Ben zaten artık onun karakterını bılıyorum sadece insan böyle bı anneye sahıp olup ele güne rezıl oluyo. Keşke kaynanamın tırnagı kadar vıcdanlı olsa annem. İnsan sadece hazmedemıyo nasıl olur ya benım annem neden böyle diyeAnnen tedavi falan olamaz, onu artık yok kabul et bayramdan bayrama git bence. Böyle anne senin yuvani yıkar, her şey beklenir.
Bence onu tedavi etmek yerine kendin git terapiste,annenin zehrinden kurtul.
Annem en başta da dedıgım gıbı hep boyleydı ama ganı boyleydı derken doverdı ederdi mesela bızle küssün küfür hakaret yapar kendısını odasına kıtlerdı sonra 1 senedır fışan duzeldı yanı duzeldı dedıgım böyle, saçmalıklar yapmıyodu 60 yasında zaten bızde kıraya çıkmayalım bu zamanda dıye alt kata tasındım kocamda annemı çok sevıyodu annem de kocama ıyı davranıyordu baslarda damadım degıl oğlum fılan derdı. Sonra işte bu katdesım bırını ısteyınce annem de işte ayırmak ıcın herseyı yapıp ona buna, tehtıt ıftıra atınca hem kocam gerçek yüzünü gördü hemde en zırvvesını yaptı yaptıklarının bende kardesımı savununca bıze de gard aldı. Ya kızlar düşünün hergün ekmek asıyodum kapısına yedın sabahları dıye bana dıyo senın atldıgın ekmeklerı kedıKöpege veriyorum hıc bı borcu yok emeklı maası var altınladı var dıyorum kı anne calısma kendine ye iç harca turlara katıl dıyokıı ben para bırıktırıcem kafayı parayla bozmuş ah kızlar bı anlatsam roman olur ınanmazsınız bırde bı sürü hastalıhı var dıye üzüldüm ben ona artık böyle DOMUZLUK yapmaz dıye geldım alt kata nalet olsun benım ananem var bıde oda 90 yasında 1 kattan oturuyor o kadına annem hep zulüm etmişti ben ona da yemek ındırıyorum asagı annanem ıcın derdı kı yemek yaptıgı yok temızlık yapıtıgı bıtı getırdın de yerim dıye bakıyo derdı annemAnneniz ısrar etti de eşinize niye zamanında boşver başka yerden ev tutalım demediniz de anlaşamadığınız annenizin alt katına taşındınız? Yapılacak iş mi buinsan kendi istemezse tedavi falan ettiremezsiniz. Huzur istiyorsanız da uzağa bir yere taşının.
Annen tedavi olma, 7sinde ne ise 77sinde de odur, sen eşine anneni tüm yönleri ile anlatmalıydın ki eşin de ona göre ev konusunda karar vermeliydi veya sınır koymalıydı.Merhaba arkadaşlar. Danısmak icin yazıyorum işin ıcınden cıkamıyorum çünkü . Ben annemle küçükken anlaşamayan bı insandım 2 kız kardesz annem hep bıze kötü davrandı yanı ne yemek yapardı ne temizlik o sadece çalıştı. Küçükken elımı kolumu bağlayıp dövmüş lüğü De var bogazıma bıcak dayamıslıgıda. Sonra büyüdük dovemezdı artık ama kardesımle ben onsuz dısarı çıkalım ne oro..... Kalırdı ne başka bısıy hakaretler havada ucururdu kucukken ses çıkaramazdık sımdı neyse evlendım yeni evlıyım ben annem nısanlıyken annem nişanlıma bızım alt katta oturun fılan, dıye ajıtasyon yaptı nişanlım da annemın buu hakaretlerını bılmedıgı ıcın annen yalnız kalmasın dedı ve alt katına evlendık. Yenı evlı olmama rağmen hergün bızım kata yemeğe gelır kendısıne yatılı mısafır cagrır bızım evde, yemek yedırır bu arada, ben calısan bı insanım saat 6 buçukta eve, geliyorum neşe kız kardeşimde bırını sevdı ama annem o kısıyı ıstemedı kardesımde çocuğu bırskmayınca kardesıme hakaret küfür herkese kardeşimin namusuma kadar ıftıra, atıp anlatma
hal böyle olunca bende anneemle ters, düştüm sen yapamazsın böyle bısıy dıye çıkıştım ve kustu ve banada, gard aldı şuan konuşmuyoruz kocamda zaten annemın o pıs agzını duydu ve bu nasıl bı anne çocuğuna insan böyle nasıl der dedı ben asla muhattap olmam dedı ben daha 3 aylık evliyim daha anlatmadığım tonlarca şey var benım sıze sorum annemı nasış tedavı ettırebılırım ama zorla çünkü kendısı hasta olduğuna inanmıyor nabsyım akıl veren lıtfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?