Anne karnndaki bebek neden geliemez

papatyaaaa

şükürler olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
298
3
96
Diğer
benim başımdan geçti bebeğim gelişmedi ve kürtaj oldum bir arkadaştan duyduğuma göre 2 kere böyle olmuş sonra 3.gebeliğinde iğnelerle bebeği gelişmiş nedir bu arkadaşlar başına gelen varmı ben 2.de yine aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyorum bilgisi olanlardan rica ediyorum lütfen fikir verin cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

canım benim doktoruna sormadın mı niye diye?idahi hamileliğini sağlıklı bi şekilde geçirmeni temenni ediyorum.karamsar olma...

canım benimde karnımda gelişmedi kürtaj oldum..doktorum hamile kaldığımdan itibaren iğne verecek..kan pıhtılaşması olduğu zaman bebek beslenemez o iğneler kanı sulandırıyor ve bebeğin beslenmesine yardımcı oluyor...bakalım hayırlısı..

doktor 2.bebekte normal olma ihtimali her sağlıklı kadında ne kadarsa sendede o kadar dedi sebebi büyük ihtimal kromozomlarla ilgili olabilirmiş araştırmaya gerek yok dedi ama ben şimdi duyuyorum etraftan iğne kullanıyolarmış doktor 2 ay sonra gel dedi ve korun dedi ya ben zaten zor atlattım bidaha olursa naparım allahım himseye böyle kötü şeyler yaşatmasın

arkadaşım seninkini araştırdınızmı nasıl anladınız iğne kullanman gerektiğini yani testi falan varsa yaptırayım bu düşünceler aklımdan çıkmıyor

canım ben aynıı acıyı 4 kez yaşadım her türlü tahlil incelemee aklına ne gelirsee hatta en son dr um kolay kolay yapılmayan bir tahlil var sen onu bile yaptırmışsın dediii herşey kısmet canım korkunun ecele faydasıı yok maleseff inşallahhh birdahakinee kucağımıza almakta nasip olurr henüz bebeğim yok ama hamile kalmaktan bile korkarr oldummm

evet canım aynen tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum o yüzden araştırıyorum :a015::a015:

Aynı şeyi ben de yaşadım bebeğimi kaybettim.
Ben de şahsen korkuyorum aynı şeyleri yaşar mıyım diye.
Doktor bana tüm tetkikleri yaptık seninle ilgili bir problem yok dedi ama inşallah ikinci gebeliğimde
soracağım doktoruma bu iğnelere gerek var mı diye.
Ne olur ne olmaz ben önlemimi alayım da bir daha böyle bir yıkım yaşamak istemiyorum.

arkadaşım seninkini araştırdınızmı nasıl anladınız iğne kullanman gerektiğini yani testi falan varsa yaptırayım bu düşünceler aklımdan çıkmıyor

hamileliğimde bebeği besleyen damarlardan birinde kan akımı çok yavaştı ve bebek gelişmedi..doktora bende kan pıhtılaşması var diye sorduğumdada olabilir ya da olmayabilirde dedi,,zaten bu kan pıhtılaşması genellikle gebelikte olur ve normal hayatta çok önemli değil,dolayısıyla tedbir olarak bu iğnelere başlıycak doktor...test falan yapamadı..

ki kan pıhtılaşması yoksa ve tedbir olsun diye iğne kullanırsak bebeğe zararı olmazmı canım:uhm:

merhaba ben de aynı sorundan muzdalibim ben bu olayı 4 kez yaşadım ve 4 kez kürtaj oldum sorunumun genetik olduğu genetik tes yapıldıktan sonra anlaşıldı benim tek çarem tüp bebek umarım sizler sağlıklı bebeklere kavuşursunuz bu benim için biraz üzücü bi deneyim oldu ama insanın başına gelmeyince öğrenemiyormuş bunu da anladım. umarım sizler bebeklerinze en kısa zamanda kavuşursunuz sevgiler

illa ki testlerinizi yaptırın arkadaşlar kafadan kullanma derim ben. bende 6+5 hamileyim ve bu iğnelerden kullanıyorum 15 gündür.

canım ben öyle özel bir yerde yaptırmadım daha öncede düşüklerim vardı doktor 8-10 tane test yaptırdı ama ismi ne hatırlamıyorum bu konuda sorunun varsa emin ol doktorun seni aydınlatacaktır.

papatyacım dur buldum kağıtları benden; homosistein-protein c antijeni-protein s aktivitesi-antıtrombın III- faktör 5 leiden- dna izalasyonu preferik kan testleri istemiş. Canımcım ben bunları özel hastanede yaptırdım herkez ve kağıtdaki değerlere göre sonucum aslında normal değerdeymiş fakat benim doktorum ne olur ne olmaz riske atmayalım dedi ve en az 6 ay bu iğneyi yiyeceğim. uzun yazıyorum kusura bakma da eşimin görevi nedeniyle şırnakta bir köydeyim burada pek fazla doktor seçeneğim yok kullanıyoruz bakalım şimdilik herşey iyi gibi birde kalp atışlarını görürsem miniğimin içim dahada rahatlıyacak.

bana yapılan testler sadece bir kaçı gerek duyulduğunda daha yapılması gereken onlarca test varmış. Allahım kimseye dermansız dert vermesin canım Anne olmak isteyen tüm arkadaşların kucakları en kısa sürede dolsun inşallah.

amin canım inşallah senin durumunda zor ama en azından testlerin yapılmış bir tedbir alınmış benim doktor incelemeye gerek yok 2.de diğer kadınlarda nekadar sağlıklı bebek olma şanşı varsa sendede o kadar dedi ama ben çok duygusalım bidaha olursa nasıl dayanırım bilmiyorum o yüzden tedbir almak istiyorum bende özelde muyene oluyorum hep.acaba başka doktorada sorsammı nedersin canım:sm_confused:

güzelim ilk kaybınsa doktorun öyle demesi normal çünkü ilk hamileliklerde %10 bunu yaşamak normalmış fakat endişene hakveriyorum devlet hastanesi ssk ya gittin mi ilkkez yaşayanlar için pek bişey demiyorlar aynen söylediğin gb şeyler aktarıp normal olabilir deyip geçiştirebiliyorlar ille içim rahat etsin araştırılsın diyorsan özel bir doktora gir istersen Allah seninde yardımcın olsun canını sıkıp stres olma canım herşey olacağına varıyor inan rahat ol. öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…