- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.549
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
Taninmamak icindir diyenler olmuş .
kac yillik evli oldugu konusunda ve araba almayip da aldik konusunda "taninmamak için" yalan soylemesi ne kadar mantikli?
Her konuda esi ve kendisiyle ilgili bir milyon detay veriyor zaten araba ve kaç yillik evli olduğu konusu en en önemsiz ve tanınmayacak mesele.
Takilmayin diyen de olmuş ben takilmak istiyorum mümkünse :)
ana nolmuşki. geriye bakmadım ben.
Asker hakkında kötü imaj çiziyor bu da suç yani.. Ayrıca, Tek polis memuru asker muhabbeti değil... Kadın birgün eşim amir diyor, diğer gün polis memuru, başka zamanda askeri personel diyor.. Üstelik o konusunda resmen askerler hakkında kötü imaj çizmiş yok dayak yedim kocam askeri personel şöyle böyle... 4. Sayfada bir arkadaşımız bir şey paylaşmış okursanız anlarsınız.. 3 yıldır doğudayız demiş, diğer konusunda da eşimle ayrı yerlerdeyiz demiş.. Yaptıkları bir değil iki değil üç değil.. Şizofrence davranışlar.. Üstelik en son 40.000lik araba mı ne almışlardı buna ne demeliArkadaşlar ha askeri personel ha polis belki tanınmamak için o şekilde değiştirip yazıyordur. Sonra da unutmuştur. Bende teyzem yerine halam diyorum tanınmamak için. Halamdan bahsederken de teyzem diyorum. Değiştirerek yazmıştır sonra da unutmuştur belki. Olabilir. Kimse kimsenin maaşını bilemez ki ben bile eşimin maaşını bilmiyorum. Eşi rütbeliyse maaşı yüksektir. Gerçi arkadaşın birinin paylaştığı mesajla çok çelişmiş bu konusu da neyse... Küçük şeylere takılmayın.
Yaşaa bee :) anlaşılan karmakarışık' ın avukatları teşvik etmiş :) onca ispat var halen daha üyeler polyanacılık oynuyor şaka gibi :) Şimdi konu sahibi eminim geriye dönük diğerer konularının içeriğinde de değişiklik yapar :) Baksana Tenezzül edipte cevap dahi vermemiş.. Eee nede olsa verecek cevabı yok..Taninmamak icindir diyenler olmuş .
kac yillik evli oldugu konusunda ve araba almayip da aldik konusunda "taninmamak için" yalan soylemesi ne kadar mantikli?
Her konuda esi ve kendisiyle ilgili bir milyon detay veriyor zaten araba ve kaç yillik evli olduğu konusu en en önemsiz ve tanınmayacak mesele.
Takilmayin diyen de olmuş ben takilmak istiyorum mümkünse :)
Konu sahibi sitedeydi fakat gelipte bir cevap yazmaya cesaret edememiş...
Aynenn canım bende en baştan beri takipteyim bazı yalanlarını ona sordum özelden bile yazdım cevap vermedi.. Ayrıca asker konusunda dedikleri de suç.. Yazmış ki eşim askeri personel beni dövüyor öldürecek şikayet edeceğim silahını alsınlar demiş.. Sen gelipte nasıl polis olan eşini (!) askeri personel diye tanıtırsın da adamlar hakkında kötü bir imaj çizersin .. Şaka gibi ya.. Şikayet etsem ederim yani.. Şizofren gibi üye. . Hergün farklı insan oluyor.. Yalnız iyi alay ediyor herkesle.. Bensibelim2 bile daha dürüsttü en azından söylediklerini sonuna kadar savunuyordu herkes anlamıştı karakterini.. Fakat bu üyeyi anlamak için psikoloji okumak gerek acaba tıpta ki çaresi ne :) en son tedavi görüyordu da yaramamış anlaşılan :)Cevap yazacak bir seyi oldugunu sanmiyorum ben.. Nasil aciklayabilir? Zaten bastan beri her seyin bir hayal ürünü oldugunu tahmin ediyordum ama simdi tam emin oldum..
Evli bile oldugunu dusunmuyorum. Belki de yaşı küçük, gelecekteki hayallerini yasiyor gibi gosteren biridir..... Artik nasil hayallerse bunlar???
Aynenn canım bende en baştan beri takipteyim bazı yalanlarını ona sordum özelden bile yazdım cevap vermedi.. Ayrıca asker konusunda dedikleri de suç.. Yazmış ki eşim askeri personel beni dövüyor öldürecek şikayet edeceğim silahını alsınlar demiş.. Sen gelipte nasıl polis olan eşini (!) askeri personel diye tanıtırsın da adamlar hakkında kötü bir imaj çizersin .. Şaka gibi ya.. Şikayet etsem ederim yani.. Şizofren gibi üye. . Hergün farklı insan oluyor.. Yalnız iyi alay ediyor herkesle.. Bensibelim2 bile daha dürüsttü en azından söylediklerini sonuna kadar savunuyordu herkes anlamıştı karakterini.. Fakat bu üyeyi anlamak için psikoloji okumak gerek acaba tıpta ki çaresi ne :) en son tedavi görüyordu da yaramamış anlaşılan :)
Karsilikli kufurlestigi biri vardi bi de. Terbiyelerini bile bozmuslardi. Cok ayip.
Neyse elbet cikar ortaya..
Herkes konuda konu sahibiyle ilgili bi seye takmis bende Ema ya takıldımZenginin parası kk hatunların klavyesi
Herkes konuda konu sahibiyle ilgili bi seye takmis bende Ema ya takıldımher konuda 2-3 dk.ara ile ayni mesajı yaziyor neden acaba? Hadi yanlislikla 2 kez yolluyo desek arada saniyeler değil dakikalar var
Ema aydınlat bizi