Anlayışsızım.

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
Merhabalar...
2.5 yillik bir iliskm var haziran aylarinda nişan ve 3 4 ay sonrada yuva kurmayı düşünüyoruz. Erkek arkadasimla aslinda cook guzel bir ilişkimiz var fakat 2 3 aydir fazla ilgisiz. Şunu da belirteyim askerden geleli 4 ay oldu. Bende çalışıyorum o da çalışıyor. Onun izini pazar günü benim iznim hafta ici.. ben pazar izin kullanamıyorum kesinlikle o da 2 haftada yada 3 haftada 1 hafta ici izin kullanabiliyor. Aksamlari 7de isten çıkıyorum o saatten sonra zaten görüşemiyoruz ailem o saatten sonra sıcak bakmıyor dışarda geziyor olmama. Yani diyecegim şu ki hep aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben biraz daha ilgi bekliyorum fakat o kendini bu aralar işe adadı. Hazirliklar için ailesine yük olmak istemiyor. Bende hem askerdeyken uzak kaldik hemde simdi evlerimiz 2 sokak arkadayken uzagiz diye acikcasi kavga cikariyorumm. Eskiden gelir 5 dakika bile gorurdun simdi ben demesem bulusmak bile istemiyorsun, ise gitmezdin yanima gelirdin diye. Cevabı hep ayni. Askerden once işime pek önem vermiyordum gitmesemde olurdu senin yanina gelirdim ama şimdi oyle bi şansım yok bi gelecek kuracaksak sabretmemiz lazim bizim için çalışıyorum sana vakit ayiramamam ondan kaynaklaniyor diyor ve haklıda.. ama sorun bende Bu aralar cok sinirleniyorum ufacik biseyde agliyorum hickira hickira. Farkindayim bende hatalarimin Anlayisli olmak istiyorum en azindan birkaç ay daha sabretmek istiyorum. Bana yardim edebilirmisiniz tavsiyelerinize açığımm . Burda benden yaşça büyük onca ablalarım var. Anlayışlı sakin kafasina herseyi takmayan biri olmak zor mu bu kadar. Teşekkür ederim şimdiden. .

Askerden önce canı istediği zaman gittiği fakat şimdi gitmek zorunda olduğu nasıl bir iş bu böyle?

Anlayışlı olmak evet zordur, kolay olsa herkes olurdu.

Çok özlemekten sinirleniyorsun bence.
Biraz sabırlı olmalısın.
Adam ne yapsın ki?
Para biriktirmek zorunda,sen de akşam çıkamıyorsun.
Nasıl görüşülcek ki zaten?

çocuk ikiniz için çalışıyor.sonuçta senin sana ait o... aldatmamış bir şey yapmamış.kendini frenle sen çalış görüşmek için öyleyse

Çok özlemekten sinirleniyorsun bence.
Biraz sabırlı olmalısın.
Adam ne yapsın ki?
Para biriktirmek zorunda,sen de akşam çıkamıyorsun.
Nasıl görüşülcek ki zaten?

sadece görüşmekde değil aslinda 2 muhabbet edemez hale geldik.

Bütün gün ayakta olduğu için çok yoruluyor sabahta 6da kalkip ise gidiyor eve gider gitmezde en fazla 2 saat sonra uyuyor.. sebepleri bunlarmis hep
canım bu söyledikleri doğruysa gitme üstüne boşver . .ama seni anlıyorum çok zor bi durum

canım bu söyledikleri doğruysa gitme üstüne boşver . .ama seni anlıyorum çok zor bi durum
Güveniyorum yalan soylediginide düşünmüyorum açıkçası... hemde cook zor. Hatasinin farkidaymis da eskiden böyle değildim ben ama duzelicem dedi dün aksam..

çocuk ikiniz için çalışıyor.sonuçta senin sana ait o... aldatmamış bir şey yapmamış.kendini frenle sen çalış görüşmek için öyleyse

ben görüşmek icin onu mutlu etmek icin cok çabalıyorum fakat o bişey yapmıyor

iş yerinden ayrılamaması orda birinden hoşlanmış olabilir mi

Tabii onceden evlilik.yoktu hesapta isini ciddiye almiyordu , Sana daha cok zaman ayiriyodu ama suan sorumluluklari var .

Calismasi gerekiyor , sende anlayisla karsila nisanlilik donemi zaten stressli olur dugun nisan felan ..
Onemli olan bu donemde birbirinizi idare etmek. .
Fazla ustune gitme , daha buyuk sorunlar cikabilir sonra...

mantıklı bi yorum ablacım dikkate al derim

çok haklısınız biraz daha alttan almamiz lazım. Ikimizde cok çabuk sinirlenip cok cabukda söönüyoruz ama her gun kavga etmektense yoruldum...
iş yerinden ayrılamaması orda birinden hoşlanmış olabilir mi

is yeri ofis tarzi yada sirket tarzi bi yer değil.. hiç kiz yok yani

ben görüşmek icin onu mutlu etmek icin cok çabalıyorum fakat o bişey yapmıyor

Ne yapıyorsunuz mesela? Zaten çalışıyorsunuz, 7'den sonra aileden izin yok, izin günleriniz de aynı değil, bir de kavga çıkartıyorsunuz? Olayları kafanıza takmamak için önce kendi yaptıklarınızı bir gözden geçirin, ondan sonra suçlamanızın haklı olup olmadığına bakın. Öteki türlü zaten ne sabır olur, ne de anlayış.

Bekar evinde yasiyor evde 3 kisiler. Ne yemek yapabiliyorlar ne bişey. Hergün olmasada eve gider gitmez yemegini yapıyorum sevdigi yemekleri cagirip veriyorum. Açıkçası yemeğe gelince yorgunum diyip siyrilmiyor. Pazar gubleri erken cikiyorum gel biyerlere gidelim desem 1 2 saat icin ne gerek var der. Onceden herseyi ayrlayip süprizler yapıp oyle cagriyorum mutlu oldugunu görüyorum. Sabahlari ise gitmeden erkenden kalkip kahvaltı hazirlayip ona götürüyorum o yorulmasin diye herseyi ben yapiyorum. Ailesiyle mesela aram cook iyi hergun ararim konusurm bundan cook memnun olur. Yeri gelir cebimde 20 lira kalır gider onun icin bişeyler yaparım kendim 5 parasiz gezerim bunlar soylenicek seyler tabiki degil sordunuz ya ondan soyluyorum ben mutlu olsun diye herseyi yaparim fakat o hicbisey yapmiyor kendiside soyluyor zaten hani hatayi bende aramanızı anlamadim acikcasi

hala askerlik psikolojisini atamamış olabilir üzerinden canım. askerden gelir gelmez de başka bir sorumluluk altına girecek olmanın verdiği stresle, kendini adapte etmeye çalışıyor olabilir. çok üstüne gitme, sabret. arada sen sürpriz yapıp yanına gidebilirsin

Yok iyi ki anlattınız bence, şu yaptıklarınızın yarısını acilen rafa kaldırın yapmayın. Hatayı aslında sizde aramamıştım konu anlayışsızlıktı diye yorumumu öyle yazdım. Bu kadar fedakarlıktan sonra beklentiniz de yüksek olur tabi ki, yapmayın kafanız biraz daha rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…