Anlık denge kaybı

Boswer

Annemi çok özledimm
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
7.500
149
Arkadaşlar dün akşam ve bugün anlık denge kayıpları yaşadım hiçbir sorunum yokken.Şöyle oldu;

Dün akşam yemek masasında istemsiz olarak sallandım toparladım ama o ana kadar hiçbir şeyim yoktu.Başım döndü diye düşündüm.
Bugün iş yerinde arkadaşımın masasının önündeydim hiçbir problemim yoktu konuşuyorduk.Birden öne doğru yıkıldım.Masaya tutundum.Bu yaşadıklarım anlık şeyler birkaç saniyelik.Ama çok etkilendim.Şuan devamıdır psikolojikmidir bilmiyorum başım sersem gibi.Gözlerimin önünde siyah noktacıklar geziyor.Ve korkuyorum yine olursa diye.Çünkü bugün masa olmasydı yere düşecektim.

Sinirselmidir acaba diyorum bu durumum.Siz yorum yapabilirmisiniz?

canım anlattıklarına göre kansızlıktan ve buna bağlı tansiyon düşüklüğünden kaynaklanan bir baş dönmesi. ama içinin rahat etmesi açısından bir nörolojiye gitmeni öneririm canım...

canım anlattıklarına göre kansızlıktan ve buna bağlı tansiyon düşüklüğünden kaynaklanan bir baş dönmesi. ama içinin rahat etmesi açısından bir nörolojiye gitmeni öneririm canım...

Kansızlık sorunum var uzun yıllardır.Kendimi normalde anlarım ve ilacımı kullanırım kansızlık olunca.Bu sefer bu şekildemi kendini hissettiriyor yani..

evet tansiyon düşüklüğü byüyk bir ihtimalle.ama en doğrusu nörolojiye gitmen.

geçmiş olsun cnm. kan testlerini yaptırmalısın.

benimde hipoglisemim var ve aynı zamanda tansiyonumda hep düşük çıkar üstüne birde kansızlık ve 2 yaşındaki oğlumun uykusuzluğu yorgunluğu ayağa kalkmaya korkar oldum ve sizde nasıl bilmiyorum ama sanki sırt üstü uzanınca da oluyor Allah dermansız dert vermesin boynumda da düzleşme var bu da yaparmış

X