anne-baba ile yatma istegi :(((

Nare83

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
35.547
78.779
798
merhabalrr
benim ikiz oglum var 2 yaş 4 aylıklar yanımızda yatmaya alıştılar ve nasıl ayırcamm lütfen yardım edermisinizzzz çok çaresiizmm

sorunlu bebeklikleir vard 2 d euyku sevmeyen çocuklardı,ve ayagımda
sallayarak saba ettgimi bilirimm gecede 2 defa kesinn uyanırlar bu yaşta bileee böylelikle alıştılar biri benimle yatıyor digeri baba ilee yanlarına yatarak uyutuyorum benim yatagımda sonra beşikleirne alıyorum amaa beşige koyar koymaz uyanıyorlar ne yapabilirimmm bana yardımcı olurmusunuz lütfen

aynı sıkıntı bizde de vardı. yeğenimde. annesiyle uyumaya alıştı ve öyle bi hal aldı ki artık babası oturma odasında kanepede, yeğenimle annesi ise yatakta uyuyolar. çocuk istediği kadar büyüsün yine alışkanlık devam etti. sizinkiler henüz küçüklermiş. 2si de konuşacak anlayacak yaşta değiller malesef. biz en başta önünü almadığımız için 5 yaşına kadar devam etti.. siz en iyisi onlara oalarını, yataklarını sevdirin. sevdiği kahramanların nevresimlerini alın, o karakterlere ait sevimli başucu lambaları koyun. tavana fosforlar yapıştırın sticklerlar yapıştırın. odayı daha cezbedici hale getirin bir de. bi de böyle deneyin bakalım.. biz arabalı yatak alınca hallettik durumu:)

alışınca vazgeçirmek zor oluyor bazen
benim oğlum 3.5 yaşında bırakın başka odada yatmayı bensiz yatmıyor
babasının yanınd abile yatırsam uyanıyor ve benim yanıma geliyor
yatağın yanına baza aldık oraya yatıyrıyorum uyanıp aramıza yine geliyor
kararlı olmanıza bağlı
gece 10 kerede uyansa alıp yatağına götüreceksiniz
yada benim gibi kabul edeceksiniz durumu
:)
Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…