anlayışsız eş...

3günlük evliyim ama balayını burnumdan getiren bi eşim var maalesef. Sebebi ise ilk geceyi yaşayamam. 3gündür uğraşıyorum ama yok canım acıyo kendimi kasıyorum. Canım acıyo diyince eşim sinirleniyo. Elimden geleni yapıyorum ama inanmıyo ve laf söylüyo sürekli. Beni rahatlatacak hiç bişe yapmıyo ilk günden bu yana. Şimdi yine ağladım canım yanıyo diye ve çekti gitti. Zaten onu mutlu edememek beni üzerken onun bu davranışları beni daha çok yıpratıyor. Ne olur akıl verin ben ne yapayım?

Bizim verdiğimiz akıl nasıl işine yarayacak ki? Çünkü sorun sende değil, sorun eşinin sabırsızlığı. Bana böyle davran davran ki vajinismus olayım hiç gerçekleşmesin, böyle de. Ayrıca insanlar bu iş olsun mutlu olalım diye evlenmiyor, tamam evlilikte büyük bir etken cinsellik ama evlilik bunun üzerine kurulu değil ki...

canım acıyacak diye şartlamamaya çalış kendini ilk denemede acıdığı için daha da kasıyorsun kendini muhtemelen.
burada iş gerçekten eşine düşüyor. bizim ilk gün oldu ama ben de ilk denemede çok acıdığı için o anda kasıyordum kendimi. eşim de geriliyordu bunun üzerine ama fark ettirmemeye çalıştı hep. sarıldı yorgunsun sakinleş diye uyuduk 1-2 saat uyanınca kendiliğinden gelişti ve oldu (4-5. falandı).
Biz hergün deniyoruz ve ben tahriş olmasın diye çok deneyemiyorum:KK43: bırakalım diyorum sinirleniyo:KK43:
bana da aynısı olmuştu...Bende kusura bakma tecrübeli olmadığım için demiştim.. git istersen o malum yerlerden birisiyle evlenseydin senin için kolaylık olur demiştim..kesti sesini. 1,5 yıllık evliyim halen daha acı çekiyorum... alışması zor bir süreç..ama ilerde güleceksiniz bu duruma emin ol.kafaya takma
Bende bu cümleyi kullanmalıyım sanırım

Canım 1 senelik evliyim. İnan aynı sorunu bende yaşadım. 3 hafta aşamadım bu problemi. Eşim başta anlayışlı davranmıştı ancak sonradan sinirlenmeye başladı bu duruma. Bi gün bana evliliğimizi hiç bu şekilde hayal etmemiştim dedi öyle zoruma gitti ki ertesi gün akşama kadar kurdum kafamda. Ve o gece olmuştu. İnan tamamen kafada bitiyo. Kendini bugün olacak diye hazırla. Benimde tek sıkıntım canımın çok acımasıydı tıpkı senin gibi.

Canım birde ilk aşamada zaten zevk almayı falan bekleme. Canın tabiki acıyacak o acıdan zevki anlamıyorsun bir süre. Ama öyle aman aman dayanılmayacak bir acı değil. Bi anlık acı sonrası hafifliyor zaten. Öyle çok korkma yani. Ben iğne bile vurulamazdım düşün :KK70:

Bizim verdiğimiz akıl nasıl işine yarayacak ki? Çünkü sorun sende değil, sorun eşinin sabırsızlığı. Bana böyle davran davran ki vajinismus olayım hiç gerçekleşmesin, böyle de. Ayrıca insanlar bu iş olsun mutlu olalım diye evlenmiyor, tamam evlilikte büyük bir etken cinsellik ama evlilik bunun üzerine kurulu değil ki...
O yapamadıkça sinirleniyo. Benimde elimde olmadan korkuyorum. O beni anlamıyo. Benimde onu anlamadığımı iddaa ediyo

Canım 1 senelik evliyim. İnan aynı sorunu bende yaşadım. 3 hafta aşamadım bu problemi. Eşim başta anlayışlı davranmıştı ancak sonradan sinirlenmeye başladı bu duruma. Bi gün bana evliliğimizi hiç bu şekilde hayal etmemiştim dedi öyle zoruma gitti ki ertesi gün akşama kadar kurdum kafamda. Ve o gece olmuştu. İnan tamamen kafada bitiyo. Kendini bugün olacak diye hazırla. Benimde tek sıkıntım canımın çok acımasıydı tıpkı senin gibi.
Herkesin dediği aynı şey. Ben eşime kocacım diyorum. Bana sürekli biz daha karı koca olamadık diyo:KK43: benimde çok zoruma gidiyo.
Canım birde ilk aşamada zaten zevk almayı falan bekleme. Canın tabiki acıyacak o acıdan zevki anlamıyorsun bir süre. Ama öyle aman aman dayanılmayacak bir acı değil. Bi anlık acı sonrası hafifliyor zaten. Öyle çok korkma yani. Ben iğne bile vurulamazdım düşün :KK70:
Ama sıvı gelmesi lazımmış. Oda zevk olmadan olur mu ki

