- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
bu nedir ya?22 yaşında memur oldum bekar dim ve babam bana bir araba almıştı. Bende hep kullandım . 25 yaşında evlendim 2 yıldır hala esimle birlikte o arabayi kullaniyoruz . Değiştir mek istedik annemle babam inanılmaz müdahaleci insanlar asla izin vermediler biraz da durumumuz yoktu kaldı. Şimdi bir araba denk geldi annemlere söyledim almayi düşünüyoruz bu sizin bana verdiğiniz arabayi ne yapalım diye annem çıldırdı . Kredi çekerseniz ödeyemez siniz bizden istersiniz sonra vs dedi . Bende aylık 8000 tl gelirimız var ödeyebilir iz anne plan yaptık yazdık cizdik sıkıntı yok dedim ama yok satmayın idare edin vs dedi durdu. Eşim arrik babamın bana aldığı arabayi kulanmak istemiyor kendi arabamızı almak istiyor . Güya o bana aldıkları arabayi da ben ne istersen onu yapacaktım babam diyordu ki ben ne zaman olurum o zaman kapının önüne getir koy diyordu ama şimdi işler o kadar değişti ki. Ben ilk arabayi satıp parasini taksit taksit odemek istedim ama Hayır dediler arabamızı geri ver dediler..
şimdi aramış lar madem bizim aldigimiz arabayi satıp üstüne para koyup yeni bir araba alacaksınız o zaman eşine söyle onun da babası para koysun üzerine hıc kredi çekmeyin diyorlar. . Ki eşimin ailesinin durumu asla asla yok gariban insanlar. .
Bunu bile bile güçleri olmadığını bile bile bunu söylüyorlar. .
Eşime ister istemez yansıttım alsınlar arabalarını ben istemiyorum asla dedi.. gider kredi çekerim dedi..
bana da sana çok yazık bu kadar müdahale ile nasıl sıkıntı çektin sen nasıl yaşadın..... dedu..
aileme karşı çok kırgınim beni inanılmaz mahçup ettiler. Madem bi araba almışlardı . üzerime yapmıştı babam o halde benim kararıma saygı d uymaları gerekmez miydi..
rek dertleri para imiş
ha şunu da eklemek istiyorum 5 tane evleri, hattı sayılır dönum arsalari ve su an 2 arabaları mevcut benim ailemin Yani bana aldıkları arabaya asla ihtiyaçları yok...
ama sırf para için böyle yapıyorlar. .
Daha ne gitmeyi düşünüyorum zaten ayrı şehirlerde yiz .
Nede anne baba demeyi..
bana aldıkları araba nin değeri 16 bin TL idi bu arada........
Offff kanka ya bu zamanda babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna söylemiyorlar22 yaşında memur oldum bekar dim ve babam bana bir araba almıştı. Bende hep kullandım . 25 yaşında evlendim 2 yıldır hala esimle birlikte o arabayi kullaniyoruz . Değiştir mek istedik annemle babam inanılmaz müdahaleci insanlar asla izin vermediler biraz da durumumuz yoktu kaldı. Şimdi bir araba denk geldi annemlere söyledim almayi düşünüyoruz bu sizin bana verdiğiniz arabayi ne yapalım diye annem çıldırdı . Kredi çekerseniz ödeyemez siniz bizden istersiniz sonra vs dedi . Bende aylık 8000 tl gelirimız var ödeyebilir iz anne plan yaptık yazdık cizdik sıkıntı yok dedim ama yok satmayın idare edin vs dedi durdu. Eşim arrik babamın bana aldığı arabayi kulanmak istemiyor kendi arabamızı almak istiyor . Güya o bana aldıkları arabayi da ben ne istersen onu yapacaktım babam diyordu ki ben ne zaman olurum o zaman kapının önüne getir koy diyordu ama şimdi işler o kadar değişti ki. Ben ilk arabayi satıp parasini taksit taksit odemek istedim ama Hayır dediler arabamızı geri ver dediler..
şimdi aramış lar madem bizim aldigimiz arabayi satıp üstüne para koyup yeni bir araba alacaksınız o zaman eşine söyle onun da babası para koysun üzerine hıc kredi çekmeyin diyorlar. . Ki eşimin ailesinin durumu asla asla yok gariban insanlar. .
Bunu bile bile güçleri olmadığını bile bile bunu söylüyorlar. .
Eşime ister istemez yansıttım alsınlar arabalarını ben istemiyorum asla dedi.. gider kredi çekerim dedi..
bana da sana çok yazık bu kadar müdahale ile nasıl sıkıntı çektin sen nasıl yaşadın..... dedu..
aileme karşı çok kırgınim beni inanılmaz mahçup ettiler. Madem bi araba almışlardı . üzerime yapmıştı babam o halde benim kararıma saygı d uymaları gerekmez miydi..
rek dertleri para imiş
ha şunu da eklemek istiyorum 5 tane evleri, hattı sayılır dönum arsalari ve su an 2 arabaları mevcut benim ailemin Yani bana aldıkları arabaya asla ihtiyaçları yok...
ama sırf para için böyle yapıyorlar. .
