Anlayana sivrisinek saz, anlamayan davul zurna az

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Bir süredir erkek arkadaşımla ayrıyız.
Başkası hatta başkaları olduğuna dair şüphelerim vardı. Ama konduramadım. O da olmadığını söyledi. Dün bu şuphelerimin %99 doğru olduğunu öğrendim. Klasik kadın psikolojisine girdim. Acaba daha az yüz verseydim aldatmaz mıydı diye. Yani suçu kendimde aradım. Düşündüm sonra o tıynette bir adam ne yapsam sonunda aldatırdı diye. Içimden bir ses yaz ona diyor. Icini dök. Ama diyeceklerimi anlayacak biri olsa zaten aldatmazdı. Muhtemelen yav he he modunda okuyacak hatta hala onu istediğimi düşünecek. Zaten bir zamanlar sevdiğim, elini tuttuğum, saclarini oksadigim adama ne yapmış okursa olsun sayıp sövmeyi ben kendime yakıştıramam. O bana karşı saygılı olmasa da, ben ona ve geçmiş ilişkimize saygılı olmayı tercih ediyorum.
Umarım bir gün hatasını anlar. Bu da bir iç döküş oldu aslında. Sizlerin de destek mesajlarını okumak daha iyi hissetmemi sağlar diye düşündüm. Sağolun şimdiden.

Aldatılmak hiçbir kadının suçu değildir. Az ilgilendim aldattı, çok yüz verdim aldattı gibi bir durum yok yani. Ben benimkinin tepesinden inmiyorum aldatsa benimki aldatırdı.
Şunu söyleyeyim evet acı çekeceksiniz, evet çok üzüleceksiniz ama bu demek değil ki hiçbiri geçmeyecek, inanın ki hepsi geçecek ve siz bu acının sonunda artık daha güçlü olacaksınız. O yüzden salın gitsin, istediğiniz gibi ağlayın ama ona yazmayın. Erkekler ayrılıktan sonra yazanı genelde aciz, zayıf karakterli buluyorlar. Ben size yakıştıramıyorum zaten, öyle biri olmadığınızı düşünüyorum.
Herşey gönlünüzce olsun

yolun açık olsun
aldatıldım türü konular
ah ettim tutar mı
eden bulur mu
kahroluyorum
umudum tükendi
nasıl intikam alırım
minval yazılardan farklı bir yazı ve duruş
pek bdv tarzı değil
ben bunu beğendim

Son düzenleme:
Karakteriniz ve duruşunuz sapasağlam.Harikasınız.
Geçecek!
Sessiz kalarak,tepki vermeyerek,bir şeyler yapmaya bile değer bulmadığınızla yüzleşecek.
Bundan sonraki hayatınızda,hakettiğiniz gibi birini çıkarsın rabbim karşınıza.

Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Üzülmüyorum aslında. Tuhaf bir hissizlik var. Bi de O'na karşı hayal kırıklığı. Benim O'na yakistiramadigimi O kendisine nasil yakıştırıp yaptı? Bunu aklım almıyor.

Yine de teşekkür ediyorum ona. Kısa da olsa güzel anlar yaşadım sayesinde.

Böyle hissetmeniz çok normal, zamanla geçecek hepsi.
Herkes kendine yakışanı yapar diyelim, bir insana neden böyle yaptın diye sormak anlamsız. Karakter yoksunluğu varsa er ya da geç yapacaktı zaten :) erkenden yapıp size farkettirmesi iyi olmuş, kurtulduğunuza sevinin derim.

Hiçbirşey demeni haketmiyor. Hasret kalsın senin sözlerine. İlerde diyelim ki o bişey yazdı gör mesajını ama asla cevap verme.

Erkek arkadaşım deme kız şu adama...
Boş ver. Sanki bulunmaz hint kumaşı mıydı ?
Git, gez dolaş.. Mutlu ol ki.. Bu adamdan kısa sürede kurtulmuşsun. Bu zihniyetteki birisi ileride daha çok üzebilirdi seni..

Süpersin. Daha az yüz vermekten ziyade fazla değer vermiş ve bunu çok göstermiş olabilirsin. Asla yazma iletişim kurma. Kendini değerli sanmasın. Ayrıca aldatacak olan her türlü aldatır. Senlik bir durum değil

Sakın yazma, saygıyı bozmamak adına falan değil, o adamı bir zamanlar sevmiş olsan bile şu dakikadan itibaren adam yerine koymayacağın için. Böyle adamlar ne saygıyı ne başka bir şeyi hakeder, boşver kendini bir dakika bile üzmemeye çalış böyle biri için. Kendine oyalanacak bir şeyler bul ve aklının ucundan bile geçirme o adama yazmayı. Umarım hayatına böyle büyük hatalar yapmayacak birileri girer ve kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…