Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Anne Adaylarııı ve Anneleeer :)

askistann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1
2
27
merhaba güzell anne adaylarııı ve anneler :)
şuan 6 aylık oğluşuma hamileyim ve ilk hamileliğim çok tecrübesizim hiç bir hazırlığımda yok
çok güzel bir hamilelik geçiriyorum allah nazarlardan korusun :)
hiç mide bulantısı,aşerme bayılma felan yaşamadım Allah'ıma bin şükür :)
3 yıldır beklediğim mucize gerçek oldu sonunda ve elim ayağıma dolandı ne yapıcağımı bilmiyorum artık bir şeylerden başlamak istiyorum ama annem ve çevremdekiler 3 ay kalmış olmasına rağmen erken diyorlar acele etme diyorlar hediyeleride gelicek bir sürü diyorlarda diyorlar ama heves işte :)
şimdi size sorum şu doğum hazırlığım neler olmalı?
olmazsa olmazlar neler? nelere ihtiyacım olucak çantama neler koymalıyım?
odasını nasıl hazırlamalıyım beşik mi almalıyım karyolamı almalıyım?
odasını nasıl düzenlemeliyim?
bunlar ve aklınıza gelen herşey işte :)
ve isim konusunda da hala kararsızım,beğendiğim isimler ( eymen,ılgın,aksel,doruk ) birde ikili isim koymayı düşünüyorum bu konu hakkındada yardımcı olursanız ve fikir verirseniz yeni isimlerden örnek verirseniz sevinirimm :) :***

Alışverişe 7. ayda başlamıştın.neredeyse bütün alışverişimi internetten yaptığım için hiç yorulmadım:)çok fazla kıyafet alma hem hediye geliyor hem de inanılmaz çabuk büyüyorlar.1 tane hastane çıkışı mutlaka olsun gerçi doğum yapacağın hastane şayet veriyorsa ona bile gerek yok.
GİYİM İHTİYAÇLARI
Hastane çıkış seti
Yeni doğan bezi
Body (İhtiyacınıza ve mevsime göre yarım kollu, kolsuz ya da uzun kollu body alabilirsiniz. Uzun kollularda ben hiç rahat edemedim.)Sayısı da tamamen ne sıklıkta çamaşır yıkayabileceğinize bağlı olarak değişir.)
3 tane pamuklu pijama
4-5 çift yumuşak çorap, patik
Mendil
Bebek başlığı ya da şapka (özellikle pamuklu olanları tercih edin.)
Yelek
2 hırka .Çok fazla kat kat giydirmeyin.

BANYO İÇİN
Bebek küveti ve filesi( file köpük dolgulu olanlardan olursa daha rahat edersin)
Başlıklı bebek bornozu
Bebek şampuanı, sabunu, ve pişik önleyici kremi

Emzik,biberon,tarak,tırnak makası,burun aspiratörü( tıkanmış burnu çok güzel açıyor.

Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım yine.
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle.

arkadaş çok güzel yazmış bi öneri daha son zamana bırakma alışverişi ben 6. ayda bitirdm 7 . ayda çantam hazırdı yıkanmış ve ütülü bi şekilde Allahtan hazırdı çünkü erken doğdu bnmki o riski de göz önünde bulundur derim :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…