Anlık birini ağzının tam üstüne çat diye vurup rahatlayasınız geliyor mu?

tunavy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
441
108
103
İzmir
Kızlar sizin de birilerinin hatırı için sabredip ama suratına tükürmek istediğiniz kişiler var mı?

Bazen gözüm dönüyor,çat çat ağızlarının tam üstüne vursam içim ferahlayıp,serin sulara atlayacakmışım gibi geliyor.:47:

SİZİN DE VAR MI?DEDİKODU YAPALIM:kkk:

dedikodu yapmayalım da sohbet edelim :)
bazen insanın sinirlendiği oluyor ama işte sabredip dişini sıkıp öfkeyi yenmek lazım
keskin sirke küpüne zarar
zaten bahsettiğiniz tepki sağlıklı insanların yapmaması gereken bir şeymiş

Valla benim zaten öfke kontrol problemim var.öfkelendiğim zaman zor sakinleşiyorum.ne ağzının üstüne çat diye vurması ya elime kabloyu alıp boğazına dolayasım geliyo bazılarının.

Ohoooo o kadar cok kı ama sabredıyorum ve lafımla ezmeye calısıyorum.
Cunku bır yerde tezat bır sey soyluyorlar ve konuya buradan gırıyorum.
Cunku sınır olduklarım da baskasının bır seyını soyleynler.

Ohoooo o kadar cok kı ama sabredıyorum ve lafımla ezmeye calısıyorum.
Cunku bır yerde tezat bır sey soyluyorlar ve konuya buradan gırıyorum.
Cunku sınır olduklarım da baskasının bır seyını soyleynler.

ahh canım ya zaten laf söylüyoruz diye olmuyor.Bazı zeka seviyesini tamamlayamamışlar laf söyledik diye bizi fevri yapıyorlarda kendi kahbelikleriyle (arkadan konuşma),döneklikleriyle (laf söyleyip arkadan yüzyüze inkar etme ya da can ciğer kuzu sarması olma yüzyüze iken) yüzleşemiyorlar.

Valla benim zaten öfke kontrol problemim var.öfkelendiğim zaman zor sakinleşiyorum.ne ağzının üstüne çat diye vurması ya elime kabloyu alıp boğazına dolayasım geliyo bazılarının.

o da iyiymiş:47:

Ama öldürmek bana göre değil ben şiddet uygulamayı tercih ediyorum.yaptığımdan değil yaptırdıklarından utansınlar belki insan olurlar.:ssz:

Lafla adam edemedikleri,m belki boyle adam olur

:15:
dedikodu yapmayalım da sohbet edelim :)
bazen insanın sinirlendiği oluyor ama işte sabredip dişini sıkıp öfkeyi yenmek lazım
keskin sirke küpüne zarar
zaten bahsettiğiniz tepki sağlıklı insanların yapmaması gereken bir şeymiş

tabii sağlıklı insanlar şiddet uygulamaz ama tepki verir ve duygularını hissederler.:ssz::15:

o da iyiymiş:47:

Ama öldürmek bana göre değil ben şiddet uygulamayı tercih ediyorum.yaptığımdan değil yaptırdıklarından utansınlar belki insan olurlar.:ssz:

Lafla adam edemedikleri,m belki boyle adam olur

Öldürmek değil maksadım canım ya :) bayılana kadar sıksam yeter rahatlarım herhalde.

ayyyy başlığı görünce kahkahayı attım tokatı yapıştırmış kadar oldum :D olmaz mı yawww hem de nası patlatasım geliyo :D:37:

yaaa bir de böyle laf sokmaya çalışan tipler yok mu .. karı bana laf sokuyo ben öbür gün anlıyorum bazen kendime çok kızıyorum :36: amannnn neyse çok ta fifi :27: sonra bekleyip bekleyip toplu höykürüyorum :D

hemde nasıl.. bazısı öyle boş konuşuyor kii sussun diye ağzının ortasına terlikle bir tane yapıştırasım geliyorr da şiddete karşıyız tabii yapmıyorum. sabrediyorum:)

Son düzenleme:
hem de nasıl hatta onla da kalmamak istiyorum ama anca içimden hayal kuruyorum.

hem de nasıl hatta onla da kalmamak istiyorum ama anca içimden hayal kuruyorum.

işte bunların hepsi aslında kişinin kendisine zarar
çünkü ne kadar kin tutarsak öfke duyarsak sırtımızda taşlarla dolu ağır bir çanta taşıyoruz

Back