- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok mu ya
Bana adetin 3. Günü gel ultrasonla bakalım dedi sende kabuk edersen tedaviye başlarız dedi ama yan etkileri falan da olma ihtimali varmışfsh nerede göremedim
fsh çok yüksek değil yanlış görmüyorsam 9 tedavilik değilsin yani hayıt suyuyla dengelersin birşey kullanmazsanda düşer bu değer 6 olsa yeter
O zaman neden tedavi yapacakfsh çok yüksek değil yanlış görmüyorsam 9 tedavilik değilsin yani hayıt suyuyla dengelersin birşey kullanmazsanda düşer bu değer 6 olsa yeter
tedavi dedeiği tam olarak nedir açıkladı mıO zaman neden tedavi yapacak
Sadece tedavi dedi adetin 3. Günü gel dedi işte ultrasonla bakalım dedi ama yan etkisi olabilirmiş kist gibitedavi dedeiği tam olarak nedir açıkladı mı
muhtemelen yumurta geliştirici ilaç vericek klomen gibi klomende kist yapıyor ama herkeste değil hayırlısı olsun canım ne kdar oldu çocuk isteyeliSadece tedavi dedi adetin 3. Günü gel dedi işte ultrasonla bakalım dedi ama yan etkisi olabilirmiş kist gibi
1 senemuhtemelen yumurta geliştirici ilaç vericek klomen gibi klomende kist yapıyor ama herkeste değil hayırlısı olsun canım ne kdar oldu çocuk isteyeli
anladım canım benimde 1 sene oldu bir kere klomen kullandım kist yaptı bıraktım kistlerden kurtulunca femara kullanıyorum iki aydır bu 3 olucak kendi büyüyor ve çatlıyor.1 sene