• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Anlayan yardımcı olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Blackcat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
903
548
53
29
Hanımlar iyi geceler.
Biliyosunuzdur belki 11şubatta doğm yaptm 23.haftadaydı malesef kızımı kaybettm gebelikten önce döngüm 28-29 gündü çok nadir 29 olurdu. Doğumdan sonra ilk adetimi 19 martta gördüm hala tık yok sol yumurtalığımda kist var yada yumurtanı atamamışsın demişti dr 23 martta gitmiştm doktra adetken yani ara ara kasık ağrm oluyo 24 nisanda acile gittm ağrı için kan aldı acilde sonra geçti zaten bende sonucu beklemeden eve geldm ama enabızdan baktm total hcg <0.1 yazıyo bugn hamilelk testi yoktu hala adet olmaynca ovulasyon testi yaptm biri çok koyu diğeri ona göre hafif silik hastaneden de önümüzdeki cumaya kadar randevu da alamadm sizin bilginize güveniyorum cevap verirseniz sevinirim

Eklentiler

• _20180427_003543.JPG
    _20180427_003543.JPG
    26,9 KB · Görüntüleme: 61
Ovulasyon testiyle gebeliği anlayabilmeniz için ikinci çizginin net koyu olması lazım , kanda da çıkmamış. Ovulasyon testi bildiğim ve denediğim kadarıyla her zaman silik , sadece yumurtlama dönemi koyu çizgi oluyor eğer gebelik olursa da yumurtlama dönemi geçtikten sonra tekrar koyulaşıyor çizgi, şubatta bende kürtaj oldum 7 haftalıktı 3 ay korunmam gerektiği söylendi dinlemedim tabi ki o ayrı ama sizin haftanız büyükmüş rahim biraz toparlanması lazım , sizin tercihiniz tabiki ama Allah korusun tekrar aynı acıyı yaşamayın.
Adet düzeni değişir , ve düzene girmesi 3 ay gibi bi süre alabilir.
Öncelikle adetiniz düzene girsin, sizin için daha kolay olur yumurtlama dönemini takip etmek.
Allah hayırlı zaman da versin insallah gönlünüzdekini :)

Ovulasyon testiyle gebeliği anlayabilmeniz için ikinci çizginin net koyu olması lazım , kanda da çıkmamış. Ovulasyon testi bildiğim ve denediğim kadarıyla her zaman silik , sadece yumurtlama dönemi koyu çizgi oluyor eğer gebelik olursa da yumurtlama dönemi geçtikten sonra tekrar koyulaşıyor çizgi, şubatta bende kürtaj oldum 7 haftalıktı 3 ay korunmam gerektiği söylendi dinlemedim tabi ki o ayrı ama sizin haftanız büyükmüş rahim biraz toparlanması lazım , sizin tercihiniz tabiki ama Allah korusun tekrar aynı acıyı yaşamayın.
Adet düzeni değişir , ve düzene girmesi 3 ay gibi bi süre alabilir.
Öncelikle adetiniz düzene girsin, sizin için daha kolay olur yumurtlama dönemini takip etmek.
Allah hayırlı zaman da versin insallah gönlünüzdekini :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben zaten gebelik istemiyorm hemen geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz hala adet olmayınca tedirgin oldum psikolojk olarak da hazr değilim kızım 6gün yaşadı onu kaybetmek çok etkiledi beni

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben zaten gebelik istemiyorm hemen geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz hala adet olmayınca tedirgin oldum psikolojk olarak da hazr değilim kızım 6gün yaşadı onu kaybetmek çok etkiledi beni
Rabbim sabır versin son acın olsun inşallah kuzum, Allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah isteyen herkese

Back