• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anne Memesi Yalancı Memeye Karşı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eflal55

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
29
0
286
Karabük
3 aylık kızım emziğe alışsın çok istiyordum...alıştı ama beni her emerken ağlıyor... ben de emziği çaktırmadan çıkarıp kendi göğsümü veriyorum ama hemen fark edip ağlıyor...
her emzirme bir işkence...emziği verince sakinleşiyor...emzikten nefret ediyorum...ama onu vermesem elini emiyor...elinde saçlarından ya da parmağını boğazına soktuğundan öğürüyor...yani bizi mecbur bırakıyor....dünyada bunu yaşayan tek kişi miyim yoksa bazı anneler yaşadı mı ne çözüm buldular

canım bebeğin 4 aylık heralde. şimdiye kadar sadece anne sütüyle mi besledin? ben de oğluma emzik verdim. valla ii ki de vermişim diyorum. bazı durumlarda susturucu gibi oluyo. memeyi almakta da problem yaşamadı şimdiye kadar. bilmiyorum ki acaba emzik seçimin mi yanlış?

ben kızıma emzik vermeyi hiç istemedim.bi ara kayınvalidem alıştırmaya çalıştı ama kızım almadı..

iyikide almamış,hiç sorun yaşamadım.sakin bir çocuktu maşallah...

birde emzik bıraktırma derdimiz olmadı böylece....

ben kızıma emzik vermeyi hiç istemedim.bi ara kayınvalidem alıştırmaya çalıştı ama kızım almadı..

iyikide almamış,hiç sorun yaşamadım.sakin bir çocuktu maşallah...

birde emzik bıraktırma derdimiz olmadı böylece....

bebeğin emzik emmek isteseydi alırdı. vermeseydin ellerini ağzına sokmaya çalışırdı bizimki gibi.

canım bebeğin 4 aylık heralde. şimdiye kadar sadece anne sütüyle mi besledin? ben de oğluma emzik verdim. valla ii ki de vermişim diyorum. bazı durumlarda susturucu gibi oluyo. memeyi almakta da problem yaşamadı şimdiye kadar. bilmiyorum ki acaba emzik seçimin mi yanlış?
Şimdi 5 ayı bitti,emziği sadece uyuturken veriyorum.Israrla yalnız anne sütü verdim.çok zor günler geçirdik. uykusunda bile emmek istemiyordu.Günlerce sabahladık ...Sebebi emzik mi stres mi ne bilemiyorum; ama mücadeleyi bırakmadım. Şu günlerde durum daha iyi...Bebeğini emzirmek, onun ağzını açması ne kadar güzel bir duyguymuş....

Back