• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annagaspi Bb krem

busrahilal

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
96
4
18
34
Malatya
Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mi kök hucre yenileyici krem. Simdi genel olarak söyle bi dusunce var bb krem fondeten gibi görülüyor oysaki bb veya cc kremlerin iyileştirici etkileri olması gerekiyo yok avondu yok oriflamedi bu isi yapması bana sacma geliyo kozmetik değil bb kremler adi üstünde bb KREM bu anna gapsi kozmetik olmadığı icin dikkatimi çekti kullanan varsa accik bakabilir mii?

Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mi kök hucre yenileyici krem. Simdi genel olarak söyle bi dusunce var bb krem fondeten gibi görülüyor oysaki bb veya cc kremlerin iyileştirici etkileri olması gerekiyo yok avondu yok oriflamedi bu isi yapması bana sacma geliyo kozmetik değil bb kremler adi üstünde bb KREM bu anna gapsi kozmetik olmadığı icin dikkatimi çekti kullanan varsa accik bakabilir mii?

Kesinlikle haklısın. BB bir kozmetik ürün değil, cildi tedavi eden, lekelerin rengini açan, nem veren bir ürün. Zaten bu yüzden bu ürünlerin çıkış yeri olan Kore'de koyu renkler asla üretilmedi... Ama bizim hatunlar ne yapıyor yok Loreal, yok Nivea, yok Flormar deyip alıp bir güzel nemlendiricili fondoteni sürüyorlar, eh tabii ciltlerine de uygun oluyor bu fondotenler normal :)

Annagaspi çok iyi bir marka zaten biliyorsun, ben BB sini kullandım çokda başarılıydı ama elimdeki bitince sonra Misshalarımı bitirmek için Misshalardan devam ettim, bence deneyebilirsin...

Canm cok memnunum bende bazen tek basina bazende fondotenle karistirip suruyrm yada fondotenin ustune uyguluyrm. Saglikli bir goruntu veriyr ve aydinlatiyr tavsiye ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back