Anne karnında kaka yapması

Şöyle düşünün sadece kan temiz çıktı deyip taburcu edebilirlerdi şükür farketmisler ve daha da güçlenip kollariniza kavuşacak . Görmeye gidince konuşun , duymaz demeyin . Eşim kızımla konuşurken hadi iyiles annen seni bekliyor demesiyle gözlerini aralamış bu bize hepten güç vermişti . Hatta sağolsun hemşireler pozitif yaklasimimiza destek olmuştu. Sizin az çıkmış en kısa sürede yuvanıza dönecektir minnoş . Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 hep iyi insanlar çıksın karşısına
Allah razı olsun hep vefat engellik vs okudum geceden beri kendi doğum acımı unuttum birsey olur mu korkusu beni mahvetti nefesim kesiliyor düşünemiyorum tehlikeli saatleri geçtimi bilmiyorum bugün 14.30 da görmek için sabırsızlanıyorum dr lar net bilgi vermiyor moralim çok bozuk

Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Sağlık ve mutluluk haberlerinizi alalım inşallah.

Ben büyük kızımı 7 aylık dünyaya getirdim suyum bittiği için.2 kilo doğdu oda anne karnında kakasını yemiş getirdiler gösterdiler aşıya diye götürdüler meğer küveze koymuşlar 2 gece kaldı. Sonra yanıma getirdiler.Simdi 15 yasinda kocaman kız oldu.Internette her söylenilen doğru olsaydı ohhoo okumayın öyle şeyler içinizi karartmayın.

Son düzenleme:
Ben büyük kızımı 7 aylık dünyaya getirdim suyum bittiği için.2 kilo doğdu oda anne karnında kakasını yemiş getirdiler gösterdiler aşıya diye götürdüler meğer küveze koymuşlar 2 gece kaldı. Sonra yanıma getirdiler.Simdi 15 yasinda kocaman kız oldu.Internette her söylenilen doğru olsaydı ohhoo okumayın öyle şeyler içinizi karartmayın.
Saolun

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Rabbim hayırlı güzel ömürler nasip etsin. Lütfen sakin olun. Bu özellikle geç doğumlarda görülebilecek bir şey. Sebebi belli, Allah a şükür tedavisi belli. Rabbim bununla geçmiş etsin. Siz güçlü olun, kendinize iyi bakın. Bebeğiniz yanınıza geldiğinde size ihtiyacı olacak.

Çok geçmiş olsun inşallah geçip gider bebeğinizi sağlıkla evinize götürürsünüz

Bende 40+5 de doğum yaptım. Doğumdan sonra çocuk doktoru kontrole gelince öğrendim ki doğum sırasında kordon dolanmış ve bebek kaka yapmış. Ama sonrasında bir sorun olmadı. Üzülmeyin, canınızı sıkmayın. Tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alın ins.

40+3 de doğum yaptım.
Bebeğim anne karnında kaka yapmış doğunca hemen temizlendi yanımda. Akşama kadar herseyi normaldi gece tükürük yutup kusar gibi olup nefessiz kaldı. Sabah akciğer grafikisi çekilip akciğer enfeksiyonu denilip kuvoze alındı.
Başına böyle birsey gelen varmı? İyi hikayenizi yazıp bna umut olur musunuz bebeğime birsey olacak diye çok korkuyorum genel durumu dışarıdan iyi görünüyor hergun yarım saat emzirme hakkım var herkesten dua bekliyorum. İki gün oldu kuvuze gireli. Üç gün oldu doğalı
Merhaba bende anne karnında kakami yaptıktan sonra doğuma alinmisim ma kuvozde kalmamisim bebeğiniz iyi olur inşallah iyi düşünmeye çalışın çok geçmiş olsun

40+3 de doğum yaptım.
Bebeğim anne karnında kaka yapmış doğunca hemen temizlendi yanımda. Akşama kadar herseyi normaldi gece tükürük yutup kusar gibi olup nefessiz kaldı. Sabah akciğer grafikisi çekilip akciğer enfeksiyonu denilip kuvoze alındı.
Başına böyle birsey gelen varmı? İyi hikayenizi yazıp bna umut olur musunuz bebeğime birsey olacak diye çok korkuyorum genel durumu dışarıdan iyi görünüyor hergun yarım saat emzirme hakkım var herkesten dua bekliyorum. İki gün oldu kuvuze gireli. Üç gün oldu doğalı
Arkadaşımın başına geldi bebek sadece 2 gün kuvezde kaldı çıktı. Merak etmeyin hiçbişey olmaz. Sağlıkla gelsin evine inşallah :dua: :KK200:

40+3 de doğum yaptım.
Merhabalar. Anne karnında bebekler ya strese ( oksijensizlik gibi) maruz kalınca ya da miadları geçince kaka yaparlar. Bunu da ciğerlerine yutabilirler. Buna mekonyum aspirasyon sendromu diyoruz. Genelde enfeksiyona ve soluk alıp vermede zorluğa neden olur ama doğru ve zamanında tedaviyle kolayca iyileşir. Sıkça olabilen bir durum üzülmeyin. Geçmiş olsun 🙏🏻

X