• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne adaylarından bu soruma cevap bekliyorum ...

sevdam81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
197
1
26
İstanbul
selam ..hafif sancı .oturdugumda ıllakı sırtıma yastık koyacam göbekten oturamıorum he bide gaz oluşuor ya utanc verıcı off o neden acaba .kalpta arada sıkışma göbek üstünde hafiften batma arada karnımda oynaşmalar idrara gunde 4 defa cıkıorum arada baş ağrısı gece nefes darlıgı kasıkta arada batma agız kurulugu ıstah artması uyku aşıgı oldum:D gunde 2 3defa uyuyorum..aama bugn ıdrar testı bni hayal kırıklıgına ugrattı …bu kadar degısıkenlık hıc adet gunumde görmedim..buarada regl tarıhım 04.01.2013de..bu değişiklikleri buay yasıorum ?sizce hamilelik belırtısı olabılırmı..hersey yarın bellı olacak bakalım hayrlısı

selam ..hafif sancı .oturdugumda ıllakı sırtıma yastık koyacam göbekten oturamıorum he bide gaz oluşuor ya utanc verıcı off o neden acaba .kalpta arada sıkışma göbek üstünde hafiften batma arada karnımda oynaşmalar idrara gunde 4 defa cıkıorum arada baş ağrısı gece nefes darlıgı kasıkta arada batma agız kurulugu ıstah artması uyku aşıgı oldum:D gunde 2 3defa uyuyorum..aama bugn ıdrar testı bni hayal kırıklıgına ugrattı …bu kadar degısıkenlık hıc adet gunumde görmedim..buarada regl tarıhım 04.01.2013de..bu değişiklikleri buay yasıorum ?sizce hamilelik belırtısı olabılırmı..hersey yarın bellı olacak bakalım hayrlısı

bende aynı şeyleri yaşıyorum ama testte negatf çıkıo habire:26:
5 şubat bat günüm bakalım artık inş gelmez kırmızılar:18:

bende aynı şeyleri yaşıyorum ama testte negatf çıkıo habire:26:
5 şubat bat günüm bakalım artık inş gelmez kırmızılar:18:

hmm bat gününden önce test yapınca cıkıormus testler..ama idrar testıyse tabıkı...kan testı bat gününden once cıkıor sonucu benımde bat günüm yarın..

hmm bat gününden önce test yapınca cıkıormus testler..ama idrar testıyse tabıkı...kan testı bat gününden once cıkıor sonucu benımde bat günüm yarın..

ben geçen düşüğümde 10 gün önceden öğrenmiştim:53:
ama şimdi habire test yapıorum negatif çıkıyo:14::14:

son 2 aydır düşünmeye başladık 2 ayda tuttu ama düşük oldu:5::5:
10 aylık evliyim.
çocuğum yok:50:
netten bakmıştım düşük yapanlar 3 ay korunmalıdır dıye..sen yne arastır bak bakalım ne yapmalısın bu konuda..allah yar ve yardımcın olsun .he bıde kuranı kerımden meryem süresini okumanı tavsye ederım..

Back