Anlayışsızım.

:rolleyes: Yok iyi ki anlattınız bence, şu yaptıklarınızın yarısını acilen rafa kaldırın yapmayın. Hatayı aslında sizde aramamıştım konu anlayışsızlıktı diye yorumumu öyle yazdım. Bu kadar fedakarlıktan sonra beklentiniz de yüksek olur tabi ki, yapmayın kafanız biraz daha rahat olsun.

Haklısınız fazla fedakarlik yapıyorum belkide şımardi alistirdim :)

hala askerlik psikolojisini atamamış olabilir üzerinden canım. askerden gelir gelmez de başka bir sorumluluk altına girecek olmanın verdiği stresle, kendini adapte etmeye çalışıyor olabilir. çok üstüne gitme, sabret. arada sen sürpriz yapıp yanına gidebilirsin :KK66:

Insallah hersey yoluna girer eskisi gibi olur.. o kadar cok istiyorum ki

2 sokak ötede ve siz fazla birbirinizin yüzünü görmüyorsunuz he ilginç valla..
Benim erkek arkadaşım işten çıkıp beni görmeye geliyor saat 9 da olsa,
Bende komşuya gidiyom diye çıkıyorum görüşüyoruz arabada bi 15 dk falan sonra ewe koşarak gidiyorum..
Çok romantik dimii :KK70:

2 sokak ötede ve siz fazla birbirinizin yüzünü görmüyorsunuz he ilginç valla..
Benim erkek arkadaşım işten çıkıp beni görmeye geliyor saat 9 da olsa,
Bende komşuya gidiyom diye çıkıyorum görüşüyoruz arabada bi 15 dk falan sonra ewe koşarak gidiyorum..
Çok romantik dimii :KK70:
Ayy evet ne tatlı anlar o anlarr

Canım benimde erkek arkadaşım askerden geleli 4 ay oldu ve bizde evlilikle ilgili planlar kurduğumuz için bazen yanında anlattığım şeyi bile duymuyor aklı sürekli nasıl yapsam nasıl etsem de bizim durumlar karışık çünkü işte bulamadı. Sen dua et işi var birde olmasa o zaman iyice hayalet gibi olurdu. Şuan iş bulmak zor ve o da bunun bilincindedir elinde ki işi de kaybetmek istemiyordur. Fakat sen mesela (eğer doğduğundan beri aynı yerde oturuyorsan) ve çocukluk arkadaşın varsa onunla tur atacağını söyle çık dışarı Haziran'a nişan istediğinize göre aileler de biliyor sanırım ya da size gelsin oturmaya veya siz gidin ama muhakkak yolu vardır. Biraz sabredin bu sancılı günlerin ardından hiç ayrılmadan İNŞALLAH bir ömür aynı yaşam alanını kullanacağınız bir süreç sizi bekliyor :))

askerden sonra sorumluluk almış..enazından bunun bilincinde..bence büyütüp kavga çıkarıp huzurunu bozma..

Yerin de olsam beklerim
evlilik mevzusunu hiç açmam
çok fazla aramam sormam
biraz fazla ilgiliysen sıkılmış olabilir

Arkadasinin acklamasi cok mantikli geldi bana.
Mesaj, Telefon durumu nasil. Bi sorun yoksa,
Kendisi ikinizin gelecegine odaklanmis bana göre.

Yok, aramayip ordanda ilgisizse, ozaman askerden
Sonra hisleri degisti demekki.

bunlara alışsan iyi olur bide evlendikten sonra gör o ilgisizlikleri bi muhabbete hasret kalıyosun hiçbişey güllük gülistanlık değil heleki bebek olunca başlasın kavgalar dışardan çok iyi görünür herşey hiç derdiniz yok noluyosunuz derler ama bayanız sonuçta ve sürekli ilgi bekliyoruz aslında seven insan vakit yaratır diye düşünüyorum ben ama erkekler düzmantık düşünüyo hep ablacığım ya evlendikten sonrada çok beklenti içine girme daha çok üzülüyosun emin ol....

Merhabalar...
2.5 yillik bir iliskm var haziran aylarinda nişan ve 3 4 ay sonrada yuva kurmayı düşünüyoruz. Erkek arkadasimla aslinda cook guzel bir ilişkimiz var fakat 2 3 aydir fazla ilgisiz. Şunu da belirteyim askerden geleli 4 ay oldu. Bende çalışıyorum o da çalışıyor. Onun izini pazar günü benim iznim hafta ici.. ben pazar izin kullanamıyorum kesinlikle o da 2 haftada yada 3 haftada 1 hafta ici izin kullanabiliyor. Aksamlari 7de isten çıkıyorum o saatten sonra zaten görüşemiyoruz ailem o saatten sonra sıcak bakmıyor dışarda geziyor olmama. Yani diyecegim şu ki hep aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben biraz daha ilgi bekliyorum fakat o kendini bu aralar işe adadı. Hazirliklar için ailesine yük olmak istemiyor. Bende hem askerdeyken uzak kaldik hemde simdi evlerimiz 2 sokak arkadayken uzagiz diye acikcasi kavga cikariyorumm. Eskiden gelir 5 dakika bile gorurdun simdi ben demesem bulusmak bile istemiyorsun, ise gitmezdin yanima gelirdin diye. Cevabı hep ayni. Askerden once işime pek önem vermiyordum gitmesemde olurdu senin yanina gelirdim ama şimdi oyle bi şansım yok bi gelecek kuracaksak sabretmemiz lazim bizim için çalışıyorum sana vakit ayiramamam ondan kaynaklaniyor diyor ve haklıda.. ama sorun bende Bu aralar cok sinirleniyorum ufacik biseyde agliyorum hickira hickira. Farkindayim bende hatalarimin Anlayisli olmak istiyorum en azindan birkaç ay daha sabretmek istiyorum. Bana yardim edebilirmisiniz tavsiyelerinize açığımm . Burda benden yaşça büyük onca ablalarım var. Anlayışlı sakin kafasina herseyi takmayan biri olmak zor mu bu kadar. Teşekkür ederim şimdiden. .
Yanlış anlamayın kınamıyorum fakat böyle yapanlara çok kızıyorum. Neden biliyor musunuz ? Adam ekmeginde işinde gücünde belli ki senin için ve ailesine fazla yük olmamak için gecesini gündüzüne katıyor . Ki senin anlattıgına göre yorum yapıyorum. Hiç bir art niyet yok görüşmemek adına . İşinin başında. Ama karşı taraf olayın bu yönüne odaklanmak yerine neden benimle ilgilenmiyor görüşmüyor diyor. Evleriniz yakınmış zaten artı her gün de görüşmeseniz çok da büyük bir kayıp degil bence. İlla ki görüşeceksiniz .Size de hak veriyorum kesinlikle özlüyosunuz bekliyosunuz ama hayat şartları sonucta onun kasten yaptıgı bir durum yok ki ortada kendide söylemiş önceden fazla önemsemezdim işi diye. Adam çalışmasa evde pineklese bu sefer hiç çalışmamasından rahat olmasından yanarsınızLütfen böyle yapmayın artık boş yere ilşkileri yıpratıyosunuz .Biraz Empati..

Askerden once onsemiyor ve simdi onemser olmasi sadece iyiye isarettir.
Askerlikte olgunlasmis tam anlamiyla adam olmux sorumluluk sahibi olmus.
Sevgilinizi hakli, ailesjne yuk olmak istemiyor.
Sizin icin cabaliyor sizinle evlenebilmek icin, uzmeyin onu.

X