Anlayan Yorumlayabilir mi ?

melekgulus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
336
3
bayanlar anlayan yorum yaparsa sevinirim....

Eklentiler

• $Fotoğraf0938.jpg
    $Fotoğraf0938.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoğraf0937.jpg
    $Fotoğraf0937.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 57
anlamam ama gördüklerimi kendimce söylemedende geçemedim affet :)

düşünceli bi erkek görüyorum onu etkileyen dibe çekmeye çalışan biri var sanki arkasında erkeğimizin içi sıkıntılı kafası düşünceli. ama sonrası iyi güzel açık etrafı ailesiyle ilgili olabilir arkadaslarıyla ilgili şeyler olabilir canını sıkan.
3 güzel haber gördüm minik bi kuşun ardında haber uçarak kısa zamanda gelicek gibi :)
bu düşnceli adamımıza kanatlarını açmış bi bayan var hayatında bir erkek varsa ona yardımcı olacaksın belkide.. ona güç vericeksin
masa basında işi olan biri var atlayacagı bi basamak var sanki engel değil ama büyük bi terfi de deil bazen insan masasının şeklini değiştirir oh be der iyi oldu öyle bişeyde olabilir.
bir yola çıkmış iki kişi el eleler kız olanın üstünde uzun kuyruklu bi kuş var bence hayırlı bi yol sanırım bu. tam ortada bi bank bi koltuk gibi bişeyde bi kızla bi erkek oturuyor yüzleri bir
birlerine dönük ayrılık falan yok kız utanmışmı sanki biraz bu ilan-ı aşktan :KK1:

Eki Görüntüle 348048 lütfen bana da yorum yapar mısınız?

Tek bir foto ile ne kadar detayli anlatilabilir bilmiyorum, ama biri ile aranda mesafe oldugunu goruyorum, sen ne kadar didinsende suan icin bu mesafeyi kapatmak zor ve biraz rahat birakilmak istiyor. Bu durum icini acitabilir, ama en dogrusu biraz sabretmek bence. Zira bir sure sonra ondan sana gelicek guzel bir adim olucak. Sen devamli yapici davranan taraf oldugundan bu seni zaman zaman yorabilir.. enerjinin dusuk oldugunu soyleyebilirim su siralar, sagligina dikkat et. Bu arada bu bey sapkali ve kirli sakallimi bilmiyorum, ama bu kisi sana eli dolu bir sekilde geliyor, ya hediye yada uzaktan geldigi icin elinde valizi olabilir bu kisiyi kapida pencerede bekliyosun resmen =) S harfi var icinde, pek zamani kalmamis derim.. yakindir bulusmaniz.

Benim hissettiklerim bunlar.. falci degilim bu yuzden sakin ciddiye alma emi.. gerci kotu birsey demedim ama :KK37:

Son düzenleme:
ağzına sağlık :) falcı değilim demişsin ama şuan ki durumumu yazmışsın bana resmen bir tek kişi tarifi birazcık yanlış :KK1: dediğin gibi çıkar ve inşallah yakın zamanda buluşuruz... :) çok teşekkürler yorumun için :KK19:

ağzına sağlık :) falcı değilim demişsin ama şuan ki durumumu yazmışsın bana resmen bir tek kişi tarifi birazcık yanlış :KK1: dediğin gibi çıkar ve inşallah yakın zamanda buluşuruz... :) çok teşekkürler yorumun için :KK19:

O sekilde karsina cikarsa sasma o zaman :KK53: hadi bakalim.. gelismeleri yazarsin.

X