anne baba bile menfaat düşünür olmus...

image.jpg
image.jpg

İştee kocası bir gün polis bir gün amir bir günde asker :KK70: saygılar efendimm

Cnm yanlış mı alıntıladın :)
Yok canım ya çoklu alıntı yapayım dedim bir tek senin mesaj çıkmış bir de diğer arkadaşların mesajlarını alıntılayacaktım hani yalanını ortaya çıkaran mesajları hepinizi birden alıntılayıp konu sahibine sormak istedim aam tek senden yaptığım alıntı çıkmış :)

Karmakarisik askeri personel demekle polis oldugunu kastetmistim demisti sanki eski bir mesajinda yanlis hatirlamiyorsam.Yani bu dogru diye biliyorum.
Maaslar konusuna gelince valla artik diyecek bisey yok.En son biri bordrosunu paylasmisti bizle :) o yuzden maddi konulara girmiyorum :)

D
Yok canım ya çoklu alıntı yapayım dedim bir tek senin mesaj çıkmış bir de diğer arkadaşların mesajlarını alıntılayacaktım hani yalanını ortaya çıkaran mesajları hepinizi birden alıntılayıp konu sahibine sormak istedim aam tek senden yaptığım alıntı çıkmış :)
:KK70: hahaha :KK70: önceki konulardan gördüğüm kadarıyla savcılığa vermekle tehdit edecektir... Ben kaç defa sordum hatta özelden bile yazdım cevap vermedi bende merak ettim sabah olsunda tepkisini anlarız. :)

Karmakarisik askeri personel demekle polis oldugunu kastetmistim demisti sanki eski bir mesajinda yanlis hatirlamiyorsam.Yani bu dogru diye biliyorum.
Maaslar konusuna gelince valla artik diyecek bisey yok.En son biri bordrosunu paylasmisti bizle :) o yuzden maddi konulara girmiyorum :)
Yalnız asker ayrı polis ayrıdır ne alaka.. Benim sözlümde askeri personel ama ben hiç polis demedim :) ayrıca şuanda bende netten araştırıp maaş bordrosu Paylaşabilirim onda ne var :KK66: hem en son biri bordro paylaştı demişsiniz.. Konu sahibinin adı soyadı yazmadıktan sonra inanmak mümkün dahi olamaz.. Artı isim yazsa bile kendisi olduğundan şüphe ederim malum sanal ortam.

Konu sahibi, neden yanlış bilgi veriyorsunuz?

Eşimde bende memuruz. benim cok agir bir isim var. Canim cikiyor desem yeridir neyse. babam daha önceden bi arsa satmisti ve benim payıma da 40 bin TL kadar bi para düştü 20 de biz ekledik . Bi araba aldık.
benim kv ve görümcem eski konularıma bakabilirsiniz. Bana yapmadıklari eziyet , atmadiklari iftira, basim acik diye soylemedikleri hakaret kalmadı. . Acigim ve çalışıyorum diye beni asla kabullenmediler kendileri tamamen kapalı ve ev hanımı bir aile.. Sürekli ayırmaya çalıştılar 2 yıllık evliliğim boyunca.. Kv demin on koltuk kavgaları , kendi bacini elin kızından üstün tut laflari, arayip arayip onun terbiyesini ver laflari ile kavga gürültü geçti. . Eşim son an uyandi evliligimiz kurtuldu.. her gece rüyamda görüyorum ikisini..
Artik psikolojim bozuldu kv ve görümcem yüzünden . Psikolojik tedavi görüyorum. .
Şimdi sorun şu : esimle izne gideceğiz ben onlarla gorusmuyorum (yanlış anlaşılma olmasın sadece kv ve görümce ile görüşmem onun disinda ailesi nin diğer üyeleri ile çok iyiyim beni çok severler)
Eşim arabamizla gitmek istiyo ben kendi ailem de kalacağım 1 hafta o kendi ailesinde..... ben arabamiza asla kv görüMCE binmesini istemiyorum bana neler ettiler şimdi ben yokken on koltuğa kurulup benimde emeğim param olan biseyden faydalansinlar gezsinler istemiyorum. .
Bana fikir verin nasıl önüne geçerim .. araba kullanabiliyorum ve bende kalsin istiyorum .babamın arabasi var o yüzden eşim sende araba var diyor orada iken bizim arabamiz yok diyor..
ne yapabilirim bu ikisi psikologumun dediğine göre bende travma olmuş..

yardım edin ..
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , teşekkür ederim. .
Söz uçar yazı kalır.
escribir.gif

Bazen bende tanınmamak için bazı konulara değiştirip yazıyorum da konu sahibinin ki biraz degisikmis :)
Konunun doğru olduğunu varsayıp yazıyorum .
Bence arabayı babanıza verin yeni araba alin 8000 liraysa net geliriniz sıkışmazsınız çok.

Sevgili konu sahibesi öncelikle işe kendinizi sevmek ve var olan imkanlarinizi kabullenmekle başlayiniz lütfen gerçekte olan hayatinizi bir kabul ediniz önce böylelikle hayaller aleminde gezinirken rastladiginiz uç beş hikayeciği bizlere aktarmamis ayni zamanda da hayaller aleminde dibi görmemiş olursunuz...Olmadik hayatiniz için bizleri düsündürmeyin...

Bu mesajınız 15 ağustos 2014 tarihli 3 yıldır eşinizle doğu görevindesiniz

Bu mesajınız ise 10 eylül 2014 tarihli 1 yıllık evlisiniz.

?

Arkadaslarin ve sizin de bu aciklamalardan sonra ve benim de okudugumdan cikardigim sey kisilik bozuklugu yasayan hayal dunyasiyla gercekligin arasindaki siniri kaybetmis bir birey var ne kadar uzucu

Malesef anne baba nın değeri kaybedilince anlaşılıyor :KK61:
Bu bir gerçek
Yalan dünyanın malı mülkü,arabası,evi derken sevdiklerimizin kıymetini bilemiyoruz :KK43:

X