• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi anlayanlar yorumunuzu bekliyorum

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
Miktar : 2 cc Kan : Ø Cerahat : Ø Sıvılaşma zamanı : 25' Renk : Sarımtrak pH : 8 Viskozite : N Mikroskobik Muayene : - Spermatozoon sayısı 1 cc'de : 70 (yetmiş) milyon MOTİLİTE MUAYENESİ Normal hareketli : %45 Anormal hareketli : %10 Hareketsiz : %45 MORFOLOJİK MUAYENE Normal görünümlü : %60 Anormal görünümlü : %40
eşim daha sabah yaptırdı bunu bende sizlere gönderiyorum acaba nedir durum doktor henüz görmedi sabırsızlanıyorum anlayanlar lütfen birşeyler yazsın şimdiden teşekkürler.

Miktar : 2 cc Kan : Ø Cerahat : Ø Sıvılaşma zamanı : 25' Renk : Sarımtrak pH : 8 Viskozite : N Mikroskobik Muayene : - Spermatozoon sayısı 1 cc'de : 70 (yetmiş) milyon MOTİLİTE MUAYENESİ Normal hareketli : %45 Anormal hareketli : %10 Hareketsiz : %45 MORFOLOJİK MUAYENE Normal görünümlü : %60 Anormal görünümlü : %40
eşim daha sabah yaptırdı bunu bende sizlere gönderiyorum acaba nedir durum doktor henüz görmedi sabırsızlanıyorum anlayanlar lütfen birşeyler yazsın şimdiden teşekkürler.

canım benim eşimde zamanında yaptırmıştı ordan biraz aklımda ama yanılmıyorsam hareketli yani cansız sperm sayısı yani hareketsiz daha çok gibi yine seni yanlış bilgilendiriyo olmayayım daha iyi bilen arkadaşlar varsa onlar daha iyi bilirler normal görünümü 60 diyo sınırda gibi sanki sen nettende bak istersen

Back
X