Anne karnındaki bebekte Bağırsak Parlaklığı Acil Yardım

Marsmelow34

👨‍👩‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
421
516
28
merhabalar 22 haftalık Hamileyim Dün ayrıntılı ultrasona girdim herşeyin Normal olduğunu Ama bebeğin bağırsakların da parlaklık olduğu söylendi uzman kişilere sevk edilip ileri tekiki mutlaka yapılmalı dendi . Buarada bebeği öğrendiğim den beridir Rahimde kanama alanı var hiç kanamam olmadı ama progestan içiyorum 5 aydır bunuda belirttim Ultrasonu çeken doktora o suyu yutmuşda olabilir başka şeylerde olabilir bakılması gerekiyor dedi raporu hazırladı verdi . Dünden beridir uyku uyuyamıyorum Çevremdeki insanların söyledikleri İnternette okuduklarım . Bu konuda bilgili olan başına gelen bütün Annelere sesleniyorum Tecrübelerinizi paylaşır mısınız başınıza böyle birşey gelip nasıl bir yol izlediniz evlatlarınız nasıl şimdiden çok teşekkür ederim .

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bi doktora gidin önce bakalım ne diyecekler şu an ne kadar fazla stres yaparsanız okadar çok bebeğiniz etkilenecek. Dua edin karnızı severek şifa ayetleri okuyun inşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız

Amin inşallah çok teşekkür ederim sağolun pazartesi kendi doktoruma gideceğim inşallah hayırlı haberler verir çok korkuyorum kime danışsam sorsam kötü şeyler diyor internete bakıyorum hertürlü ihtimal yazıyor . Allah kimseyi evladıyla sınamasın Şafi ismiyle hepimize yardım etsin

Amin inşallah Rabbim sizede hayırlı sağlıklı, güzel günlerini göreceğiniz evladınıza kavuşmayı nasip etsin

Bağırsak parlaklığı ile ilgili yazmak istedim, ben 23. Haftamda periontologa gitmiştim. Bağırsak parlaklığı var demişti. İlk defa ne olduğunu duyduğum için çok telaşlanıp sordum, ikili ve üçlü tarama yaptırmamıştım ultrasonda diğer her şey normal göründüğü içinde yaptırmak istemedim. Dr beni çok korkuttu her türlü genetik rahatsızlık nedeniyle olabilir, senden kaynaklı olabilir, virüs olabilir, kistik fibroz olabilir dedi. Yüzde 98 de bir şey olmaz dedi. Sonra nıpt testi yada anne karnından su alımına bakın dedi eğer sıkıntı varsa bunlarda 99.9 oranında çıkar dedi. Yasal olarak aldırabilirsiniz bebeği. Ben tabi istemedim dedim aldırmayacağım ama bir ayımıda ağlayarak geçirdim. Sonra bol bol dua ettim, radyologa göründüm o da parlaklığı çok önemsiz buldu dedi hafif süzeyde bir şey çıkmaz korkma. Sonra rahatladım. Bir hafta önce doğum yaptım, bugün kontrolede gittikten sonra size yazmak istedim. Elhamdülillah ultrasonda trmiz, oarlaklıkla ya da bağırsakla ilgili bir sorun yok. Kan tahlilinde yalnızca tsh yüksek çıktı o da muhtmelen benim kullandığım ilaçla alakalı onu takip edecekler. Özellikle tek bulguysa lütfen siz de üzülmeyin. Ayrıca etrafımda sonra kime desem, banada böbrek parlak, kalp parlak vs.. gibi şeyler denildi diyorlar. Sanırım bu yeni cihazlar fazlasıyla irdeliyor ve her bulguyu dr ciddiye alarak söylüyor. İçinize sinmiyorsa başka doktorlara da danışın. Burada yazan çok insan var sağlıkla kucağına aldığına dair. Rabbim kimseyi evladın hastalığı ile sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…