• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Anne Hathaway`in gelinliği Valentino`dan

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
annehathawayweddingvale.jpg

annehathawaysvalentinow.jpg

983191901ffnhathawayshu.jpg

annehathawaydippedweddi.jpg

tpijdhay81s.jpg

Valentino imzalı gelinliği ile göz kamaştıran Hathaway 100 kişilik bir davetli topluluğunun önünde Shulman’a “evet” dedi. Hathaway ile Shulman’ın düğünü ABD ’nin Kaliforniya eyaletinin popüler turistik bölgesi Big Sur’da bir otelde gerçekleşti. “Şeytan Prada Giyer” filmiyle tüm dünyada olduğu kadar ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hathaway düğünün bütün organizasyonunu ünlü oyuncu Natalie Portman ’ın düğününü planlayan kişiye yaptırdı. People dergisinin haberine göre davetliler düğün alanına özel bir araçla getirilirken Hathaway ile Shulman’ın en mutlu anlarını yaşadıkları mekan “doğa” konseptiyle dekore edildi.

Kırmızı halıda sadık bir Valentino kullanıcısı olan Anne Hathaway`in Adam Shulman`la evleneceği gün ünlü tasarımcıdan giyinmesi çok şaşırtan bir detay olmadı. Gelinliğiyle romantik prensesleri andıran Hathaway`in gelinliği çok beğenilince ünlü tasarımcı, bu sürecin nasıl geliştiğini anlattı.

Hathaway`i kızı gibi sevdiğini söyleyen Valentino Garavani, bu özel gün için ortaya eski İtaylan htişamını yansıtan bir gelinlik ortaya çıkartmak istediğini söyledi. Fildişi rengi ipek kumaşın üzerine ince bir tül geçirdiğini söyleyen Valentino, üzerindeki süslemelerin de elle tek tek üzerine işlendiğini açıkladı.

Başındaki dantel detayla da kızı gibi gördüğü Anne Hathaway`i romantik bir prensese çeviren Cünlü tasarımcı, bunun tamamen keyifle geliştirilen kişisel bir proje olduğunu söyledi.

alıntıdır

Eklentiler

• $annehathawaydippedweddi.jpg
    $annehathawaydippedweddi.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 433
Hımmmmmm. Daha önce görmemiştim, ortada kaldım. Gelinliğin danteli güzel. Dantelin biraz renkli bir astarla kullanılması güzel. Yandan eklenen tüller güzel. Üstündeki küçük papatyalar güzel. Omuzlara dolanan tül de güzel. Eh, sanırım sadece saçını sevmemişim. Aslında o tarz dantel kepimsi ayrıntıları severim ancak bence kısa saça yakışmamış. Güzel bir topuzla kombinlenmesi lazım.

Gelinlik dikilir, teknik olarak zorlayacak bir şeyi yok. Ancak gerek danteli gerekse üstündeki çiçeklerin tek tek dikilecek olması dolayısıyla yüksek bir malzeme ve işçilik ücreti olur, en az 3000tl ödemek gerekir...

benim de saçlarım böyle kısa. kısmetse eylülde düğünüm var eğer saçlarım küt boya gelmezse tekrar bu kadar kestirip böyle bir bant takmayı düşünüyorum bence çok şık.

perdeye dolanmış gıbı bukadar zengınlık içinde nasıl böyle zevksız seçimler yapıyorlar anlamıyorum :20::20::20:

Back