baban neden çalışmıyor? annen daha iyi bi iş bulamaz mı? fabrika ya da tekstil atölyesinde mesela
Okumak isteyen kardeşiniz yardım derneklerine başvurabilir çydd, TEV gibi. Anneniz için de üzüldüm, umarım karşısına güzel fırsatlar çıkar çok genç yaşta çileler çekmiş
bu kk de o kadar çok sahte hesap açmış kişiler var ki kim nereden bilecek senin gerçek hikayen bu olduğunu..belki acitasyon yaparak para koparmak isteyen birisin..ve bunları gülerek yazıyorsun..Mrb kk ablalarım benim derdim annem kendisi 35 yaşında 7 çoçuk annesi çok erken yaşta 14 yaşında evlenmiş 15 de ben doğmuşum ve çok çile çekmiş hala çekiyor kV KP den tabi babamdan bi Görseniz o kadar yorgun bitkin ki sanarsınız 50 yaşında ve bunlar yetmiyormuş gibi 7 ay önce 2 yaşında ki kız kardeşin öldü babam hapise girdi annem daha perişan oldu kimse yardım etmedi merdiven işi temizlik işi yaparak babamın çıkmasını bekledi hem de ona içeri para gönderiyor du şimdi Kızkardeşim var lise 2 ye gidiyor okumak istiyor ama durum yok babam çalışmıyor devletten yardım almıyorlar amcam ların evi babamın üstüne diye annem temizlik işi yapıyor oda yetmiyor kira desen gırtlak ta su kesik çeşmeden getiriyor cok üzülüyorum anneme ben bazen gizlice para biriktirip veriyorum ama nereye kadar demem o ki yokmu bi yardım bi çare biraz da olsa mutlu olsa annem çile çeke çeke ömrü gitti
.Mrb kk ablalarım benim derdim annem kendisi 35 yaşında 7 çoçuk annesi çok erken yaşta 14 yaşında evlenmiş 15 de ben doğmuşum ve çok çile çekmiş hala çekiyor kV KP den tabi babamdan bi Görseniz o kadar yorgun bitkin ki sanarsınız 50 yaşında ve bunlar yetmiyormuş gibi 7 ay önce 2 yaşında ki kız kardeşin öldü babam hapise girdi annem daha perişan oldu kimse yardım etmedi merdiven işi temizlik işi yaparak babamın çıkmasını bekledi hem de ona içeri para gönderiyor du şimdi Kızkardeşim var lise 2 ye gidiyor okumak istiyor ama durum yok babam çalışmıyor devletten yardım almıyorlar amcam ların evi babamın üstüne diye annem temizlik işi yapıyor oda yetmiyor kira desen gırtlak ta su kesik çeşmeden getiriyor cok üzülüyorum anneme ben bazen gizlice para biriktirip veriyorum ama nereye kadar demem o ki yokmu bi yardım bi çare biraz da olsa mutlu olsa annem çile çeke çeke ömrü gitti
böyle bir vurdumduymaz bir adam dan neden hala çocuk yapmayı sürdürüyor annen..sağlık ocağına gitse korunmak için hap verirler..ömür boyu başına bela açacak duruma gelmezdi annen..Babam vurdum duymaz bir adam hayat umrunda degil boşananamıyorda gerçi boşansa öldürür babam küçük kardeşim oldugu için annem bırakamıyor daa yardım eden olsa keşke
bu kk de o kadar çok sahte hesap açmış kişiler var ki kim nereden bilecek senin gerçek hikayen bu olduğunu..belki acitasyon yaparak para koparmak isteyen birisin..ve bunları gülerek yazıyorsun..
20 yaşında evlimisin sen?Dogru diyorsun çok sahte hesap var ama gercekten bu dediklerim dogru hiç acıtasyon yapacak durumum yok ister inan ister inanma allahım biliyor ya yalan söylemiyorum annem gercekten zor durum da
böyle bir vurdumduymaz bir adam dan neden hala çocuk yapmayı sürdürüyor annen..sağlık ocağına gitse korunmak için hap verirler..ömür boyu başına bela açacak duruma gelmezdi annen..
20 yaşında evlimisin sen?
Annene ilk once bi korunma yontemi ogret. Spiral falan filan ne olursa. Ikincisi sen de calis.
Ayrica o kardesini baban mi öldürdü? Neden kardesin öldükten sonra baban hapse girdi?
Allahim ne zor hayatlar bunlar. Allah yardim etsin..
o kadar çok sahtekar ve dolandırıcı var ki piyasada onun bunun sırtından geçinmek isteyenler o kadar çok ki..kimse kimseye itimat edemez duruma geldi..gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara bile şüphe ile bakılıyor..yardım edenlerde parayı sokakta toplamıyor..yardım etselerde yardımlarının yerini hakettiğini bilmelerini isterler..seni kimse tanımıyor bilmiyor ..doğaldır bu..Benim burda derdim acıtasyon yapmak yada dilenmek degil ben sadece zor durum da olan anneme bi umut ya belki biri yardım eder sandım ama unutmuşum bu devir de yardım denilen şey kalmamiş
Allah sabir versin. Siz evli misiniz? Evliyseniz esiniz yardim etse? Devlet yardim ediyor aslinda.Yok babam öldürme dedi babam kavga etti diye hapise girdi kız kardeşim menenjit hastalığı yüzünden öldü