anne baba bile menfaat düşünür olmus...

İyi de, evlenirken arabanızı ailenizin evinde bırakmanız gerekirdi bence.
Eşinizin ve sizin, ona tenezzül etmemeniz gerekirdi.
Evlendikten sonra alınmış bir şey değil.
Şahsen ben öyle yaptım, gördüğüm insanlarda böyle yaptı.
Olay baştan hatalı gelişmiş, belki de aileniz eşinizin ve sizin bu tavrınıza gıcık olmuştur.

Benim babam arabam benim ustume olmasina ragmen seneye degistirelim falan dedi. Ne bicim ana babalar var.
Ama sendede hata var, insan ailesinin her dedigini esine yansitmaz. Gun gelir yuzune vurur

8 bin tl geliriniz varsa babanizin size aldığı arabayi götürür onlara teslim edersiniz.

Kredi cekersiniz aylik 2 bin tl 2 sene kredi ödeyerek cok güzel bi araba sahibi olursunuz.

Sorun nerde?

konu sahibinin yalanlarinin ortaya cikmasinin sonucunda bile ciddi ciddi yorum yapanlar olmuş.hatun söylediği yalanları unutup unutup yazdikca yazmış.

Eşimde bende memuruz. benim cok agir bir isim var. Canim cikiyor desem yeridir neyse. babam daha önceden bi arsa satmisti ve benim payıma da 40 bin TL kadar bi para düştü 20 de biz ekledik . Bi araba aldık.

Bu mesajınızla celismiyor mu dediğiniz? ??
Arabanız 60binlikken ne ara 16 binlik oldu?
Ne ara babanız almış oldu anlayamadım? ??
Borclariniz vardı hani bi de? Anlayamadım. .

Edit: önceki mesajları şimdi okudum zaten söyleyen olmuş ama cevap bekliyoruz tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sonuna kadar haklilar , anne babanizi yargilamayin, onlar bizim herseyimiz ve gerçekten haklilar tam benim kafadan...

Arkadaşlar ha askeri personel ha polis belki tanınmamak için o şekilde değiştirip yazıyordur. Sonra da unutmuştur. Bende teyzem yerine halam diyorum tanınmamak için. Halamdan bahsederken de teyzem diyorum. Değiştirerek yazmıştır sonra da unutmuştur belki. Olabilir. Kimse kimsenin maaşını bilemez ki ben bile eşimin maaşını bilmiyorum. Eşi rütbeliyse maaşı yüksektir. Gerçi arkadaşın birinin paylaştığı mesajla çok çelişmiş bu konusu da neyse... Küçük şeylere takılmayın.

Olmaz olmaz demeyeceksin. Arkadaşın profiline baktım, o da Hakkari'deymiş. Dünya küçük. Benim profilimde de Ankara yazıyor ne olmuş yani? Üye olduğumda oradaydım. Tanınmamak için değişik yazmıştır. Olur böyle şeyler. Takmayın.

Konu anlatıldığı gibi olsa dahi ben ailede bir menfaatçilik göremedim. Mevzu para değil, bir konuda gönül koyuyorlar ama gönül koydukları konu burada anlatılmamış...
Ben de sizin gibi düşünüyorum kesinlikle, gerçi konu sahibinin diğer konularını da hatırlıyorum ama sadece bu konu bile olsa ailenize haksızlık ettiğinizi ddüşünüyorum.

yeni alınacak araba üstüne yapılırsa kabul ederler bence. olay orada başlıyor ki bu konuda haklılar

Son düzenleme:
Küçük şeylere takılmamış kimse geçmişi okursan yalan yanlşı sallıyo insanları sag yerine koymuş tek bir cevap da vermemiş konusuna başka konu okuyor
sanırım ailesi zengin diye kocası evlenmiş onunla ailede artık açmış gözünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…