Merhaba arkadaşlar. Danısmak icin yazıyorum işin ıcınden cıkamıyorum çünkü . Ben annemle küçükken anlaşamayan bı insandım 2 kız kardesz annem hep bıze kötü davrandı yanı ne yemek yapardı ne temizlik o sadece çalıştı. Küçükken elımı kolumu bağlayıp dövmüş lüğü De var bogazıma bıcak dayamıslıgıda. Sonra büyüdük dovemezdı artık ama kardesımle ben onsuz dısarı çıkalım ne oro..... Kalırdı ne başka bısıy hakaretler havada ucururdu kucukken ses çıkaramazdık sımdı neyse evlendım yeni evlıyım ben annem nısanlıyken annem nişanlıma bızım alt katta oturun fılan, dıye ajıtasyon yaptı nişanlım da annemın buu hakaretlerını bılmedıgı ıcın annen yalnız kalmasın dedı ve alt katına evlendık. Yenı evlı olmama rağmen hergün bızım kata yemeğe gelır kendısıne yatılı mısafır cagrır bızım evde, yemek yedırır bu arada, ben calısan bı insanım saat 6 buçukta eve, geliyorum neşe kız kardeşimde bırını sevdı ama annem o kısıyı ıstemedı kardesımde çocuğu bırskmayınca kardesıme hakaret küfür herkese kardeşimin namusuma kadar ıftıra, atıp anlatma
hal böyle olunca bende anneemle ters, düştüm sen yapamazsın böyle bısıy dıye çıkıştım ve kustu ve banada, gard aldı şuan konuşmuyoruz kocamda zaten annemın o pıs agzını duydu ve bu nasıl bı anne çocuğuna insan böyle nasıl der dedı ben asla muhattap olmam dedı ben daha 3 aylık evliyim daha anlatmadığım tonlarca şey var benım sıze sorum annemı nasış tedavı ettırebılırım ama zorla çünkü kendısı hasta olduğuna inanmıyor nabsyım akıl veren lıtfen
hal böyle olunca bende anneemle ters, düştüm sen yapamazsın böyle bısıy dıye çıkıştım ve kustu ve banada, gard aldı şuan konuşmuyoruz kocamda zaten annemın o pıs agzını duydu ve bu nasıl bı anne çocuğuna insan böyle nasıl der dedı ben asla muhattap olmam dedı ben daha 3 aylık evliyim daha anlatmadığım tonlarca şey var benım sıze sorum annemı nasış tedavı ettırebılırım ama zorla çünkü kendısı hasta olduğuna inanmıyor nabsyım akıl veren lıtfen