Kızlar adetime 3-4 gün var çok az açık kahverengi lekem geldi ve kasıklarım da ağrı var 10 aylık evliyim ilk günden beri istiyoruz bu kez yüzümüz gülecek mi aynı durumda olanlar var mı
Kızlar adetime 3-4 gün var çok az açık kahverengi lekem geldi ve kasıklarım da ağrı var 10 aylık evliyim ilk günden beri istiyoruz bu kez yüzümüz gülecek mi aynı durumda olanlar var mı
Ben hamile kalmadan onceki ay oyle oldum 4 gun once az cok lekelenmem oldu Adet gunu ertesi adet oldum normale gore fazla surdu ertesi ay hamile kaldım. Genelde beklemmedik degisiklirde rahim kendini hazirliyor. Folik asit icmeye baslayin eger baslamadiysanız etkisini goreceksiniz. Insallah tez zamanda hayirli haberler alirsiniz
Merhaba canim.Benim adet tarihim 18 subat. 6 gun var adetime.Benim de dun kasiklarimda adet olacakmisim gibi sanci oldu eve geldim camasirimda turuncumsu boyle kahve pembe karisimi bir leke ve peceteye jel kivaminda bir leke geldi.Ve dun butun gun surdu.Bugun lekelenmem bitti ama kasiklarimdaki baski ve sanci devam etti.Su an ara ara oluyor.Ben de acaba hamile miyim diyorum ama senin de mi bu sekilde?? Insallah ikimiz de hamileyizdir.:))
Hamilelik dusunuyorsanız bir doktora gorunun herhangi bir vitamin eksikligi bile etkiliyor mantar enfeksiyon engelliyor. Oncelikle saglik ocaginda kan tahlili yaptr sonuca gore doktor yonlendirir. Adetlerin duzenli olsa bile hamile olmanı engeller. Ben ilk ay olmadı cok uzuldum sen daha cok uzulursun yipratma kendini dr git.