O yapamadıkça sinirleniyo. Benimde elimde olmadan korkuyorum. O beni anlamıyo. Benimde onu anlamadığımı iddaa ediyo

Ortada anlaşamama problemi var sanırım. Tamam illa ki bir gün olacak, zaten öyle aman aman bir acı da olmuyor. Kendinizi kastığınız için oluyor. Şöyle düşün. Ellerini sıkıca yumruk yapsan ve biri zorla parmaklarını açmaya çalışsa ne kadar canın yanar değil mi? Ama elini yumruk yapıp serbestçe bıraksan parmaklarını açsalar bile acı hissetmezsin. Bu da öyle birşey. Yani siz bunu aşarsınız da, eşiniz sabretmeye nasıl alışır bilmiyorum.

canım topikte bahsetmedin sanırım ya da ben görmedim.burda görünce şaşırdım.özel bi konu olduğu için özel mesajla yazmak istiyorum sana.

Balayında sıkıntı çekmiştim bende, bir kas gevşetici hap, bir kayganlaştıcı herşeyi çözer..

Ortada anlaşamama problemi var sanırım. Tamam illa ki bir gün olacak, zaten öyle aman aman bir acı da olmuyor. Kendinizi kastığınız için oluyor. Şöyle düşün. Ellerini sıkıca yumruk yapsan ve biri zorla parmaklarını açmaya çalışsa ne kadar canın yanar değil mi? Ama elini yumruk yapıp serbestçe bıraksan parmaklarını açsalar bile acı hissetmezsin. Bu da öyle birşey. Yani siz bunu aşarsınız da, eşiniz sabretmeye nasıl alışır bilmiyorum.
Çok haklısınız. Eşim zaten sabırsız ve çabuk sinirlenen biri. İnşallah bu konuyu ben aşabilirm.

canım topikte bahsetmedin sanırım ya da ben görmedim.burda görünce şaşırdım.özel bi konu olduğu için özel mesajla yazmak istiyorum sana.
Canım topikte bahsetmedim. Burda evli hanımlardan bilgi almak için buraya yazdım. Tamm tatlım bekliyorum

Canımm öncelikle tebrik ederim Allah iki cihandada ayırmasın sizi :) bu konuda çok bilgim yok malesef ama herkes kendini kasmaman ve rahat olman gerektiğini söylüyor. en yakın arkadaşım 3 ay kendini kastı ve olmadı artık doktora gittiler eşiyle ve oldu. inan her şey kafanda bitiyor. :KK60:

herşey eşinde bitiyor aslında..ama bunu anlamayacak kadar odun........

Ben olsam iliski olmuyo diye degil boyle biriyle evlendigim icin uzulurdum ... diyelimki bu konuyu astiniz ve iliskiye girdiniz ne dusunuceksin bu hakaretlerini unutacak misin ? Gozune bakmaya kiyamamasi lazim olan en guzel gunlerinizde iliskiye giremedigi icin ofkelenen kizan bide hakli gb cekio giden bir es 3 gunluk bir evlilik ve balayindasiniz ! bence problem iliskiye girememeniz degil ....

Ben aylar sonra aaa biz yapamiyomisuz simdi tam oldu demistim aylarca ay oldumu oluyomu diye kasmaktan anlamamisim ama esim allah razi olsun hic boyle biseyden kinamadi yargilamadi. Yarin birgun hamile kalip doktor 9 ay iliski yok dese esiniz herelde doktora ofkelenir bevege ofkelenir hersey cinsellik degil evet cok onemli evlilikte ama 1. Sirada olmamali. Size sabir diliyorum omrunuz esinizin ofke kontrolunu yapmakla gecicek anlasilan . Sadece bu konuda degil surekli kendinizi yetersiz hissettirecek

canım önce hayırlı olsun evliliğin. sakince konuşup durumunu anlatsan ya da otursun netten bu konuyu okusun öğrensin bişeyler.

