Anne Baba Yemini...

kakule

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
441
6
48
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Anne / Baba Olarak;

Bu yüce varlığa kavuşmamıza izin veren Yaradan’a hep şükredeceğimize; O’nu bildiğimiz ve elde edebildiğimiz en iyi olanaklarla yetiştireceğimize; ruhunu güzelliklerle süslemesine, bedeninin kıymetini bilmesine yardımcı olacağımıza; sevmeyi, ve sevgiyi öğreteceğimize; O’nu sayacağımıza ve O’na saygıyı anlatacağımıza mutlu anında da kederli anında da daima O’nun yanında olacağımıza, ancak “Emek Verdim” diyerek haksız beklentiler içine girmeyeceğimize; O’nun varlığı için ve hayat arkadaşlığı için, hep yanımızda olan eşimize beslediğimiz sevgi, saygı ve güveni her gün tazeleyeceğimize; gözümüzün nuru, evimizin neşesi, hayatımızın anlamı olan “Bebeğimizi” kendi arzularını gerçekleştirmesi yönünde destekleyeceğimize; ama kendi arzularımızı O’nda yaşatmaya çalışmayacağımıza, kendi çıkarlarından önce toplumsal değerleri ön planda tutmasını O’na öğreteceğimize, Anneliğin / Babalığın içimizde yeşerttiği, zenginlikleri, isteyen herkesle mutluluk duyarak paylaşacağımıza; ve O’nu yazıyla, kışıyla, gündüzüyle, gecesiyle, bütün varlılığımızla daima sevip koruyacağımıza söz veririz.

ALINTIDIR..BEBEK.COM

“Emek Verdim” diyerek haksız beklentiler içine girmeyeceğimize;

BUNU ÇOKTANDIR KAFAMA KAZIMIŞTIM ZATEN:)

Kakule canim cok guzel yazmisin yuregine saglik ne kadar anlamli, ben omrumun son anina kadar Allah izin verdigi surece bunlari yerine getirmeye zaten soz verdim, insallah uzun yillar yavrumun yaninda olabilirim, zaten cogu seye yavrum icin katlaniyorum, soz ne kelime canimi omrumu adadim, herkese yavrularinla saglikli mutlu yasam versin Allahim.

BU ÇOK GÜZEL BU YAZIDAN ÇIKTI ALIP SÜREKLİ HATIRLANACAK BİR YERE ASMAK LAZIM ( Buzdolabı üstü )
PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

kuzum yarın yazılı imtihan var.. sonra deme çalışmadığım yerlerden çıktı die:))))

kakule çok güzel bir sayfa açmışsın herkez katılır inşallah.
tüm genç anneler,okumuş olmak için okumayın .yazmak için yazmayın.
tatbik edin .hatta eşinizlede paylaşın.

bu çıktıyı alıp dolabıma asıcam sağol kokoşum bigün benimde bebğim olursa ki rabbimden hep isterim söz veriyorum şimdiden

Ama ama ben o kadar emeğin karşılığını isteyemeyecek miyim, yok anam söz möz vermem bir büyüsünler bir ev işi yapmayacağım, bulaşık yıkamayacağım, boşuna mı 2 kız doğurdum.İşten onlar için ayrıldım iş hayatına atıldıklarında maaşlarının yarısı benim.Etlerinden ,sütlerinden sonuna kadar faydalanacağım, evlendiklerinde eşlerini içgüveysi alıp onlara da ev işi yaptıracağım.Muhahaha yaşasın kötülük:içelim:

kakucumm çok güzel bi alıntı teşekkürler anne olduğumuzda inşallah bunları hatırlıycamm bende ilerisi için söz verioorumm

Her anne söz verir,bende söz veriyorum ama bazı babalardan emin değilim.

konuyu açış tarihim 2006 ve son cevap 2009 da gelmiş hadi sizlerde okuyun sözünüzü verin:)

çok güzel bi yazı çok beğendim..
bende söz veriyoruma.sa.s

X