anne baba bile menfaat düşünür olmus...

8000 lira kazanacağınız meslek vermiş aileniz size. Sizinki 4000 olsun. Daha para mi bekliyorsunuz Bir de? Sizin onları bu kadar gelirle hediyelere bogmaniz lazımken neler düşünüyorsunuz

Taninmamak icindir diyenler olmuş .

kac yillik evli oldugu konusunda ve araba almayip da aldik konusunda "taninmamak için" yalan soylemesi ne kadar mantikli?

Her konuda esi ve kendisiyle ilgili bir milyon detay veriyor zaten araba ve kaç yillik evli olduğu konusu en en önemsiz ve tanınmayacak mesele.

Takilmayin diyen de olmuş ben takilmak istiyorum mümkünse :)

ben de takıldım ve takipteyim

Ya ben anlamıyorum ; eşiniz onların aldığı arabaya binmek diyor" ama hala arabanın lafını ediyorsunuz. Madem binmiyor satıp parasını da alamazsınız. Ne fark ediyor ha onların aldığı arabaya binmek satalım demesi , ha parasını kullanması. Bu büyük tezatlık.
...
Eşinize yansıttığınıza çok pişman olacaksınız ileride. Bu yaşa kadar sizi getiren aile yarın yine sizin yanınızda olacak en ufak sıkıntıda bunu unutmayın.
...
Müdahaleci olabilirler fakat sizde sabit fikirli olup annenize güzelce anlatabilirsiniz. Maaşlarımız yeter almaya diye. Yine ikna olmazsa istediğinizi yaparsınız.
..

Hani sonradan da eşiniz demişya istemiyorum arabalarını kredi çeker yine öderim diye, eee baştan da zaten istemiyormuş, trip atmasına gerek yok.

Biraz açık görün, dar bakıyorsunuz. İki senedir arabanın lafını etmiyorlarsa birşeye kırılmışlardır.

Asker hakkında kötü imaj çiziyor bu da suç yani.. Ayrıca, Tek polis memuru asker muhabbeti değil... Kadın birgün eşim amir diyor, diğer gün polis memuru, başka zamanda askeri personel diyor.. Üstelik o konusunda resmen askerler hakkında kötü imaj çizmiş yok dayak yedim kocam askeri personel şöyle böyle... 4. Sayfada bir arkadaşımız bir şey paylaşmış okursanız anlarsınız.. 3 yıldır doğudayız demiş, diğer konusunda da eşimle ayrı yerlerdeyiz demiş.. Yaptıkları bir değil iki değil üç değil.. Şizofrence davranışlar.. Üstelik en son 40.000lik araba mı ne almışlardı buna ne demeli şimdide araba babasının çıktı ve 16.000.. Üye adı gibi kendiside ruh hali değişken her gün başka bir karaktere bürünüyor..

Yaşaa bee :) anlaşılan karmakarışık' ın avukatları teşvik etmiş :) onca ispat var halen daha üyeler polyanacılık oynuyor şaka gibi :) Şimdi konu sahibi eminim geriye dönük diğerer konularının içeriğinde de değişiklik yapar :) Baksana Tenezzül edipte cevap dahi vermemiş.. Eee nede olsa verecek cevabı yok..

Konu sahibi sitedeydi fakat gelipte bir cevap yazmaya cesaret edememiş...

Cevap yazacak bir seyi oldugunu sanmiyorum ben.. Nasil aciklayabilir? Zaten bastan beri her seyin bir hayal ürünü oldugunu tahmin ediyordum ama simdi tam emin oldum..
Evli bile oldugunu dusunmuyorum. Belki de yaşı küçük, gelecekteki hayallerini yasiyor gibi gosteren biridir..... Artik nasil hayallerse bunlar???

Ben bu üyeyi hatırladım. Okuloncesi öğretmenlerden fikir istiyordu sunumum var diye. Öğrencidir diye fikir yazdım bir sürü hatta sorular da sordum Ki yeni fikirler yazayım diye. Tenezzül edip hiçbirine cevap vermedi

Aynenn canım bende en baştan beri takipteyim bazı yalanlarını ona sordum özelden bile yazdım cevap vermedi.. Ayrıca asker konusunda dedikleri de suç.. Yazmış ki eşim askeri personel beni dövüyor öldürecek şikayet edeceğim silahını alsınlar demiş.. Sen gelipte nasıl polis olan eşini (!) askeri personel diye tanıtırsın da adamlar hakkında kötü bir imaj çizersin .. Şaka gibi ya.. Şikayet etsem ederim yani.. Şizofren gibi üye. . Hergün farklı insan oluyor.. Yalnız iyi alay ediyor herkesle.. Bensibelim2 bile daha dürüsttü en azından söylediklerini sonuna kadar savunuyordu herkes anlamıştı karakterini.. Fakat bu üyeyi anlamak için psikoloji okumak gerek acaba tıpta ki çaresi ne :) en son tedavi görüyordu da yaramamış anlaşılan :)

Karsilikli kufurlestigi biri vardi bi de. Terbiyelerini bile bozmuslardi. Cok ayip.
Neyse elbet cikar ortaya..

Zenginin parası kk hatunların klavyesi
Herkes konuda konu sahibiyle ilgili bi seye takmis bende Ema ya takıldım her konuda 2-3 dk.ara ile ayni mesajı yaziyor neden acaba? Hadi yanlislikla 2 kez yolluyo desek arada saniyeler değil dakikalar var

Ema aydınlat bizi

Son düzenleme:
Herkes konuda konu sahibiyle ilgili bi seye takmis bende Ema ya takıldım her konuda 2-3 dk.ara ile ayni mesajı yaziyor neden acaba? Hadi yanlislikla 2 kez yolluyo desek arada saniyeler değil dakikalar var

Ema aydınlat bizi

evet kesinlikle ben de çok merak ediyorum bunu.. bazen bu sayı 3-4 bile olabiliyor konuya göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…