eşine sinir oldum.
onun da deneyimi pek yok sanırım.
yoksa bilirdi biraz daha anlayışlı ve yumuşak davranması gerektiğini.

su bazlı bir kayganlaştırıcı alın öncelikle.
eşiniz erojen noktalarını da bulsun. birbirinize dokunun. öpüşün sarılın falan.
öyle kadın pat diye hazır olamaz.
size masaj falan yapsın. hafif loş bir ortam olsun. kapkaranlık da olmasın ışıklar tamamen açık da olmasın. müzşk de açarsınız. birbirinizin gözlerine falan bakın işte. ben olsam azıcık şarap da içerdim.
evet ilk başta canınız acıyacaktır bir miktar. o yüzden kayganlaştırıcıyı bol kullanın.
kısacası bol önsevişme ve eşinizin yumuşak davranması gerekiyor.
ilk defasında tamamen birleşme olması şart değil.
ayy tövbe ya en açık saçık yazdığım yorum oldu şimdiye kadar.
başarılar dilerim.

Canımm öncelikle tebrik ederim Allah iki cihandada ayırmasın sizi :) bu konuda çok bilgim yok malesef ama herkes kendini kasmaman ve rahat olman gerektiğini söylüyor. en yakın arkadaşım 3 ay kendini kastı ve olmadı artık doktora gittiler eşiyle ve oldu. inan her şey kafanda bitiyor. :KK60:
Canım çok teşekkür ederim:) evet kafamda bitiyo inşallah yaparım ya ben bu kadar korkacağımı düşünmemiştim :KK43:
Ben olsam iliski olmuyo diye degil boyle biriyle evlendigim icin uzulurdum ... diyelimki bu konuyu astiniz ve iliskiye girdiniz ne dusunuceksin bu hakaretlerini unutacak misin ? Gozune bakmaya kiyamamasi lazim olan en guzel gunlerinizde iliskiye giremedigi icin ofkelenen kizan bide hakli gb cekio giden bir es 3 gunluk bir evlilik ve balayindasiniz ! bence problem iliskiye girememeniz degil ....

Ben aylar sonra aaa biz yapamiyomisuz simdi tam oldu demistim aylarca ay oldumu oluyomu diye kasmaktan anlamamisim ama esim allah razi olsun hic boyle biseyden kinamadi yargilamadi. Yarin birgun hamile kalip doktor 9 ay iliski yok dese esiniz herelde doktora ofkelenir bevege ofkelenir hersey cinsellik degil evet cok onemli evlilikte ama 1. Sirada olmamali. Size sabir diliyorum omrunuz esinizin ofke kontrolunu yapmakla gecicek anlasilan . Sadece bu konuda degil surekli kendinizi yetersiz hissettirecek
Oda diyo ki ben tam zevke geliyorum oldu olacak diye olmayınca da ona sinirleniyorum diyo. Evet aslında öfke kontrolünüde öğrendim o yüzden sıkıntı yaşamıyorum. Asla bu konu yüzünden de niye evlendim diye söylemem

eğer bu sorununuz uzarsa aklınızda olsun; bu tip sorunların çözümü kremden ve kadın doğum uzmanından ziyade cinsel bozukluklar üzerine çalışan psikiyatristlerdedir. böyle bir psikiyatriste gidebilirsiniz. size bazı egzersizler öğretecek, konu hakkında sizinle konuşacak ve kısa sürede sorununuz çözülecek.

kocanız anlayışsız. bu bir gerçek. söylemeden edemedim. biraz odunsu.

bu yaşadığınız şey bir savunma tepkisidir. ilişkiye girmeden kendinizi bu kadar kasmanız, aslında saldırgan ve tehditkar olarak algıladığınız erkek cinsine karşı bir savunma tepkisi.

cinselliği ayıp ve pis ve kötü bir şey olarak görüyorsunuz muhtemelen bilinçaltınızda.

tahminimce babanız agresif ve sinirli bir babaydı.
anneniz ezik ve pasif bir anneydi. seksi görev gibi yapıyordu muhtemelen.
siz de büyük ihtimalle evin uyumlu ve iyi kızıydınız.
çocukluğunuzda da şiddete bolca tanık olmuşluğunuz olabilir; duygusal ya da fiziksel şiddete.

bunların hiçbiri doğru olmayabilir tabii; ancak sizin sorununuzu yaşayan kadınların çoğunun ortak özelliği bunlardır.

özetle sorun sizden kaynaklanıyor. bunları aşmak lazım.

X