Anne babasi ayri olanlar siz de ayni problemi yasadiniz mi?

ay kızma ama okurken sınırden güldüm,yanı kayınvalıdede pek şekermiş,o işin öle olacağını düşünemedın snaırım,ama ben asla bir araya gelsin istemezdım,gereksiz,

evet kadın beni düşündü aslında zor durumda kalmamı istemedi. valla daha önce gayet de medenice bir araya geldikleri için bu günümde gene öyle yaparlar idare ederler diye umdum. ama hiç de beklediğim gibi olmadı. nişanlımın ailesi çok gerildi babamın tavırlarından. zaten pek de fazla oturmadılar, nişanlım tek taşımı taktı ikramlarımızı yaptık ve kalktılar

tatlım çok mutlu ol inşallah,kayınvalideye alkışlar

Durumu toparlamak ile ne alaka? Yani baba olmak icin illa maddi durumun harika olmasina gerek yok ki. Sirf cocugun ile zaman gecirmek yeterli olurdu. Ki kendin diyorsun ilk basta sizi istemedi. Yani tam ergenligin dibine vurmus yillarda, en cok baba'ya ihtiyacin oldugu zamanda o yoktu. Eh artik 20 yaslarindan sonrasini tatile istemis neye yarar?

Ve "biz mesafeliydik" diyorsunda, adam sizi görmek isteseydi zaten caba sarf ederdi,ki bunu yapmadi.

Simdiki yasananan olaylar tamamen onun yaptigi secimlerin sonuclari ve buna katlanmak zorunda. Bu senin nisanin, ve eger babalik yapacagi tuttuysa, ilk önce senin mutlulugunu düsünmek zorunda, ama onun yerinde ego tatmin etme derdinde. Sakin ona bu hakki tanima. Cizgilerini ciz. Onca yil babalik yapmadi da, yani acikcasi kiz isteme ve nisanda o kadar eksigi hisedilmez. Sakin anneni bunun icin ezme. Eger baban sadece misafir gibi nisana gelecekse keyifi bilir, ama o zamanda senin baban oldugunu, babalik vazifeleri var diye tutturmasin.

Ben de bosanmis aile evladiyim ama bizde biraz durum farkli..
Biz babamla gorusmuyoruz dolayisiyla ondan istemicekler beni zaten..

Babanizla aranizdaki bag ne dercede bilemiyorum..
Size gonul koydugu icin mi boyle yapiyor acaba..
Genel anlamda rest cekip geri adim atiyorsa hic minnet etmeyin..
Ev ortaminda kucuk bi nisan yapin fazla masrafi olmuyor zaten.

bir arkadaşım sözlenirken ayrı anne babası geldi ikiside ama kadın sürekli laf sokmalar vs. hoş da olmadı yani. Hemen hemen her boşanan çiftte oluyor sanırım bu olay arkadaş kalamıyorlar düşman gibiler o yüzden ya ikisindende bir beklentiniz olmayacak maddi manevi yada ara yolu bulacaksınız ki malesef yıpranan siz olcaksınız bu süreçte ama geçecek öyle düşünün :)

seni kim büyüttüyse kim emek verdiyse ondan istemeleri daha adil bence

Ben çözümü nisan yapmamakta bulmuştum Benimkilerde ayri.Nisan nedir olmasa da olur benim icin

Bence babanizda orda bulunsun yani bir sakincasi olmaz annenizle diyalogu olacagini sanmam.Anneniz ya da babaniz karsilikli tartisacaksa o zaman cagirmayin ama sessiz kalirlarsa bence zarar olmaz

Herkesin gönlünü yapmaya calisiyorsun ama senin gönlün ne olacak...canım. sen nasıl istiyorsan öyle yap.iyice düşün ne istiyorum diye.
Ailenin boşanmasi olabilir bir durum bunu kafanda büyütme. ..karşı aileye sakin bunun ezikligini yasadigini filan belli etme.guclu dur.
Anlasamadilar ayrildilar bu kadar. Yani babanın durumunu annenin söylediklerini hiç yansıtma hiç. Sadece sizin aileyi ilgilendirir kimseyi ilgilendirmez.ayrinti verme.
Annenin bu konuda dunurlere konuşmasına izin verme canım.
Babanın ve annenin kişisel çekişmeleri senin mutlu gününe engel olmasın.
Annen çok kötü şeyler yaşamış olabilir ama aynı evde durmam demesi iyi değil bana göre. Kızı için 2 saat dayanabilir dunurlere karşı.
Neyse bence istemeden 1 gün önce babanızın yaşadığı yere gidilsin orda babanızla gorusulsun istensin .1-2 gün sonra anneannenden istesinler...doğrusu bu bence.
Onların kişisel sorunlarının kurbanı olma. Böyle olacak de direk.
Nisanlina da pek yansıtma. Kendi içinizde çözmeye bak.

