- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
-
- Konu Sahibi Winstinlayt
Bende o anne sefkatini hissetmeden diyemem...yüzükler takıldı hemen pat diye anne diyiverdim, annem olarak hissettiğim için mi anne diyorum elbette hayır benim bitanecik annem varhissetmeden düşünmeden daha kolay söylersiniz sanırım
o şefkati başkasından görmek çok zor, hele ki bu kayınvalideyse imkansız gibi; en azından benim gördüğüm böyle. illa anne denilmesi gerekiyorsa hissetmeden söylenir, ancak gerekli değilse de söylenmemesi en iyisiBende o anne sefkatini hissetmeden diyemem...
Eşiniz nasıl hitap ediyor sizin ailenize?Aynı şekilde düşünüyorum ben de.
Gereksiz tüm hitaplar var. Kayınço, birader, elti, görümce vs.
Asıl olması gereken yok.
Yıllardır siz diye idare ediyorum.
Eşiniz nasıl hitap ediyor sizin ailenize?
Kayınvalideme anne demiyorum.. Hiçbir zamanda demeyi düşünmüyorum.. Yanında siz diyorum.. Başkalarının yanında da kayınvalide diyorum.. telefonunu da kaynana diye kaydettim. Napayım. Kayınvalidem bana hiç samimi gelmedi.. Bana karşı hiç güler yüzlü olmadı. Hiç o sıcaklığı hissedemedim.. Bana farklı davransaydı, o elektriği sıcaklığı hissetseydim, belki diyebilirdim..
O zaman sıkıntı yok siz orta yolu bulmuşsunuz.Aynı şekilde, o da siz diye hitap ediyor.
O zaman sıkıntı yok siz orta yolu bulmuşsunuz.
Eş anne baba diyorsa bizim de öyle hitap etmemiz gerekir diye düşünüyorum.
Eşim anneme annecim der ben o kadar ileri gidemem ama yine de anne baba diye hitap ediyorum.
:) çok hoşsun...Bir de o telefona kaydetme olayı var dimi?
xx'in annesi diye kayıtlı bende.
Eşime de hiç xx diye hitap etmem ama ne yazayım, eşimin annesi mi?
Hoş benimkisi bir sıkıntı olduğundan değil de.
:) çok hoşsun...
Eşin gördü mü? annesinin senin telinde ne diye kayıtlı olduğunu. Tepkisini merak ettim..
:)) muhakkak görmüştür, yadırgamadıysa boş ver..Görmüştür diye tahmin ediyorum.
Sonuçta telefonum hep ortalıkta, illa yanındayken bir arama olmuştur ama yadırgamadı hiç.
Normalde kendisine xx desem, ''Ne oluyor? ne yaptım ki?'' der aslında.