Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek anladığım söylenemez ama içimden geldi, yorum yapmak istedim :)
Senin için parlak bir dönem, önüne çıkan fırsatları değerlendirmelisin. Hayatında önemli olan bir insanla çatışma yaşamışsın, birbirinize sırtınızı dönmüşsünüz ama aklın onda kalmış. Daha fazla kendini ve onu üzmene gerek yok adımı sen atabilirsin, olumlu şeyler doğuracak adımın. Açık bir anını yakalamaya çalışan birisi var ancak sana yaklaşamıyor. Eğer bir ilişkin varsa güzel bir birliktelik. Birbirinize çok uyumlusunuz. Uzlaşma ve yakınlaşma var. İlişkin yoksa güzel bir birliktelik görünüyor. Geçmişinde kalan biriyle iletişim görünüyor bu biraz canını sıkabilir. Adında veya soyadında “T” harfi olan birinden bir haber alıyorsun. Seni sevindirecek oldukça olumlu bir haber. Bir yolun var ama kapalı. Kapalı olması senin adına daha iyi olmuş gibi görünüyor. Hane içinde yaşanacak iki güzel olay var. Evinize misafir geliyor sanırım. Bir bayan. Yanında bir kişi daha getirebilir. İki tane kısmetin var bu kısmetler hanede yaşanacak güzel olaylarla alakalı gibi duruyor.
Umarım mutlu etmiştir
,Pek anladığım söylenemez ama içimden geldi, yorum yapmak istedim :)
Senin için parlak bir dönem, önüne çıkan fırsatları değerlendirmelisin. Hayatında önemli olan bir insanla çatışma yaşamışsın, birbirinize sırtınızı dönmüşsünüz ama aklın onda kalmış. Daha fazla kendini ve onu üzmene gerek yok adımı sen atabilirsin, olumlu şeyler doğuracak adımın. Açık bir anını yakalamaya çalışan birisi var ancak sana yaklaşamıyor. Eğer bir ilişkin varsa güzel bir birliktelik. Birbirinize çok uyumlusunuz. Uzlaşma ve yakınlaşma var. İlişkin yoksa güzel bir birliktelik görünüyor. Geçmişinde kalan biriyle iletişim görünüyor bu biraz canını sıkabilir. Adında veya soyadında “T” harfi olan birinden bir haber alıyorsun. Seni sevindirecek oldukça olumlu bir haber. Bir yolun var ama kapalı. Kapalı olması senin adına daha iyi olmuş gibi görünüyor. Hane içinde yaşanacak iki güzel olay var. Evinize misafir geliyor sanırım. Bir bayan. Yanında bir kişi daha getirebilir. İki tane kısmetin var bu kısmetler hanede yaşanacak güzel olaylarla alakalı gibi duruyor.
Umarım mutlu etmiştir
herkes koymuş bnde koyayyım dedimm:)))
Eki Görüntüle 477507 Eki Görüntüle 477508 Eki Görüntüle 477509 Eki Görüntüle 477510 Eki Görüntüle 477511 Eki Görüntüle 477512
mrb. canım ben senin falında 3 çift görüyorum bu çiftlerin ikisi çok mutlu. fakat çiftlerden birinde kadın erkeğinden ayrılmak istiyor, onunla birlikte olmak istemiyor..
ve o istemeyen kadının aklında başka biri var. birde falında devekuşu görüyorum.. ummadığın bir paraya kavuşacağına işarettir..
son olarada falında kısa süreli bir seyahat var.
canım bunlar sadece benim bakarak hissetiklerim.. herşeyi allah bilir..
dilerim istediklerini yaşarsın..
falın çok karışık o yüzden çok fazla şey söyleyemiycem sanırım.
bir karmaşanın içindesin. etrafında çok fazla insan ve çok fazla olay var. bunların bir çoğu seni üzmüş olaylar. göbekli bir kadın var. şişman olabilir veya hamiledir. bir haber geliyor ona. düşünceleri pek iyi olmayan iki insan var bir zafer elde etmişler bunu kutluyorlar. muhtemelen hane içinden. yaşlı bir adam var, ailenizdeki bir büyük, temiz yüzlü birisi. 3 kişiyle konuşuyor. vasiyet, paylaşım durumları falan mı var? 3 tane dileğin var. biri esmer bir erkekle ilgili, sonu güzel görünüyor. diğer ikisi birbiriyle bağlantılı ve yardım alarak yapabileceğin şeyler. bir bayan var saçlarını toplayan bir bayan. omzunda taşıdığı büyük bir yük var. sen misin bilemiyorum fiziksel özelliklerini bilmediğim için. etrafından da çok baskı var, fazlasıyla daralmış.
biraz karamsar oldu yorumlar ama
yengem hamile. :) saçları toplu bayan benim. olumsuz olaylar yaşadığım doğru. hala atlatamadığımı söyleyebilirim. ağzına sağlık canım. yorumların için çok teşekkür ederim.
Canım benim falıma da bakar mısın?Eki Görüntüle 490084 Eki Görüntüle 490086 Eki Görüntüle 490087 Eki Görüntüle 490089 Eki Görüntüle 490090 Eki Görüntüle 490092
:) artık fala bakmayada başladık tamam köşeyi dindük paralrı görelim :)
orda 3 kişi var ve biri arkasını dönmüş ikiside karşı karşıya vermiş konuşuyorlar bir ağacın gölgesinde artık ne konuşuyorlarsa oarasını bilmemem :)
2 tane kuş var yan yana ucuyorlar sevincli bir haber alacaksın uzaklardan için sıkıntılı gözüküyor sonra aydınlığa çıkacaksın...
çok uykum geldi anca bu kadar bakabildim kusura bakma