pskolojim yıprandı .(
Bazen bende senın gıbı dusunuyorm hatta bazen oyle ılerı gıdıp ısyan ettıgım bıle oluyor sonra cok kızıyrum kendıme. Napalm ama elden bısey gelmıyor sabırrrr... Sabretmek beklemek cok zor. İşime bıle veremıyorum kendımı tek dusundugum sey bebek . O mujdelı haberı esıme verebılmek... Benımle nefes alan mınık bırsey onun kalp atıslarını duymak ... Cıcılı elbıseler almak ıstıyrm odasını boyamak istyrmÇok sey mı ıstıyrum Allahım neden benı bızlerı bununla sınıyosun ((
neolur ümidinizi kaybetmeyin biz oğlumu 8. yılımızda kucağımıza aldık aynen sizler gibi ümitsiz devamlı ağlayan tedaviden sonra bidaha yıkılan eşimden gizli gizli boşanmayı bile düşünen bunu ona yapamam diyen biriydim evliliğimin 8yılı hep ağlamakla geçti tedaviyi bıraktım gezdim yedim içtim 20 kilo verdim birazda güzelleştim artık yeniden tüp bebek için yollara düşecektim her zamanki gibi adetim gecikti gidiyimde bi adet söktürücü ilaç alayım dedim doktor test istedi sonuç 1,5aylık hamileydim yani umudunuzu yitirmeyin ama evliliğinizide yaşayın bugünlerinde kıymetini bilin bol bol keyif yapı n
cnm bizim ilacımız sabır ve dua ben kendimi ya hayırlı olmazsa diye rahatlatıyorum bu zamanda çocuk büyütmek gerçekten çok zor ya hakkını vermezsem biz sadece kendimizden değil çocuklarımızdan da sorguya çekilicez görüyorum hayırsız çocukları böyle olacağına hiç olmasın diyorum gerçekten seni doğuracağıma taş doğursaydım dedirtmesin diye dua ediyorum Rabbim de dualarım kabul ediyordur belki bizim için hayırlısı neyse onu versin rabbim
neolur ümidinizi kaybetmeyin biz oğlumu 8. yılımızda kucağımıza aldık aynen sizler gibi ümitsiz devamlı ağlayan tedaviden sonra bidaha yıkılan eşimden gizli gizli boşanmayı bile düşünen bunu ona yapamam diyen biriydim evliliğimin 8yılı hep ağlamakla geçti tedaviyi bıraktım gezdim yedim içtim 20 kilo verdim birazda güzelleştim artık yeniden tüp bebek için yollara düşecektim her zamanki gibi adetim gecikti gidiyimde bi adet söktürücü ilaç alayım dedim doktor test istedi sonuç 1,5aylık hamileydim yani umudunuzu yitirmeyin ama evliliğinizide yaşayın bugünlerinde kıymetini bilin bol bol keyif yapı n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?