• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne karnında bebeğin kalbi neden durur..?

ulkuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
2.138
1.879
248
12 haftalıkken rutin kontrolümde bebeğimin 2 gün önce kalbinin durduğunu öğrendim ve hemen aldılar bu tarz bir olay yaşayan varsa bilgilendirebilir mi 1,5 ay oluyor ama hala etkisini üzerimden atamadım :(

canım benım kan pıhtılaşman olabılır,rahımde perde olabılır bence kesinlikle arastırılmalı çünkü ben aynı şeyı 2 kez yasadım ve rahımde septum yanı perde cıktı.

canım benım kan pıhtılaşman olabılır,rahımde perde olabılır bence kesinlikle arastırılmalı çünkü ben aynı şeyı 2 kez yasadım ve rahımde septum yanı perde cıktı.

Saol canım cevap verdiğin için
Benim doktorumun ne söykediği belli değildi iş işten geçtikten sonra farkettim bi prof gittim kan tahlilleri verdi bakalım ne çıkacak onları yaptırıyorum ama merakta ediyorum neden kaynaklanır diye
Peki perde olduğunu nasıl tespit ettiler film mi çekilde kanla belli oluyor mu ..?

Filmde tabiki detaylı cıkar ama bence filme ne gerek var hamile kalabiliosun sonucta. Tecrübeli bir doktor vajınal ultrasonda perdeyi anlayabilir.ama benim perdemi 10 doktordan sadece 1 tanesi anladı.ama tabi hocam perde olabilirmi acaba diye sordugunda dikkatli bakabilirler.doktor önemli canım.her kadın doğumcu riskli gebelikleri anlamıor.

Back