Anlık altın hareketleri

İnternette bu kayıtları tutan siteler var. Evet her kuyumcu aynı fiyata bozmaz ama 210 lira da farketmez bence.
Saat fiyatlarini cok arastirdim bulamadim.Fark bana da cok geldi belki arada 1 saat bile gecmeden bozdurmustur.Insallah olagan birseydir,salak yerine koyulmak cok kotu

Iki gun oñce fiyat aldim 6270 dedi arabaya gittim altini aldim geldim 2 dakika surmedi 6100 dedi

Bazı sitelerde saatlik gösteriyor ama aynı gün içinde. Geçmiş zaman için günlük gösteriyor. Ama enyüksek ve en düşük değerler oluyor genelde. Kaç gramsa hesaplanabilir gün içindeki max/min değeri.

Bazı sitelerde saatlik gösteriyor ama aynı gün içinde. Geçmiş zaman için günlük gösteriyor. Ama enyüksek ve en düşük değerler oluyor genelde. Kaç gramsa hesaplanabilir gün içindeki max/min değeri.
Site hangisi acaba bana yollarmisiniz? 85 gram 22 ayar bilezikti,dun bozdurduk

Ya niye bu kadar takıldınız ki bozdurduğunuz miktar çok olunca farkda artıyor doğal olarak. 1tl değişse bile çok zarar etmiş gibi olur çünkü bozdurulan miktar fazla. Herşeyi geç kuyumcu tanıdık diyorsunuz adam salak mı da güveninizi sarsacak. 2gr altın 185ten bozdursanız 370 eder. 2gr altını 187den bozdursanız 374 eder o hesap yani

site ismi vermem doğru olurmu bilmiyorum. döviz diye aratınca çıkan ilk site. 22 ayar bilezik diye seçenek var. grafik gösteriyor. grafikte max:172,6 min:171,9 gösteriyor. buna göre en fazla farkın 60 tl olması gerekiyor. işçilik vs varsa oda durumu etkiler tabi

Gecenlerde 189 dan aldığım gram altın bir kaç gün içinde 205 lirayı gördü bir gün içinde de 191 e indi.
Şu aralar öyle olabilir.

Arkadaslar merhaba. Saat saat altin hareketlerini gorebilmek mumkun mu? 30 yillik aile dostumuz olan bir kuyumcu guvenimizi sarsmak uzere cunku.
Dun saat 15.00 gibi 85 gram bilezik bozdurdu esim.16.00 gibi de annesinin evinin orada annesinin bileziklerini bozdurdu. Bu uzakta olan kuyumcunun hesabina gore 210tl zararimiz var.Parayi yolladigimiz kisi bize oderken grama gore odeyecek yani zarar bizim degil ama insan yine de uzuluyor.Bundan sonra bu adama olan yaklasimimizi buyuk olcude etkilecek bu guven konusu.
Konuyla ilgili bilgisi olan var mi ? 1 saat farkla o kadar degiskenlik gosterebilir mi?
Bankaların ana sayfalarından görebilirsin.

Dün 20 dakka içinde bi çok kazandım kara geçtim ama hemen sonra baya bi zararım oldu dün çok oynadı fiyatlar normaldir

Evet altın fiyatları değişyor ama tanıdıktan ne altın alınır ne de bozdurdular. Çünkü tanıdıklar insanı dolandırıyor asıl.

Arkadaslar merhaba. Saat saat altin hareketlerini gorebilmek mumkun mu? 30 yillik aile dostumuz olan bir kuyumcu guvenimizi sarsmak uzere cunku.
Dun saat 15.00 gibi 85 gram bilezik bozdurdu esim.16.00 gibi de annesinin evinin orada annesinin bileziklerini bozdurdu. Bu uzakta olan kuyumcunun hesabina gore 210tl zararimiz var.Parayi yolladigimiz kisi bize oderken grama gore odeyecek yani zarar bizim degil ama insan yine de uzuluyor.Bundan sonra bu adama olan yaklasimimizi buyuk olcude etkilecek bu guven konusu.
Konuyla ilgili bilgisi olan var mi ? 1 saat farkla o kadar degiskenlik gosterebilir mi?
Ayari ne bileziklerin. Ve iscilikten dolayi da bileziklerde buyuk kayip oluyor isciligi fazla miydi bilezigin

Evet altın fiyatları değişyor ama tanıdıktan ne altın alınır ne de bozdurdular. Çünkü tanıdıklar insanı dolandırıyor asıl.

Aynen öyle. Para dosttan kazanılır diye bir laf vardır hatta.
Bankaların altın hesabı varken ne gerek var.
Ben yıllardır bu iş için kuveyt türk ü kullanıyorum gayet de memnunum

Altin fiyatlari 5 dakikada bile degisiyor birde internette bizim baktigimizla kuyumcu ayni olmuyor. Her kuyumcunun da altini alis ve satisinda da farkliliklar oluyor genelde anlasmalari var ceyrek gibi belirli seylerde yapamiyorlar ama bilezik kunye kolye yuzuk gibi iscilik olan urunleri her biri farkli kâr koyarak satiyor yada aliyor. Gecen gün bir alyans bozdurdu esim iki uc kuyumcuya girdi her biri ayri fiyat vermis. Birde 22 ayar altinda herzman iscilik oluyor burma yada diger bilezik modeli hic fark etmiyor satarken iscilik yok diyorlar ama bozdururken zarar oluyor kesinlikle.