- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
eşiniz binmek istemiyorsa çeksin altınıza arabanızı o babanızdan yadigar ha satıp satmamakta tabiki özgür olmalısın ailenin bu tutumu yanlış ama kocan da madem binmem diyor o zaman sattırmasın dursun bir kenarda senin araban olarak22 yaşında memur oldum bekar dim ve babam bana bir araba almıştı. Bende hep kullandım . 25 yaşında evlendim 2 yıldır hala esimle birlikte o arabayi kullaniyoruz . Değiştir mek istedik annemle babam inanılmaz müdahaleci insanlar asla izin vermediler biraz da durumumuz yoktu kaldı. Şimdi bir araba denk geldi annemlere söyledim almayi düşünüyoruz bu sizin bana verdiğiniz arabayi ne yapalım diye annem çıldırdı . Kredi çekerseniz ödeyemez siniz bizden istersiniz sonra vs dedi . Bende aylık 8000 tl gelirimız var ödeyebilir iz anne plan yaptık yazdık cizdik sıkıntı yok dedim ama yok satmayın idare edin vs dedi durdu. Eşim arrik babamın bana aldığı arabayi kulanmak istemiyor kendi arabamızı almak istiyor . Güya o bana aldıkları arabayi da ben ne istersen onu yapacaktım babam diyordu ki ben ne zaman olurum o zaman kapının önüne getir koy diyordu ama şimdi işler o kadar değişti ki. Ben ilk arabayi satıp parasini taksit taksit odemek istedim ama Hayır dediler arabamızı geri ver dediler..
şimdi aramış lar madem bizim aldigimiz arabayi satıp üstüne para koyup yeni bir araba alacaksınız o zaman eşine söyle onun da babası para koysun üzerine hıc kredi çekmeyin diyorlar. . Ki eşimin ailesinin durumu asla asla yok gariban insanlar. .
Bunu bile bile güçleri olmadığını bile bile bunu söylüyorlar. .
Eşime ister istemez yansıttım alsınlar arabalarını ben istemiyorum asla dedi.. gider kredi çekerim dedi..
bana da sana çok yazık bu kadar müdahale ile nasıl sıkıntı çektin sen nasıl yaşadın..... dedu..
aileme karşı çok kırgınim beni inanılmaz mahçup ettiler. Madem bi araba almışlardı . üzerime yapmıştı babam o halde benim kararıma saygı d uymaları gerekmez miydi..
rek dertleri para imiş
ha şunu da eklemek istiyorum 5 tane evleri, hattı sayılır dönum arsalari ve su an 2 arabaları mevcut benim ailemin Yani bana aldıkları arabaya asla ihtiyaçları yok...
ama sırf para için böyle yapıyorlar. .
Daha ne gitmeyi düşünüyorum zaten ayrı şehirlerde yiz .
Nede anne baba demeyi..
bana aldıkları araba nin değeri 16 bin TL idi bu arada........
Herkes konuda konu sahibiyle ilgili bi seye takmis bende Ema ya takıldımher konuda 2-3 dk.ara ile ayni mesajı yaziyor neden acaba? Hadi yanlislikla 2 kez yolluyo desek arada saniyeler değil dakikalar var
Ema aydınlat bizi
aynen esin iade et arabayı diyorsa iade et madem muhtac degil babanlara da tek laf söyletme adam çalıştı aldı ister verir ister vermez de daha yeni evlisin heralde aman dikkat et aileni de kırma ne yazık ki simdiki oglan aileleri herseyi kız ailesinden bekliyorBabanız size bekarken bir araba almış.
Ruhsat sizin üstünüze ise elbette takdir sizin ancak ben de ailelerin eşit yardım etmesi, eşit olmuyorsa etmemesi taraftarıyım.
Eşiniz madem artık babanızın aldığı arabaya binmek istemiyor, o halde en baştan arabayı babanıza iade etmesi gerekirdi.
Şu an muhtaç değilim falan demesi tamamen şov gibi gözüküyor.
Ailenizin tek derdinin para olduğunu söylemişsiniz ancak muhtemelen eşinizin ailesi yardım etmediği için bu pozisyona girmişler.
Belki telefonunda ya da pc hata vardır gecen bir konuya cevap yazdım,aradan bayağı süre geçti cevap Yazdığım konudan bildirim geldi cevap yazma yerine tıkladım bir de ne göreyim yazdığım cevap orada kalmış ve aynı cevap gitti yanlışlıklA yine.Herkes konuda konu sahibiyle ilgili bi seye takmis bende Ema ya takıldımher konuda 2-3 dk.ara ile ayni mesajı yaziyor neden acaba? Hadi yanlislikla 2 kez yolluyo desek arada saniyeler değil dakikalar var
Ema aydınlat bizi
Hersey olabilir ama ben merak ettim işte çünkü her konuda böyle yazıyo Ema :) siyasette bile o yüzden niye diye merak ediyorumBelki telefonunda ya da pc hata vardır gecen bir konuya cevap yazdım,aradan bayağı süre geçti cevap Yazdığım konudan bildirim geldi cevap yazma yerine tıkladım bir de ne göreyim yazdığım cevap orada kalmış ve aynı cevap gitti yanlışlıklA yine.
Zaten fırsatını kolluyordum baktım ki kk nin dedektif hanimlari is başında bunu degerlendiriyim dedim kötü niyetim yok vallaŞimdi sıra emaya mı geldi
Ama sus yerin kulağı vardır mumkunse gelmesin böyle iyi