- Konu Sahibi missingandmygirl
Evimiz bir sitede ve yüksek zemin.Balkonumuzda zaman zaman kediler gelir gider bizde besleriz onları.Bu kedilerden biri, bir ay altı gün önce doğum yaptı balkonumuzda.Bir aydır bakıyoruz yavrulara ve anneye.Anne kedi de sitemizin kedisi.Yavrulardan birini anneme vereceğiz diğer ikisini de site içinde sahiplendirecek birilerini bulduk.Simdi günlerdir uykularımı kaciran şeylere gelelim.İki aya kadar anneden ayırmak istemiyoruz.Evimiz yüksek zemin olduğu için anne gidip gelebiliyor ama ben yavruların hareketlenmesinden dolayı aşağıya dusmelerinden korkuyorum.Erken versem yavruları bu seferde yeterince anne şefkati sütü almamalarindan endişe ediyorum.Aklima takılan bir şeyde nasıl ayiracagim anneyi yavrulardan ve birbirlerinden İçim çok acıyor düşündükçe.Herseyi yaptım yaş mamaya alıştırmaya başladım yavruları.Kedi kumu aldım tuvalet öğrenmeleri için.Onu da yapıyorlar yavaş yavaş . Hangisi yapıyor bilmiyorum ama minik minik kakaları gördükçe mutlu oluyorum.Aklim çok karışık özetle.
Bende sahiplenme şekliyle 2. kedimi almıştım ama o an aklıma bunlar hiç gelmemişti.Simdi başıma gelince inanılmaz vicdan yaptım.Sahiplendirmesem sitede ölecekler büyük ihtimal.Daha önceki yavrularının ikisi ölmüş bir şekilde .Bunlara birşey olsun istemiyorum.
Bu şekilde kedi sahiplendirme tecrübeleri olan kk kadınlarından yardım istiyorum.Anne bebeklerini çok aradı mi sizlerde verdikten sonra? Yavru kediler kardeşlerini çok arar mi?
Bende sahiplenme şekliyle 2. kedimi almıştım ama o an aklıma bunlar hiç gelmemişti.Simdi başıma gelince inanılmaz vicdan yaptım.Sahiplendirmesem sitede ölecekler büyük ihtimal.Daha önceki yavrularının ikisi ölmüş bir şekilde .Bunlara birşey olsun istemiyorum.
Bu şekilde kedi sahiplendirme tecrübeleri olan kk kadınlarından yardım istiyorum.Anne bebeklerini çok aradı mi sizlerde verdikten sonra? Yavru kediler kardeşlerini çok arar mi?