Daha ne gitmeyi düşünüyorum zaten ayrı şehirlerde yiz .
Nede anne baba demeyi..
bana aldıkları araba nin değeri 16 bin TL idi bu arada........
Cnm bu üyenin işi buKonu sahibi, neden yanlış bilgi veriyorsunuz?
Eşimde bende memuruz. benim cok agir bir isim var. Canim cikiyor desem yeridir neyse. babam daha önceden bi arsa satmisti ve benim payıma da 40 bin TL kadar bi para düştü 20 de biz ekledik . Bi araba aldık.
benim kv ve görümcem eski konularıma bakabilirsiniz. Bana yapmadıklari eziyet , atmadiklari iftira, basim acik diye soylemedikleri hakaret kalmadı. . Acigim ve çalışıyorum diye beni asla kabullenmediler kendileri tamamen kapalı ve ev hanımı bir aile.. Sürekli ayırmaya çalıştılar 2 yıllık evliliğim boyunca.. Kv demin on koltuk kavgaları , kendi bacini elin kızından üstün tut laflari, arayip arayip onun terbiyesini ver laflari ile kavga gürültü geçti. . Eşim son an uyandi evliligimiz kurtuldu.. her gece rüyamda görüyorum ikisini..
Artik psikolojim bozuldu kv ve görümcem yüzünden . Psikolojik tedavi görüyorum. .
Şimdi sorun şu : esimle izne gideceğiz ben onlarla gorusmuyorum (yanlış anlaşılma olmasın sadece kv ve görümce ile görüşmem onun disinda ailesi nin diğer üyeleri ile çok iyiyim beni çok severler)
Eşim arabamizla gitmek istiyo ben kendi ailem de kalacağım 1 hafta o kendi ailesinde..... ben arabamiza asla kv görüMCE binmesini istemiyorum bana neler ettiler şimdi ben yokken on koltuğa kurulup benimde emeğim param olan biseyden faydalansinlar gezsinler istemiyorum. .
Bana fikir verin nasıl önüne geçerim .. araba kullanabiliyorum ve bende kalsin istiyorum .babamın arabasi var o yüzden eşim sende araba var diyor orada iken bizim arabamiz yok diyor..
ne yapabilirim bu ikisi psikologumun dediğine göre bende travma olmuş..
yardım edin ..
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , teşekkür ederim. .
Konu sahibi, neden yanlış bilgi veriyorsunuz?
Eşimde bende memuruz. benim cok agir bir isim var. Canim cikiyor desem yeridir neyse. babam daha önceden bi arsa satmisti ve benim payıma da 40 bin TL kadar bi para düştü 20 de biz ekledik . Bi araba aldık.
benim kv ve görümcem eski konularıma bakabilirsiniz. Bana yapmadıklari eziyet , atmadiklari iftira, basim acik diye soylemedikleri hakaret kalmadı. . Acigim ve çalışıyorum diye beni asla kabullenmediler kendileri tamamen kapalı ve ev hanımı bir aile.. Sürekli ayırmaya çalıştılar 2 yıllık evliliğim boyunca.. Kv demin on koltuk kavgaları , kendi bacini elin kızından üstün tut laflari, arayip arayip onun terbiyesini ver laflari ile kavga gürültü geçti. . Eşim son an uyandi evliligimiz kurtuldu.. her gece rüyamda görüyorum ikisini..
Artik psikolojim bozuldu kv ve görümcem yüzünden . Psikolojik tedavi görüyorum. .
Şimdi sorun şu : esimle izne gideceğiz ben onlarla gorusmuyorum (yanlış anlaşılma olmasın sadece kv ve görümce ile görüşmem onun disinda ailesi nin diğer üyeleri ile çok iyiyim beni çok severler)
Eşim arabamizla gitmek istiyo ben kendi ailem de kalacağım 1 hafta o kendi ailesinde..... ben arabamiza asla kv görüMCE binmesini istemiyorum bana neler ettiler şimdi ben yokken on koltuğa kurulup benimde emeğim param olan biseyden faydalansinlar gezsinler istemiyorum. .
Bana fikir verin nasıl önüne geçerim .. araba kullanabiliyorum ve bende kalsin istiyorum .babamın arabasi var o yüzden eşim sende araba var diyor orada iken bizim arabamiz yok diyor..
yardım edin ..
Konu sahibi, neden yanlış bilgi veriyorsunuz?
yardım edin ..
Okuyunca hatırladım konuyu şimdi o taraf iyi kendi ailesi kötü olmuşKonu sahibi, neden yanlış bilgi veriyorsunuz?
yardım edin ..