bu topik i açan arkadaşım sana çok tşk ederim rast gele gezerken gördüm akşam akşam beni güldürdün başlıkı bile yetiyor
hem de nasıl hatta onla da kalmamak istiyorum ama anca içimden hayal kuruyorum.
sen de söyle bakalım kimlere çakasın var
yaaa bir de böyle laf sokmaya çalışan tipler yok mu .. karı bana laf sokuyo ben öbür gün anlıyorum bazen kendime çok kızıyorumamannnn neyse çok ta fifi sonra bekleyip bekleyip toplu höykürüyorum
hemde nasıl.. bazısı öyle boş konuşuyor kii sussun diye ağzının ortasına terlikle bir tane yapıştırasım geliyorr da şiddete karşıyız tabii yapmıyorum. sabrediyorum:)
terliği sevmedim vurdum mu benim elide vurduğumu hissedecek
al benden de o kadar:) elim vurduğum yerin hazzını alacak mutlaka çaaaat diye ses te çıkacak:)
yaa size de oluyor mu bilmiyorum ama ben bazen birilerin parçalamak istiyorum acaip şiddet eğilimli oldum be ya:)
al benden de o kadar:) elim vurduğum yerin hazzını alacak mutlaka çaaaat diye ses te çıkacak:)
yaa size de oluyor mu bilmiyorum ama ben bazen birilerin parçalamak istiyorum acaip şiddet eğilimli oldum be ya:)
olmazmı hele hem çok hem boş konuştularmı birde susmak bilmedilermi agzını yırtıveresim geliyorrrrrrrr
CANIM HAMİŞMİŞSİN hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin,darısı başıma inşallah
sana sinir iyi değil sen sakin kalmaya calış söyle biz dövelim sinirlendiklerini
ben kimsenin hatırına susmam.. diyeceğim var ise der, çekilirim.. ortama göre seviyeyi ve üslubu da manuel olarak ayarlarım.. bundan 20 sene sonra, bir gece yarısı uyanıp "of ya keşke o zaman şunu deseydim" diyeceğime, o an der ve 20 yıl sonra rahat uyurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?