anlayışsız eş...

sakın kendini suçlama canım. kendini kasma
Benimki riskli değildi ama canım istemiyordu libidom düşmüştü zaten belli bi haftadan sonra ben de eşim de aman oynadı aman kaydı hareket etti havasına girdik
Ya aslında cinsellik düşkünü değil. Zevke geldiği anda ben acıyo diyip bırakıyorum o ona kızıyo.
aynı sorunu yaşamış biri olarak canım benim kafana takma kendini birkere rahat bırak erkekler istediği şeyi elde edemeyince hırçınlaşırlar aynı çocuklar gibi onunla konuş ve iç sarhoş olana kadar ama düşünme düşünürsen sarhoş olamıyorsun bi türlü çünkü :)
Teşekkür ederim denicem dediklerinizi.
Bunu aylarca yapamayan insanlar var ..

Sen kendini hatali gorup sakin esinin ustune dusme.
Bu bir hata degil cunku , sana bu konuda yardimci olmasi gerekiyor ustune gelmesi cok yanlis..
Aslında ben isteyip devamını getiremeyince sorun oluyo. Yoksa en başta ben istiyorum o benden istemiyo:KK43:

canım benim ya topikde bahsedilmedi hiç şimdi gördüm ve çok üzüldüm, çok fazla düşünüp de kafana takma inşalah atlatırsınız en kısa zamanda ama kendini suçlama bitanem

canım benim ya topikde bahsedilmedi hiç şimdi gördüm ve çok üzüldüm, çok fazla düşünüp de kafana takma inşalah atlatırsınız en kısa zamanda ama kendini suçlama bitanem
Canım topikteki ilk gelin benim ya çok fazla bilgi alamam diye burda paylaştım. Biraz dışarı çıkacaz inşallah aşacam bu durumu az kaldı inanıyorum kendime:)

İlişkiye zorlamıyo. Olmayınca sinirleniyo benimki
Seninkinden bahsetmedim canim.
Bazi konulari hatirliyorum da adam cart diye girmis, kadin o gunden beri korkuyordu iliskiden.
Ya da biri yazmis esim zorladi diye.
Sonucta illa vakinusmus olmak gerekmiyor ilk etapta iliskiye girmekte zorlanmak icin.

Umarim siinki olur huzel bir sekilde.

Seninkinden bahsetmedim canim.
Bazi konulari hatirliyorum da adam cart diye girmis, kadin o gunden beri korkuyordu iliskiden.
Ya da biri yazmis esim zorladi diye.
Sonucta illa vakinusmus olmak gerekmiyor ilk etapta iliskiye girmekte zorlanmak icin.

Umarim siinki olur huzel bir sekilde.
Hmm anladım benimki odun ama o kadar da değil:) inşallah güzel bi şekilde yaparız:)

3günlük evliyim ama balayını burnumdan getiren bi eşim var maalesef. Sebebi ise ilk geceyi yaşayamam. 3gündür uğraşıyorum ama yok canım acıyo kendimi kasıyorum. Canım acıyo diyince eşim sinirleniyo. Elimden geleni yapıyorum ama inanmıyo ve laf söylüyo sürekli. Beni rahatlatacak hiç bişe yapmıyo ilk günden bu yana. Şimdi yine ağladım canım yanıyo diye ve çekti gitti. Zaten onu mutlu edememek beni üzerken onun bu davranışları beni daha çok yıpratıyor. Ne olur akıl verin ben ne yapayım?
Merhaba 8.takimdan gitme sebebin evlenmekmis demekki bende senin gibi severek evlendim ve bizde balayinin 5.gunu ancak ilişki yaşadık ven çok kendimi kasiyordum bir arkadaşım sen üstte ol demişti bana gerçekten üstte olunca vajina yi kasamiyorsun birde eczaneden kayganlastirici almıştık üstte Olunca daha kolay oluyo hop diye girecek sanma biraz zorla ve yavaş yavaş otur ben bunu yaparken hem ağladım hemde dua okudum içimden ama oldu sonunda bü işi uzatirsaniz aranız bozulur ve aklınız sürekli takılı olur bir an önce ben bunu basaririm de ve yap o an başka şeyler düşün zaten erkekte kadında en az 1 hafta sonra zevk almaya başlıyor ilk başlarda acı oluyo tabii

Merhaba 8.takimdan gitme sebebin evlenmekmis demekki bende senin gibi severek evlendim ve bizde balayinin 5.gunu ancak ilişki yaşadık ven çok kendimi kasiyordum bir arkadaşım sen üstte ol demişti bana gerçekten üstte olunca vajina yi kasamiyorsun birde eczaneden kayganlastirici almıştık üstte Olunca daha kolay oluyo hop diye girecek sanma biraz zorla ve yavaş yavaş otur ben bunu yaparken hem ağladım hemde dua okudum içimden ama oldu sonunda bü işi uzatirsaniz aranız bozulur ve aklınız sürekli takılı olur bir an önce ben bunu basaririm de ve yap o an başka şeyler düşün zaten erkekte kadında en az 1 hafta sonra zevk almaya başlıyor ilk başlarda acı oluyo tabii
Evet düğün hazırlıkları sebebiyle fazla giremedim zaten diyette yapmafım hiç 62 kilo olarak evlendim. Benimde arkadaşım daha dedi üstte ol diye. Bende onu denicem. Bende uzamasın istiyorum inşallah yapabilirim

İnşallah yapamabilirim değil yapıcam de canım. kafanda bitiyor. büyük marketlerdede oluyor o kayganlaştırı jeller onlardan deneyebilirsin ama önce rahatlat kendini. inan anlık bir şey derin derin nefes al ver o sırada.

canım ne yaptım kayganlastırıcı ise yaradımı bide esine de milletinkarısı vaj,nismus oluyoa ac netten oku senelerde yapamıyoalr sen bana yardımcı ol de yoksa ben hıc yapamam de

İnşallah yapamabilirim değil yapıcam de canım. kafanda bitiyor. büyük marketlerdede oluyor o kayganlaştırı jeller onlardan deneyebilirsin ama önce rahatlat kendini. inan anlık bir şey derin derin nefes al ver o sırada.
Aldım jel zaten:) işte o anda derin nefes alıp veremiyorum:KK43:

Hadi inş gazanız mübarek olsun korkma korkunun bu işe faydası yok sal kendini rahat ol!!

X