• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Anne adayları için doğum öncesi ve sonrası kremler

shequre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
180
1
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. hamilelik döneminde kullanmak üzre aldığım mustela çatlak önleyici kremlerle emzirme döneminde kullanırım diye aldıgım ama hiç kullanmadıgım lansinoh göğüs ucu kremi satıyorum.
Mustela kremlerin biri en fazla 5 kere kullanıldı. yani yarısından çoğu duruyo. diğer kutu hiç açılmadı.
Lansinoh krem ise sadece 3 kere kullanıldı. Krem vazeline benzer ocellikte oldugu için cok cok az bir miktar(serce parmagının ucu kadar) kullanıldı.
Bu urunler benim onceki kızıma hamile oldugumda ve emzirme doneminde kullandıgım urunler. İkisini de doktor tavsiyesiyle almıstım. Cok memnu kaldım. Ancak artık kullanmayacagım için elden çıkarmak istiyorum. Ayrıca yanında bebk büyütme konusunda yardımcı bir kitap da(Bebeğinizi büyütürken sizi neler bekler?) hediye ediyorum. Kitabın piyasa fiyatı 30 tl civarında. Bütün bu ürünler sadece 100 tl. İlgilenen varsa mail adresim: shequre@gmail.com

$index.jpg $fotoğraf.JPG

Back