anne baba bile menfaat düşünür olmus...

eşiniz binmek istemiyorsa çeksin altınıza arabanızı o babanızdan yadigar ha satıp satmamakta tabiki özgür olmalısın ailenin bu tutumu yanlış ama kocan da madem binmem diyor o zaman sattırmasın dursun bir kenarda senin araban olarak

Valla 8000 tl geliriniz vars ao arabayı babanıza verin kendinize araba alın bir zahmet...Ailenizden de para istemeyin durumunuz gayet iyi.
Aileniz haklı, eşinizin ailesi yardım etmeyecekse sizin aileniz neden yardım etsin, aç açıkta değilsiniz, kız ailesi erkek tarafına para yediriyoruz gibi düşünüler böyle durumlarda. Menfaatçilikten değil.

aylık geliri 8bin tl olan bir çiftin durumumuz yoktudemesi maaşınızın hepsi borca mı gitti ki biz ölelim o zaman

aynen esin iade et arabayı diyorsa iade et madem muhtac degil babanlara da tek laf söyletme adam çalıştı aldı ister verir ister vermez de daha yeni evlisin heralde aman dikkat et aileni de kırma ne yazık ki simdiki oglan aileleri herseyi kız ailesinden bekliyor

Herkes konuda konu sahibiyle ilgili bi seye takmis bende Ema ya takıldım her konuda 2-3 dk.ara ile ayni mesajı yaziyor neden acaba? Hadi yanlislikla 2 kez yolluyo desek arada saniyeler değil dakikalar var

Ema aydınlat bizi
Belki telefonunda ya da pc hata vardır gecen bir konuya cevap yazdım,aradan bayağı süre geçti cevap Yazdığım konudan bildirim geldi cevap yazma yerine tıkladım bir de ne göreyim yazdığım cevap orada kalmış ve aynı cevap gitti yanlışlıklA yine.

Hersey olabilir ama ben merak ettim işte çünkü her konuda böyle yazıyo Ema :) siyasette bile o yüzden niye diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…