Anne olacağım...

milkshakesevengillerden

melek annesi...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
305
32
18
İstanbul
Hergün kızımla konuşuyorum o da bana tekme atıyor. Her gün hamilelik kitapları alıyorum okuyorum. Çocuk gelişimi kitapları alıyorum,internetten bu tür konuları okuyorum. Arada bir sanki suyum patlamış gibi ağrım oluyor,doktora gidiyoruz kalp aleti bağlıyorlar. Kilo aldım ama sonunda çok büyük bir hediyem olacak ve ben bunu bildiğim için çok fazla dert etmemeye çalışıyorum. Kendimi bakımsız hissetsemde elimi karnıma götürdüğümde tüm bu düşüncelerim yok oluyor. Herkes bence bu duyguyu tatmalı. Bu dünyaya bir emanet bırakacağını bilmekte çok güzel. Kızım doğduktan birkaç yıl sonra umarım tekrar hamile kalırım. İçim içime sığmıyor. Kızım tatlım umarım vatanımıza,milletimize hayırlı olur...

Hayırlı olsun, umarım sağ salim hayatınıza gelir bebeğin, senin gibi ilgili bir annesi olacağı için bence çoook şanslı, doğum haberlerini de paylaşırsınız artık, heyecanınıza ortak oluruz

Hayırlısı olsun, ben de taze anne adayıyım bebişim henüz 6 haftalık, yarın kalp atışlarını duyacağız inşallah. Çok heyecanlıyım Allah2ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…