Anne karnndaki bebek neden geliemez

hımm pardon ya özelde oluyormuşsun zaten canım el elden üstündür aslında ama fazlada kafan karışmasın isterim bu konuda doktoruna güvenmek çok önemli içinden geçen başka doktorada sorayımsa dene istersen en azından için huzurlu olur.

evet eylülcüm ben yinede bi sorayım başka doktora birazda paniğimdir tabi hayatta hiçbirşeyin garantisi yok pıhtılaşma olmaz başka bişey olur bilemeyiz allah herşeyin en hayırlısını versin hepimiz için canım

bu testin adı TROMBOFİLİ testi kan pıhtılaşması ile ilgili başlığa gir orada paylaşılıyor mutlaka test yaptır sosyal güvencen karşılıyor özelde ise 85ytl

canim benim yengemde 3 aylik hamileyken bebek gelismedigi icin karninda öldü basta cok saglikli dediler sonrada, ama simdi cok sükür iki tane saglikli cocuklari var. illede 2 gebeliktede aynisi olacak diye birsey yok.

canim benim yengemde 3 aylik hamileyken bebek gelismedigi icin karninda öldü basta cok saglikli dediler sonrada, ama simdi cok sükür iki tane saglikli cocuklari var. illede 2 gebeliktede aynisi olacak diye birsey yok.

öyle ama ben tedbirimi alayım öyle olmayan çok kişi duyuyorum benim çok yakınımda oldu yani korkuyorum:çok üzgünüm:

merhaba bende 3 kez yaşadım bu talihsiz olayı banada her türlü tahlil yapıldı ama sebebi bulunamadı o kolay kolay yapılmayan testi bana yazarmısın inş hayırlısıyla birgün anne olduğumuz günleri görürüz sen hamileliklerinde nasıl bir tedavi görmüştün

papatyacım gecmiş olsun benimde 9 haftalık düşüktü gelişmediginden dolayı kalp atısı bile yoktu sebebi kan pıhtılasması denildi aradan 7ay gecti smdi aspirin kullanıyorum kanısulandırsın diye hamileliyi bekliyoruz hamile kalırsam ayrı ilaclar kullanmam gerekiyo cok istiyorum ama cokta korkuyorum ALLAHım bidaha bunları bize yasatma saglıkla bebeyimizi kucagımıza almayı nasipet

2005 yılında evlendim.3 buçuk yaşında bir kızım var.12 kasımda hamile kaldığımı öğrendim.6 aralıktada kanamam başladı doktora gittiğimde bebeğin gelişmediğini içerde öldüğünü söyledi.bunun sebepleri nelerdir? bir daha düşük yapma oranım nedir?

çok bilgim yok ama genelde ilk hamileliklerde duyduğum kadarıyla böyle şeyler olabiliryormuş..gelişmemesi dna bozukluğunamı bağlı bilmiyorum ama vücut bozuk dna ya sahip embriyoyu vücuttan kendisi atarmışi yoksa çok sakat insan olurmuş..geçmiş olsun

Canim benim de basimdan gecti bebegim gelismedi kurtaj oldum bir hafta once bendede o korku var kalp atisini duyamadik sadce kesemi buyutuyormus bende ne yapacagimi bilmiyorum

benim bebegim 24 haftadan sonra gelisemedi. 28 haftalikta dogum oldu zaten. kan testlerim temiz çıktı. 2. hamileligimde tedbir olarak aspirin kullandim ve hamileligimin ilerleyen donemlerinde akciger gelistirici igne yaptilar. şükür zamanında dogdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…