Burda alengirli konulara, kendimce düzelmeceğini düşündüğüm evliliklere boşanın diyen kişilerin başında geliyorum, nedeni de tamolarak bu

birbirinden nefret edecek evladının mutluluğu için dahi 2 saat yan yana kalamayacak raddeye gelmeden sorunlu evlilikler noktalanmalı

Her birinize düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bugün konuştuk çok şükür. Ne olursa olsun ya bir olay çıkarsa diye düşünüp diken üstünde duracağıma ayrı ayrı istenmek daha doğru olur diye düşündüm. önce annemlerden isteme olur ardından bir sonraki gün babam ve babaannemle yemeğe çıkılır, belki orada da bu tarz bi konuşma geçer babamın da gönlü olur. Ama bol bol dua edip işi akışına bırakmaya ve kendimi üzmemeye karar verdim. Burada daha fazla üzülecek tek kişi babam olacağını düşünüyorum, çok üzülüyorm ama daha fazla stres yaşamak istemiyorum, Allahım beni affetsin

Benzer durumdaydık, istemede babamda bulundu, evimize geldi. ancak tabi misafir gibi durdu o da malum eve yabancı... annenizi ikna edin bence. İkna olmuyorsa da saygı duyun. Babanızla sonra tanıştırın. ayrı anne babanın istemede aynı evde bulunması çok da beklenir bir şey değil zaten. istemeye erkek illaki olacaksa dayınız varsa dayınızda gelebilir ya da amcanız.

yoo öyle illa erkek bulunsun istemedim hiç. Karşı taraf da çok anlayışlılar çok şükür. sen ne istiyosan o olur bizim için dediler. çözdük sanırım problemi. düğne kadar rahatız inşallah

Zamanında ben de böyle bir konu açmıştım.. Aynı sizin gibi annemle babam ayrıydı ve ben kararsızdım. Babam da bizi bırakıp gitmişti bana babalık yapmayan birinden neden istesinler ki.. İstemeye babamı çağırmadım ananemden istediler. Söze de misafir gibi gelip gitti.. İnan bana verdiğim en doğru kararmış, hiç pişman değilim..

Bizde de oyle olacak.isteme annemden yapilacak. Bi gun sonra da babaannemle babam gelecek karsi tarafla bi aksam oturmasi yapilcak. Ertesi gun de insallah nisanimiz olacak cok sukur rahatim. Babama da ne dusunduysem soyledim. Gerginlik istemedigimi soyledim. Baba tarafim bir sorun cikartmayacaginin garantisini verdiler sukurler olsun. Zaten bir slrun cikaracaklarini sanmiyorum ama atesle barut yanyana gelecek sonucta. Ama tahminlerime gore cok guzel bir nisan olacak ve ben dusunmeyecegim bile aman bsey olacak mi diye. Allahim izin verirse insallah

Lütfen şu hayatımızda süs biberi gibi yaşayan hatta yasamayan babalara şu zevki tattirmayin,ben yaptım benim dışımda gelissede geldi düğünüme hiç haketmediği haldede,birde utanmadan köyün ağası gibi gerim gerim gerindi ortada beyefendi,bir iğnesi nasip olmadan....üstüne üstlük sonradan verdiğim 120gr bileziğimin üstüne yattı 10 senedir....

Boşananlara üzülüyorum ama çocuklarına üzülüyorum. .
Canım benim üzülme herşey olur gider. .
Sonuçta biliyorlar ayrı olduklarını. .
Daha anlayışlı olmalılar. .

tabiki.. bunun gibi ve daha başka bin farklı problem yaşanıyor. ama sadece annesi babası boşanmış olanlarda değil merak etme her insan bir sürü problem yaşıyor. ama isteme babanızdan olsa daha iyi olur sanki. yada hiç girmeyin bu prosedürlere. direk aileleri tanıştırın. anne tarafıyla ayrı baba tarafıyla ayrı yemek yiyin.

Milletin sacma sapan yorumlarina kulak asma . Madem seni o dan istemelerini babana layik gormuyosun yaptiklarindan eminim hakli sebeplerin vardir . Nasil kinusursa konussun . Bosver . Bildigini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…