Anne karnında kaka yapması

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.914
5.117
40+3 de doğum yaptım.
Bebeğim anne karnında kaka yapmış doğunca hemen temizlendi yanımda. Akşama kadar herseyi normaldi gece tükürük yutup kusar gibi olup nefessiz kaldı. Sabah akciğer grafikisi çekilip akciğer enfeksiyonu denilip kuvoze alındı.
Başına böyle birsey gelen varmı? İyi hikayenizi yazıp bna umut olur musunuz bebeğime birsey olacak diye çok korkuyorum genel durumu dışarıdan iyi görünüyor hergun yarım saat emzirme hakkım var herkesten dua bekliyorum. İki gün oldu kuvuze gireli. Üç gün oldu doğalı

Geçmiş olsun.
İyi görünüyorsa iyileşiyordur, ne diyor doktorlar?
Benimkilerin ikisi de yaptı ama enfeksiyon yoktu, kakadan dolayı mıymış enfeksiyon?

Çok yakın bi tanıdığımın aynısı oldu. Normal doğum diye gitti o sırada öğrendi kaka yaptığını, yemiş, enfeksiyon baya yayılmıştı hatta, sezaryene aldılar acil. Bir süre kuvözde kaldı. Geçtiğimiz haftalarda 1 yaşını doldurdu :) Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize

Saolun amin. İnternette çok kötü şeyler okudum

Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz için hergun kenara sadaka koyun. Hastalıkları uzaklaştırır.
Zaten tedavisini görüyor,stres yapmayın. Sutunuz şifa olsun bebeğinize. Sağlıkla alin kucaginiza

Saolun amin. İnternette çok kötü şeyler okudum
İnternette iyi şeyleri çok göremezsiniz, çocuğu sağlıklı doğan biri sağlıkla eve gittik vs demez çünkü. Burada da öyle, okudukça korkutuyor aslında o kadar çok negatif şey var ki, ama derdi olan geliyor derdi olmayan evinde oturuyor çocuğuyla, onları görmüyoruz tabii. O yüzden siz hiç internete bakmayın, tosun gibi oldu benim anlattığım örnekteki bebişimiz maşallah.

Saolun inşallah benim bebeğimde saglikla gelir evimize

Normal doğum yaptım , sonra kaka yaptigi anlaşıldı ve kanında enfeksiyon çıktı . Çok kısa süre gösterip hemen kuveze alındı . 10 gün kaldı bebeğimiz. İlk hafta hiç emziremedim yutma refleksi çok güçlü değildi sagdigim sütleri icemedi bile. Damar yoluyla beslendi .; ama hep gidip konuştum. Hiç kötü enerjiyle yaklasmadim ona . Şükür zamanla daha da iyiye gitti emmeye de başlayınca taburcu olduk. Çok cadoloz bir kız oldu şimdi parmağında oynatıyor bizi Rabbim şifa versin inşaallah kısa sürede kavusacaksiniz

Amin sağolun umut oldunuz bebeğimin kanı temiz akciğer hafif enfeksiyon var denildi. Bir gece yanımda idi 24 saat sonra grafiği çekildi ve alındı kuvez e

Amin sağolun umut oldunuz bebeğimin kanı temiz akciğer hafif enfeksiyon var denildi. Bir gece yanımda idi 24 saat sonra grafiği çekildi ve alındı kuvez e
Şöyle düşünün sadece kan temiz çıktı deyip taburcu edebilirlerdi şükür farketmisler ve daha da güçlenip kollariniza kavuşacak . Görmeye gidince konuşun , duymaz demeyin . Eşim kızımla konuşurken hadi iyiles annen seni bekliyor demesiyle gözlerini aralamış bu bize hepten güç vermişti . Hatta sağolsun hemşireler pozitif yaklasimimiza destek olmuştu. Sizin az çıkmış en kısa sürede yuvanıza dönecektir minnoş . Allah analı babalı büyütsün inşallah hep iyi insanlar çıksın karşısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…