Bebek İkinci El Anne adaylarına duyurulur: Toptan hamilelik ve ilk yıl bebek malzemelerimi satıyorum.

annecim36

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1
0
34
Merhabalar,

Özenle kullanılmış ve temizlenip steril edilmiş, yeni gibi hamile :KK49: ve bebek :emir_bebek: malzemelerinin tümüne bir seferde sahip olmak ister misiniz? Hepsi kaliteli markalardır ve satış sitelerine ayrı ayrı ilan vermeye vaktim olamadığından buradan ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istedim. Yeni almak isteseniz 4168,18 TL değerindeki mutlulukla kullanılmış :KK16: tüm bu malzamelere (her birinin piyasa fiyatı yanındadır) 2500 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Malzemeler:
• Bambu bebek beşiği- Baby Park (6. aya kadar, sallanan, pamuk şilte ve kız/erkek örtüleri ile birlikte) 500 TL
• İyonlu soğuk buhar makinası-oda nemlendiricisi-Chicco 172 TL
• Mama sandalyesi-Chicco Polly (yükseklik ve yaslanma ayarı var, çift kılıflı, çıkabilir üst tepsi, ayak desteği) 243 TL
• Bebek arabası-İnglesina Zippy 3’lü set (5-6. aya kadar portbebesi ile yatarak gezdirmek uyutmak mümkün, oto koltuğu olarak da kullanılan ana kucağı, hafif, katlanması baston tipinde, uçaklara kabul edilebiliyor, açıp kapanması çok pratik) 1.435,00 TL
• Ana kucağı –Chicco new dreams (oyuncakları olan müzikli, sallanabilen, titreşimli) 154 TL
• Ayaklı banyo küveti-OK Baby (katlanır ayaklık, oturmaya uygun küvet, ileri aylarda tek başınıza bebeği yıkamanız mümkün) 74,90 TL+ 50 TL
• Banyo oturağı-OK Baby Flipper 99 TL
• Dijital Buharlı Sterilizatör-Avent Phillips (hızlı ve 24 saate kadar steril tutabilir) 375,38TL
• Göğüs pompası-Ameda laktaline (pilli ve elektrikli, göğüs uyarıcı flexishield’leri ile birlikte)- Pompaya uygun biberonlar bebek mağazalarından alınabilir. 269,90 TL+ (2x 42,28TL)
• Hamile destek minderi-43,64TL
• Destek yastığı (hamilelikte uyurken, ilk aylarda emzirirken, bebek dik oturamadan önce iyi bir destek) 89,90 TL
• Yürüteç-Premaman (müzikli, oyuncaklı, yükseklik ayarlı) 59 Euro
• Walky-Talky bebek telsizi- Weewell 142 TL
• Dönence –Tiny love (müzik kutulu) 135 TL
• Oyun halısı-Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı 179,90 TL

Umarım aynı mutlulukla bebeğini büyütecek anne adaylarına ulaşabilirim. Herkes bebeği için en iyisini ve yenisini ister biliyorum ama bu ürünlerin pek çoğunun hakkını veremeden dönem geçiyor. Keşke zamanında ben böyle bir listeye rastlasaydım diyorum…

İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum.

X