Bütün gün ayakta olduğu için çok yoruluyor sabahta 6da kalkip ise gidiyor eve gider gitmezde en fazla 2 saat sonra uyuyor.. sebepleri bunlarmis hep5 dk bile görüşmeye yanaşmaması ilginç . .
Çok özlemekten sinirleniyorsun bence.
Biraz sabırlı olmalısın.
Adam ne yapsın ki?
Para biriktirmek zorunda,sen de akşam çıkamıyorsun.
Nasıl görüşülcek ki zaten?
canım bu söyledikleri doğruysa gitme üstüne boşver . .ama seni anlıyorum çok zor bi durumBütün gün ayakta olduğu için çok yoruluyor sabahta 6da kalkip ise gidiyor eve gider gitmezde en fazla 2 saat sonra uyuyor.. sebepleri bunlarmis hep
Askerden once pek onemsemezdi işiniAskerden önce canı istediği zaman gittiği fakat şimdi gitmek zorunda olduğu nasıl bir iş bu böyle?
Anlayışlı olmak evet zordur, kolay olsa herkes olurdu.
Güveniyorum yalan soylediginide düşünmüyorum açıkçası... hemde cook zor. Hatasinin farkidaymis da eskiden böyle değildim ben ama duzelicem dedi dün aksam..canım bu söyledikleri doğruysa gitme üstüne boşver . .ama seni anlıyorum çok zor bi durum
çocuk ikiniz için çalışıyor.sonuçta senin sana ait o... aldatmamış bir şey yapmamış.kendini frenle sen çalış görüşmek için öyleyse
ne alaka ? bazen şu kk dan nefret ediyorum.iş yerinden ayrılamaması orda birinden hoşlanmış olabilir mi
mantıklı bi yorum ablacım dikkate al derimTabii onceden evlilik.yoktu hesapta isini ciddiye almiyordu , Sana daha cok zaman ayiriyodu ama suan sorumluluklari var .
Calismasi gerekiyor , sende anlayisla karsila nisanlilik donemi zaten stressli olur dugun nisan felan ..
Onemli olan bu donemde birbirinizi idare etmek. .
Fazla ustune gitme , daha buyuk sorunlar cikabilir sonra...
Tabii onceden evlilik.yoktu hesapta isini ciddiye almiyordu , Sana daha cok zaman ayiriyodu ama suan sorumluluklari var .
Calismasi gerekiyor , sende anlayisla karsila nisanlilik donemi zaten stressli olur dugun nisan felan ..
Onemli olan bu donemde birbirinizi idare etmek. .
Fazla ustune gitme , daha buyuk sorunlar cikabilir sonra...
iş yerinden ayrılamaması orda birinden hoşlanmış olabilir mi
ben görüşmek icin onu mutlu etmek icin cok çabalıyorum fakat o bişey yapmıyor
Bekar evinde yasiyor evde 3 kisiler. Ne yemek yapabiliyorlar ne bişey. Hergün olmasada eve gider gitmez yemegini yapıyorum sevdigi yemekleri cagirip veriyorum. Açıkçası yemeğe gelince yorgunum diyip siyrilmiyor. Pazar gubleri erken cikiyorum gel biyerlere gidelim desem 1 2 saat icin ne gerek var der. Onceden herseyi ayrlayip süprizler yapıp oyle cagriyorum mutlu oldugunu görüyorum. Sabahlari ise gitmeden erkenden kalkip kahvaltı hazirlayip ona götürüyorum o yorulmasin diye herseyi ben yapiyorum. Ailesiyle mesela aram cook iyi hergun ararim konusurm bundan cook memnun olur. Yeri gelir cebimde 20 lira kalır gider onun icin bişeyler yaparım kendim 5 parasiz gezerim bunlar soylenicek seyler tabiki degil sordunuz ya ondan soyluyorum ben mutlu olsun diye herseyi yaparim fakat o hicbisey yapmiyor kendiside soyluyor zaten hani hatayi bende aramanızı anlamadim acikcasisafkelebekpost: 39928584 .!.:Ne yapıyorsunuz mesela? Zaten çalışıyorsunuz, 7'den sonra aileden izin yok, izin günleriniz de aynı değil, bir de kavga çıkartıyorsunuz? Olayları kafanıza takmamak için önce kendi yaptıklarınızı bir gözden geçirin, ondan sonra suçlamanızın haklı olup olmadığına bakın. Öteki türlü zaten ne sabır olur, ne de anlayış.
Bekar evinde yasiyor evde 3 kisiler. Ne yemek yapabiliyorlar ne bişey. Hergün olmasada eve gider gitmez yemegini yapıyorum sevdigi yemekleri cagirip veriyorum. Açıkçası yemeğe gelince yorgunum diyip siyrilmiyor. Pazar gubleri erken cikiyorum gel biyerlere gidelim desem 1 2 saat icin ne gerek var der. Onceden herseyi ayrlayip süprizler yapıp oyle cagriyorum mutlu oldugunu görüyorum. Sabahlari ise gitmeden erkenden kalkip kahvaltı hazirlayip ona götürüyorum o yorulmasin diye herseyi ben yapiyorum. Ailesiyle mesela aram cook iyi hergun ararim konusurm bundan cook memnun olur. Yeri gelir cebimde 20 lira kalır gider onun icin bişeyler yaparım kendim 5 parasiz gezerim bunlar soylenicek seyler tabiki degil sordunuz ya ondan soyluyorum ben mutlu olsun diye herseyi yaparim fakat o hicbisey yapmiyor kendiside soyluyor zaten hani hatayi bende aramanızı anlamadim acikcasi