• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Anne Bebek Gerecleri - Sterilizator - Cay - Emekleme Dizligi - Via Kaplar vb vb UCUZ

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul
$IMG_0249.JPG $IMG_0250.JPG
Philips Avent 5 adet Via Kaplar- Hiç Kullanilmadi - 5 TL
$IMG_0252.JPG $IMG_0253.JPG
Humana Kimyonlu Rezene Cayı - Almanya'dan geldi orijinal - Jelatinli Kapalı kutu - 5 TL
Gazli bebeklere - emziren annelere...
$IMG_0255.JPG $IMG_0256.JPG
Bebedor Mikrodalga Sterilizatoru - 5 TL
$IMG_0251.JPG
Kraft Anne Sutu Saklama Kapları - 18 adet - Poşetinde - 3 TL
$IMG_0246.JPG
Hello Kitty Gece Lambasi - 2 TL
$IMG_0248.JPG
Emekleme Dizligi - 4 TL

hamilelik dönemimde hiç buralara bakmak aklıma gelmedi, çok çok uygun ama işte bi dünya para verip aldık :(

paşam olduğu için emekleme dizlikleri bize fazla feminen olur :))
onun dışındakileri almak isterim, arkadaş avent kapları alacaksa sorun değil...bende zaten var, yedek olsun diyordum
hangi şehirdesiniz ve ödemeyi gönderme şekli için mesaj atarmısınız?

onun dışındakileri almak isterim, arkadaş avent kapları alacaksa sorun değil...bende zaten var, yedek olsun diyordum

Tamam canim, Avent kaplari arkadasa ayirdim, olur da vazgecerse haber veririm.
Digerleri 15 TL yapiyor; ozelden banka detaylarimi atiyorum hemen.
Istanbul Umraniye 'den elden de teslim edebilirim.

Bu arada, Via Kaplardan elimde kullanilmis olarak da var, onlari 10 tanesini 5 tl olarak verebilirm ilgilenen olursa...

Tamam canim, Avent kaplari arkadasa ayirdim, olur da vazgecerse haber veririm.
Digerleri 15 TL yapiyor; ozelden banka detaylarimi atiyorum hemen.
Istanbul Umraniye 'den elden de teslim edebilirim.

Bu arada, Via Kaplardan elimde kullanilmis olarak da var, onlari 10 tanesini 5 tl olarak verebilirm ilgilenen olursa...

Pasanizi da cok opuyorum, unutmusum yazmayi :)

evet birazdan hesabınaza gönderirim ücretini ben almak istiyorum avent kapları teşekkür ederim.

teşekkür ederiz :)
via kapları bilemedim, resim yükleyebilir misin yada herhangibir web sitesi gösteren

Via Kaplar Neden Favorim? « Bebeğim Oldu
Philips Avent %0 BPA VIA Yedek Kaplar (Kapaksız) 10`lu. - e-bebek.com

VIA, dünyanın ilk hem çok kullanımlı hem de kullan-at süt/gıda saklama kapları sistemidir.
Sağılmış anne sütünü biriktirmek, saklamak, taşımak ve bebeğinize vermek içintasarlanmıştır.
Steril paketlenmiş, 120/180ml.lik kullanıma hazır kaplar.
Bebek gıdası ve içecek saklamak iÇin. Buzdolabı ve dondurucuda kullanım içinideal.
Doğrudan VIA? kaptan besleme.
Kaplar tekrar sterilize edilerek deforme oluncaya kadar pek çok defa kullanılabilir.
Sütünüzü direkt önceden steril edilmiş VIA kaplara sağın.
Sütünüzü veya lezzetli ev yapımı gurme mamaları çok yönlü VIA kaplarda saklayın.
VIA kapaklarını kolayca ve hızlıca AVENT normal biberon emzikleri veya bardak uçları ile değiştirerek bebeğinizi besleyin.

Tüm VIA parçaları steril edilebilir/ Mikrodalgaya girebilir/ Geri dönüşümlüdür / Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

cnm, ozelden atmistim ulasti mi size ? bir degisiklik var mi ? pzt ptt ye gidecegim sabahtan, o zamana kadar gonderip adresinizi de iletirseniz pzt yollayayim sizinkini de hemen. haber bekliyorum. selamlar...

Back