anlayışsız eş...

Ben bu korkuyu hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım. Ne bileyim insan korksa da acısa da bir kez dener gibi geliyor. Kolunu kesmiyorlar sonuçta ne kadar dayanılmaz bir acı olabilir ki? Herkes bu kadar düşkün olduğuna göre e zevk veren de bir şey demek ki. Acısa da öldürmez yani :KK70:Bir kere yaptın mı da devamı gelir nasılsa.

kayganlaştırıcı jel dene
mutlaka faydasını görürsün
bir arkadaşımı tavsiye ettim
o da senin gibiydi aldı ve iş tamamdır

eğer bu sorununuz uzarsa aklınızda olsun; bu tip sorunların çözümü kremden ve kadın doğum uzmanından ziyade cinsel bozukluklar üzerine çalışan psikiyatristlerdedir. böyle bir psikiyatriste gidebilirsiniz. size bazı egzersizler öğretecek, konu hakkında sizinle konuşacak ve kısa sürede sorununuz çözülecek.

kocanız anlayışsız. bu bir gerçek. söylemeden edemedim. biraz odunsu.

bu yaşadığınız şey bir savunma tepkisidir. ilişkiye girmeden kendinizi bu kadar kasmanız, aslında saldırgan ve tehditkar olarak algıladığınız erkek cinsine karşı bir savunma tepkisi.

cinselliği ayıp ve pis ve kötü bir şey olarak görüyorsunuz muhtemelen bilinçaltınızda.

tahminimce babanız agresif ve sinirli bir babaydı.
anneniz ezik ve pasif bir anneydi. seksi görev gibi yapıyordu muhtemelen.
siz de büyük ihtimalle evin uyumlu ve iyi kızıydınız.
çocukluğunuzda da şiddete bolca tanık olmuşluğunuz olabilir; duygusal ya da fiziksel şiddete.

bunların hiçbiri doğru olmayabilir tabii; ancak sizin sorununuzu yaşayan kadınların çoğunun ortak özelliği bunlardır.

özetle sorun sizden kaynaklanıyor. bunları aşmak lazım.
Ailem çok şükür ki öyle değil benim sıkıntım zaten korku değil sadece canım yanınca kasıyorum kendimi.

eşine sinir oldum.
onun da deneyimi pek yok sanırım.
yoksa bilirdi biraz daha anlayışlı ve yumuşak davranması gerektiğini.

su bazlı bir kayganlaştırıcı alın öncelikle.
eşiniz erojen noktalarını da bulsun. birbirinize dokunun. öpüşün sarılın falan.
öyle kadın pat diye hazır olamaz.
size masaj falan yapsın. hafif loş bir ortam olsun. kapkaranlık da olmasın ışıklar tamamen açık da olmasın. müzşk de açarsınız. birbirinizin gözlerine falan bakın işte. ben olsam azıcık şarap da içerdim.
evet ilk başta canınız acıyacaktır bir miktar. o yüzden kayganlaştırıcıyı bol kullanın.
kısacası bol önsevişme ve eşinizin yumuşak davranması gerekiyor.
ilk defasında tamamen birleşme olması şart değil.
ayy tövbe ya en açık saçık yazdığım yorum oldu şimdiye kadar.
başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim kayganlaştırıcı jel aldık. Dediklerinizide uygulayacam mutlaka

Ben bu korkuyu hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım. Ne bileyim insan korksa da acısa da bir kez dener gibi geliyor. Kolunu kesmiyorlar sonuçta ne kadar dayanılmaz bir acı olabilir ki? Herkes bu kadar düşkün olduğuna göre e zevk veren de bir şey demek ki. Acısa da öldürmez yani :KK70:Bir kere yaptın mı da devamı gelir nasılsa.
Aslında bende de o korku yoktu ilk gece deneyene kadar. Ağrı eşiğim düşük değil ama bu ağrı olunca elimde olmadan kasıyorum kendimi

olur neden olmasın
ama öküz kocana söylede azcık seni anlasın
yada linli ver burda ona yazılanları okusun azcık anlayışlı olursa
şimdiye kadar zaten olmuştu
İnşallah şimdi olur o zaman konuşma sırası bana geçecek

Bende yasadm bunlaru teni evliyim ilk gun olmadi korktum acidi esim sinirlendi zorladi baya 2. Gun zorladim bende kendimi inan azicik siksan disini atlatiyorsun sonrasinda acimiyo zaten sadece ben asarim bunu de ve acisada dayan sonrasında sıkıntıyok sabir azicik
Mutluluklar

Bende yasadm bunlaru teni evliyim ilk gun olmadi korktum acidi esim sinirlendi zorladi baya 2. Gun zorladim bende kendimi inan azicik siksan disini atlatiyorsun sonrasinda acimiyo zaten sadece ben asarim bunu de ve acisada dayan sonrasında sıkıntıyok sabir azicik
Mutluluklar
Ben elimde olmadan bağırınca da sinirleniyo. O sinirlenince zaten canımın acısıyla ben daha çok kasıyorum kendimi

3günlük evliyim ama balayını burnumdan getiren bi eşim var maalesef. Sebebi ise ilk geceyi yaşayamam. 3gündür uğraşıyorum ama yok canım acıyo kendimi kasıyorum. Canım acıyo diyince eşim sinirleniyo. Elimden geleni yapıyorum ama inanmıyo ve laf söylüyo sürekli. Beni rahatlatacak hiç bişe yapmıyo ilk günden bu yana. Şimdi yine ağladım canım yanıyo diye ve çekti gitti. Zaten onu mutlu edememek beni üzerken onun bu davranışları beni daha çok yıpratıyor. Ne olur akıl verin ben ne yapayım?

aynı sorunu yaşamış biri olarak canım benim kafana takma kendini birkere rahat bırak erkekler istediği şeyi elde edemeyince hırçınlaşırlar aynı çocuklar gibi onunla konuş ve iç sarhoş olana kadar ama düşünme düşünürsen sarhoş olamıyorsun bi türlü çünkü :)

Eşin a nlayışlı davranırsa bu seferde genıs davranabılırsın bılemıyorum
bence hemen egzersızlere baslamalısın

Ben de hep bunu merak ederim ne diyip bagriyor yani neye kiziyor oyuncagi elinden alinmis çocuk gibi... Çok tuhaf..

Ben hamile iken akabinde 4 ay babamın vefatının yasını tutarken eşimle birlikte olmadım 13 ay yani boşalamadım diye patlamadı bi şekilde kendini tatmin etmiştir ama bunu ne benim gözüme soktu ne beni kırdı

adam olacak kız rumuzlu arkadaşımıza hak veriyorum hamileyken ne yapacak. belki riskli bir hamilelik olacak. bildiğim kadarıyla hamilelik riskli ise cinsellik pek olmuyor.

adam olacak kız rumuzlu arkadaşımıza hak veriyorum hamileyken ne yapacak. belki riskli bir hamilelik olacak. bildiğim kadarıyla hamilelik riskli ise cinsellik pek olmuyor.

Benimki riskli değildi ama canım istemiyordu libidom düşmüştü zaten belli bi haftadan sonra ben de eşim de aman oynadı aman kaydı hareket etti havasına girdik

Bunu aylarca yapamayan insanlar var ..

Sen kendini hatali gorup sakin esinin ustune dusme.
Bu bir hata degil cunku , sana bu konuda yardimci olmasi gerekiyor ustune gelmesi cok yanlis..

X