Anne Karnındaki Bebeğe Çekiçle Vurdu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
İngiltere’nin Birmingham kentinde sorumsuz bir hamile kadının karnındaki bebeğinin ne kadar güçlü ve sağlam olduğunu göstermek için eline aldığı bir çekiçle karnına vurdu. Heather Thorpe adlı 24 yaşındaki Heather Thorpe sekiz buçuk aylık hamileyken, karnındaki bebeğin ne kadar sağlam ve sıkı olduğunu göstermek adına çekiçle karnına vururken, bebeğin babası Sean Hanlon da o çirkin sahneleri cep telefonuyla görüntüledi. Bu olaydan birkaç hafta sonra oğulları Jonathon dünyaya geldi. Görüntülerin internette yayınlanmasından sonra çocuk hakları kuruluşları ayağa kalktı. Sorumsuz anne hakkında soruşturma açılırken, olayın kahramanı olan kadın ise yorum yapmaktan kaçındı.

[video=youtube;ZYRdW6SiYz0]http://www.youtube.com/watch?v=ZYRdW6SiYz0[/video]

:53::53::53::53::53:
Bende biri çarpar da bişey olurmu diye kalabalıkta elim karnımda geziyordum..:44::44: Allah akıl fikir versin

Görüntüleri izlemek istemiyorum asla , her taraf kafayı yemiş pisikopatlarla dolu . Kadın erkek farketmiyor .Al birini vur ötekine .

izleyemedim ben, önce yorumları okumak istedim kaldırmıyor bünyem artık allahın cezası kadın test edecek başka bişey bulamamışmı mesela o çekici önce kafasında deneseymişya ...

Geri zekalı kadın ya. Bu ailenin elinden alsınlar bebeği. Psikolojileri ileri derecede bozulmuş merhamet acıma duygusu bitmiş bunların.

Doğuma da çekiç goturmemisler mi? Doğduğunda ne kadar sağlam olduğunu ölçelerdi ya??? . Hey Allahım ya bunlar ne kadar gerizekalı. Olan zavallı bebeğe olacak çünkü annesi ve babası birer gerizekalı. ..

Alsın o çekici kafasına vursun sağlam mı değil mi hep birlikte anlayalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hamileyken oturup kalkarken bile dikkat ediyodum kaldiki cekicle vurucam...yazik kim bilir neresine denk geldi :(( şiddetle kınıyorum seni

Alsın o çekici kafasına vursun sağlam mı değil mi hep birlikte anlayalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynisni tam ben yazacaktim! Keske o görüntüleri görmez olaydim. Gerçekten böyle geri zekali insanlarin tüplerini baglasinlar!
Olan o çoçuklara oluyor ve insallaha o bebegi alirlar böyle bir kadindan!

açıp izlemedim bile :50::50:

mubarek arife gününde oruç ağzımla konuşmayacağım

içimden saydıracam:41::41::41::41::41::41::41:

izleyemiyorum ben boyle seyleri kanim donuyor resmen...

Back